syyskuu merhaba. vikingprincess oldukça yardımcı oldu ama bu yazdıklarım hakkında senin de fikrini almak isterim eğer müsait isen :26:
sevgili doxy;
bunu daha önce çoğu kez söyledim. 3 göz açıklığı kişinin fiziksel yorgunluğunu tetikler. ben senelerce fal bakıp çakra temizliği yapmadan ve kapatmadan tüm günümü geçirirdim. zamanla saatlerce uyusam da uykusuzluk, halsizlik, aşırı üşüme gibi belirtiler yaşadım. kansızlık belirtileriyle hastahaneye gittim, doktor gayet yeterli buldu değerlerimi. çinko hapı tutuşturdu elime, gönderdi.
ancak hapı içsem bile kendime gelemiyordum ve bu esnada da fal bakıyordum. fal esnasında iki kaş aramın, adem elmasının olduğu bölgenin hep bir kızarıklık ve tabiri caizse seyirmesi durumlarını yaşadım. hemen araştırdım. duyduğum, ama hiç tahmin etmediğim şey;
üçüncü gözün açık olması.
siz hiç bir şeyi fark etmediniz mi? yeryüzündeki herşeyin başka bir şeyle çekim kuvveti var. bir metal sandalye bile metale daha yakın duruyor. köpek, kendi cinsini tanıyor daha da yaklaşıyor.
erkeklere bakın; hiç fark etmediniz mi regl zamanı (kadının doğurganlık hormonlarının en tavan yaptığı zamanlarda) ne kadar çirkin olursanız olun size bakıyorlar. sezgiler, sizin bir ay içerisinde en çok kadın olduğunuz anı erkeğe sinyal ediyor.
yani bir erkek için çok daha kadın ve çekici oluyorsunuz.
biz kadınlar neden böyle şeylere yakınız? ruhumuz ince, bir erkekten çok daha yalın ve zarif olduğumuz için 3. boyutla ilişkimiz çok daha basit ve doğrudan. cadılar, büyücüler yüzyıllardır kadınlar? erkek aziz ve papazlarda elbet vardı, ancak bugün cadı & büyücü modelini kadın cinsiyeti örneklendiriyor.
üçüncü gözünü kapat. nasıl kapacaksın. envai çeşit ayin var. hiç birine bakmadan kendine bir arındırma ritüeli seç. benim ki çok basit.
bir kum torbasını tam içimde hissediyorum. bir yerimden delik açar gibi dokunuyorum. ardından o kumun içeriden sızdığını ve yavaş yavaş boşaldığını hayal ediyorum. ellerim o sırada (parmak uçlarım) elmacık kemiklerime minik minik vuruyor. uyarıları gönderiyorum beynime. tamamen rahatladığımda ılık bir duş, hemen ardından rezene çayı var ise onu içiyorum. yoksa büyük bir bardak suyu çok dolu olsam da sonuna kadar 3 eşit parçaya bölerek içiyorum.
oturduğum yerden tv izlerken de baş parmaklarımın üstünü uyarıyorum. vücut kaslarım artık gevşiyor ve kendimi yeni güne hazırlıyorum.