• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Szlmn Ailesi!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde geçmişte eşimin ailesiyle aram iyi değildi ama hiç bir zaman eşime onlarla görüşme demedim,diyememde zaten.Ne olursa olsun,buna hakkım olduğunu düşünmüyorum.Geçmişte yaptıkarından onlar utansınlar.Bizimde vardır hatalarımız.Hep karşı tarafı suçluyoruz ama cahillikte çok hatalar yapılıyor.ben eşimin ailesiyle görüşmediğim zaman bile çoğu zaman kendim arayıp telefonu ona vermişimdir.şimdi ise birşey oduğunda yine anne-baba-diye onları arıyorum.aile önemli.annem diye ağlıyoruz.birimize bişey olsa yine bizim ve onların canım yanar

cnm aileden aileye fark var benim sözlümün ailesi onun iyiliğini düşünen insalar değil maalesef lafa gelince aile oluyorlar ya kabullenemiyorum
size sorarım uafcık mutlu olsun mutlaka canını sıkıyorlar bana yansısın canımız sıkılsın diye allaha havale ediyorum sözlümde bana yansıtmasada o kadar tanıdım ki onu mutlaka açık veriyor geriliyoruz bir şekilde,en iyisi herkeslerden herşeylerden uzak yaşamak eşinle.
allah huzur mutluluk versin ne diim,çünkü huzursuz insan yanındakini de huzursuz ediyor ben yaşadım bunu öğrendim.

Back
X