- 30 Temmuz 2012
- 623
- 3
- 118
afıyet olsun şimdiden
canım düşünce gücü hakkında ne düşünüyorsun? ben istedıklerımı düşünce gücüyle telepatı kurup yaptırabılıyorum mesela.
Telepatiye inananlardan biri de benim özellikle sevgilimde aramda oluyor. Her ikimizde uzun süre sevgimize birbirimize yoğunlaştığımızda ciddi anlamda telepati kurabiliyoruz. Onun hissettiğinin aynısını hissedebiliyorum. Ya da endişesini hissedebiliyorum onun:26: aynı şekilde o da benim. Bazen çok daraldığım oluyor mesela pat telefon çalıyor sevgilim arıyor nasılsın iyimisin çok mera ettim endişelendim diye:26: Yada mutlu bir haber alıyor beni aramak istiyor o anda ben onu arıyor oluyorum ikimizin de telefonlar meşgul

Var işte böyle insanlar.. Beni de çok etkiler bu tarz şeyler o yüzden ben genelde uzak durmayı tercih ediyorum.
Korkudan dolayı, uzak durmak daha mantıklı geliyor bana...
Bende çok fal baktırmam, çünkü benim düşüncem fal baktırmak özel birşey.
Kimisi var takıntı halinde, her gün, her hafta baktırır, kolayını bulsa her saat baktırır...
Bana göre fal öyle birşey değil, sık sık baktırılmamalı ki bir anlamı olsun.
En son nişanlıyken baktırmıştım, Şubat 2011 gibi falandı yanılmıyorsam.
Kızın söylediklerinin bazıları çıktı.
Eşim ile Haziran 2012' de evlenmek istiyorduk.
Kız bana demişti ki "2012'nin 9. ayında evleneceksin, evliliğinde 2 çocuğun olacak.
İlki erkek olacak, diğeri ise bilemiyorum... Göremedim burada.
Eşin namuslu, ailesine bağlı, düzgün bir insan, neyi bu kadar problem ediyorsun.
Yapma bu kadar, tamam annecidir belki biraz, fakat zamanla değişecek bu durum.
Annesine düşkün olması hastalıklarından dolayı... " demişti şoka girdim...
Çünkü o sıralar çok problemlerimiz vardı, ben Eylül 2012'de evlendim...![]()
Bende korkuyorum işte o sondu zaten bir daha gitmedim. Gerçek çıkmasından da korkuyorum ben kim nasıl bilebilir ki benim geleceğimi çok acayip bir hissi var.
Sadece arada kafede falan arkadaşlarım bakar eğlencesine