Szlme ie girmek istediimi nasl dile getirebilirim?

sen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum
beni terketmicek biriyle evlenmek üzereyim bu bir.ikincisi de üniversite mezunuyum istedğim anda ihityacım olduğunda çalışabilirim kimseyi ilgilendirmezzz eşine ya da sevgilisine güvenmeyen insan çırpınışları bunlardelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
sen de bunu bişeymiş gibi övünerek burda yazıyosun. bakın benim sözlüm çalışmama izin vermiyor, beni ne kadar çok seviyor, kıskanıyor diye güya aklınca bunu iyi bişey diye yorumluyosun. adam sen ayaklarının üzerinde durama ona bağımlı ol diye yapıyor olmasın bunu. ilerde sizi aldattığında terk edemeyesiniz diye sizi kendine bağımlı kılıyor olmasın, biraz da bu tarafından düşünün, etrafınızda hiç mi yok böyle örnekler, akıl fikir diyorum

her erkek o kadar kalitesiz değildir

erkekler terk eder, aldatır... sanmayın

canınız yanmış bu konuda galiba
akannehir
ya kızlar haklısınız ama kahretsın ya insan sevinse niye böyle oluyo ama yok ya haklısınız ne yaparsa yapsın giricem işe bugün görüşmeye çağırdılar gidicem. ama o uyuyo gececi olduğu için, ama haberi olmicak. şimdi ona akşam gitiim görüştüm dicem bana dicek peki benim fikrimi aldın mı uyuyodun falan aniden oldu dicem. bana dicek biliyosun istemediğimi falan am yarın işe başlıcasm galiba bunu onada söylicem yarın başlıyorum dicem. tokat yemiş gibi kalıcak. beni adamdan saymıyosun dikine gidip çalışcaksın yani.... gerisini getiremiyorum

böyle yap bence de

evlendikten sonra o seven gözlerin açılır nasılsa:delphin:

beni terketmicek biriyle evlenmek üzereyim bu bir.ikincisi de üniversite mezunuyum istedğim anda ihityacım olduğunda çalışabilirim kimseyi ilgilendirmezzz eşine ya da sevgilisine güvenmeyen insan çırpınışları bunlardelikafadulden

komik misin?

oxford mezunu amerikada mba yapmışsan ihtiyacın olunca çalışırsın. iş sektörüde seni bekliyodu.türkiyede de işsizlik yoktu, ekonomide git gide iyiye gidiyor, insanlar işten çıkarılmıyor dimi? evde otur otur ondan sonra ben çalışıcam diye çık ortaya. nerde deneyim, nerde iş bilgisi.. yok.. kim seni işe alsın...komik insanlaelaelaelaelae

her erkek o kadar kalitesiz değildir

erkekler terk eder, aldatır... sanmayın

canınız yanmış bu konuda galiba
akannehir

:

valla aldatılmış olabilirim, herkez olabilir ve bunu farkında olmayabilir ama bildiğim kadarıyla ben aldatılmadım. konu da benle ilgili değil zaten. kaliteli kalitesizle alakası yok bunun. kadında aldatabilir. bu sadece bir örnek. ya da dayak yediğinde ayrılamasın diye kendine bağlamak için çalışmasına izin vermiyordur. bu da olabilir. aile içi şiddet diyorlar bunada...bunlar oluyor, olmuyor değil...:1no2:

Bazen şaka yaptığını düşünüyorum bazı arkadaşların..
Neredeyiz?
Biz kimiz?akannehir

komik misin?

oxford mezunu amerikada mba yapmışsan ihtiyacın olunca çalışırsın. iş sektörüde seni bekliyodu.türkiyede de işsizlik yoktu, ekonomide git gide iyiye gidiyor, insanlar işten çıkarılmıyor dimi? evde otur otur ondan sonra ben çalışıcam diye çık ortaya. nerde deneyim, nerde iş bilgisi.. yok.. kim seni işe alsın...komik insanlaelaelaelaelae

El alemin derdi seni mi gerdi belki babam zengin lülülülülülülülülülülülü

zuzu bence bu kadar hayatına müdahale ettirme ilerde çok başın ağrır valla ben bırak çalışcam izin verirmisin demeyi bir yere giderken bile izin almam gidiyorum derim ve giderim çünküüüü
erkekleri baştan nasıl alıştırırsan öyle gider

Bazı arkadaşlar terkedilmenin sadece bazılarına göre olduğunu düşünüyor...
Öncelikle şunu öğrenin, herkes terkedilebilir...
Kimse ileriyi göremez, babasının zenginliği de kimseyi kurtarmaz, hazır mala dağ dayanmaz...
Üniversite mezunu olmak da iş bulmanın garantisi hiç bir zaman olmamıştır olmayacaktır... (Dünya gerçeği...)
a.s
Meslek sahibi olmayı çalışmayı siz istemiyor olabilirsiniz hak veririm, ama kocanız istemedi diye çalışmayanlar ancak ve ancak kocalarının eline bakarlar...
Erkek tek egemen olmak isterse bunda bir iş vardır bu hep doğrudur...
Asla şaşmaz gerçek
şakkıdı

İlahi canım nasıl mı dile getircen şöyle;zemuszemus
"Hayatım ben çalışmaya karar verdim.Evlenene kadar çalışıp biraz para biriktircem.Babam izin veriyo eee sana da pohh yemek düşer..." :hulya:

bazı çirkin usluplu arkadaşlar var ne de olsa sanal ortam diye.kimsenin kimseyle bu şekilde konuşma hakkı yok.hele belli yaşa gelmiş eğitimli kişilerin bu denli çocuklaşması cidden komik oluyor..
bende üniversite mezunuyum.ne hayallerim vardı.ama bir kriz geldi tepetaklak olduk..burun kıvırdığım şeylere tamah ediyorum.burda aşağı yukarı benim yaşadıklarımı yaşayan insanlar var..hayat bu kime ne getireceği belli olmaz..
babamda bir zamanlar anneme taş taşırım seni ezdirmem derdi..ama yıllar sonra çalışmıyorsun ne işe yarıyorsun herşeyi üzerime yıktın oldu..kimse kimseye güvenmesin bir menfaat çatışmasında aşk sevgi güven herşey tepetaklak olur.insanoğlu çiğ süt emmiş.bencillik ve zeytinyağı gibi üste çıkma isteği doğamızda var..herkes kendini kurtarmaya baksın..hele burdaki ibret hikayelrini okuduktan sonra diyorum ki inşallah tez zamanda iş bulup ayaklarım üzerinde dururum..

bu senın en tabıı hakkın dırek olarak soylemelısın bence... lafı dolandırma bosuna derım. eger daha sozluyken boyle bıseye mudehale edıyorsa bunu onunla cıddı anlamda konusmalısın bence... calısıp calısmama kararı sana aıttır. duzgun bı ıs buldugun surece,ortamı calısma saatlerı normal oldugu surece buna karısabılecegını sanmıyorum... tabıkı karar senın...

Etiketlere bakın yalnızs::::::)))
'ben bilmem beyim bilir, sözlümb..k yesin,wcye giderken sözlüme sorucam'
Bunları kim yazıo allah aşkına yaa

İlahi canım nasıl mı dile getircen şöyle;zemuszemus
"Hayatım ben çalışmaya karar verdim.Evlenene kadar çalışıp biraz para biriktircem.Babam izin veriyo eee sana da pohh yemek düşer..." :hulya:
kaydirigubbakcemile3vereliniortak
bazı çirkin usluplu arkadaşlar var ne de olsa sanal ortam diye.kimsenin kimseyle bu şekilde konuşma hakkı yok.hele belli yaşa gelmiş eğitimli kişilerin bu denli çocuklaşması cidden komik oluyor..
bende üniversite mezunuyum.ne hayallerim vardı.ama bir kriz geldi tepetaklak olduk..burun kıvırdığım şeylere tamah ediyorum.burda aşağı yukarı benim yaşadıklarımı yaşayan insanlar var..hayat bu kime ne getireceği belli olmaz..
babamda bir zamanlar anneme taş taşırım seni ezdirmem derdi..ama yıllar sonra çalışmıyorsun ne işe yarıyorsun herşeyi üzerime yıktın oldu..kimse kimseye güvenmesin bir menfaat çatışmasında aşk sevgi güven herşey tepetaklak olur.insanoğlu çiğ süt emmiş.bencillik ve zeytinyağı gibi üste çıkma isteği doğamızda var..herkes kendini kurtarmaya baksın..hele burdaki ibret hikayelrini okuduktan sonra diyorum ki inşallah tez zamanda iş bulup ayaklarım üzerinde dururum..

bu doğrudur iştedelikafadulden

Etiketlere bakın yalnızs::::::)))
'ben bilmem beyim bilir, sözlümb..k yesin,wcye giderken sözlüme sorucam'
Bunları kim yazıo allah aşkına yaa

:roflol:

çok acı bir şey babanızın söylediği.. benim içim acıdı okurken, annenizi düşünemiyorum...

çalışmak zorundayım demen yeterli bence sonuçta evleneceksin ihtiyaçların olacak tabi ki gelir lazım he olmadı razı gelmiosa bırak herşeyi o alsın buna razı olup olmucanı sor
ama bence izin alır gibi değilde çalışıcanı kesin bi dille söylemen gerekio diye düşünüorum izin almaya kalkarsan bi sürü şey söyleyebilir ama sen ben çalışcam de mecburum çünkü ihtiyacım var de izin alma yani yapıcam de

inanamiyorum yaa bu nasil bir gencliktir boyle??????? sen calisma kararini sozlune sorarak mi veriyorsun??? akli basinda bir birey olarak neden boyle basit bir konuyu baskasina danisiyorsun ki, cok sacma bence...ne adamlar var Allah'im...kendinizi erkeklere boyle neden ezdiriyorsunuz???? kendi kararlarinizi kendiniz verin. oldu olacak tuvalete gitmek icin de sozlune sor...uff sinir oldum sozlune yaa, o zaman o da calismasin evinde otursun sen onu kiskaniyorsun diye...simdiden boyle kendinizi ezdirirseniz evlenince vay halinize diyorum ben! yandiniz!

Kendine güvenmeyen bir erkekle evleneceksin.Çünkü çevrede mazallah ondan daha iyisini bulabileceğin stresinde insanlar bu şekilde davranır.
Başını kapat,edebinle evinde otur,kuru ekmek ye ama erkek yüzü görme..
Mazallah yarım akıllı ya kadınlar,erkekler gibi iradesiz ya,potansiyel aldatıcı formunda geziyorlar ya,ondandır sözlünün bu sıkıyönetimi..
Yoksa nolcek canım,başka bir şey düşünüyorsa namerttir.
Evet evet hep böyledir,her şey senin içindir zaten.Kendi komplekslerini öyle bir yansıtırlar ki karşılarındakine,öyle süslerler ki zannedersin korumacı,zannedersin seni düşünüyor.
Kısaca,haberin olsun,evlenince iraden dışı başın da kapanacak,gözün de..
Evlendiğinde muhakkak bir kaç yedek anahtarın olsun,kapıyı üstüne kilitleyip gittiğinde,aklın başına gelirse evden kaçabilmek için..
Ha herkes ve sen acımasız olduğumu düşünüp bana kızabilirsiniz ama bu bir gerçek ve evlendikten sonra aklın başına geleceğine,kaza bağıra bağıra geliyorum derken,çevir direksiyonu aksi yöne derim ben:delphin:

Baba zenginliği evlenince biter,bitmeli.
Bitmiyorsa evliliğinizde eşiniz babanızın zenginliğinden rahatsız olmayacaksa buyrun,çalışmayın:delphin:
Eşini çalıştırmayan erkek,hala ince düşünceli,hala sevgi dolu,hala fedakar görülüyor ya hemcinslerimiz tarafından..Bu erkekler de bu fikirde kadınlar oldukça,hint kumaşı edasında dolaşacak piyasada..
İyi günler:delphin:

Back
X