T+6 beta hcg

seasea5

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
13
Merhaba, t+6 da 4,09 çıktı değerim başına gelen yada çevresinde duyan var mı merak ediyorum süreci

erken yapmışsın canım 3,4 gün sonra tekrar test ver

Canım neden bu kadar erken verip kendini strese sokuyorsun. Stres tutunmayı çok etkiliyor. 10. Günü bekle en az

Canım neden bu kadar erken verip kendini strese sokuyorsun. Stres tutunmayı çok etkiliyor. 10. Günü bekle en az
Sağlıkçıyım işe başlayacam mecbur öğrenmem gerekiyordu benim için rapor izin çok önemli maalesef sürekli alamıyorum bir şey yoksa işe başlıyım diye

Sağlıkçıyım işe başlayacam mecbur öğrenmem gerekiyordu benim için rapor izin çok önemli maalesef sürekli alamıyorum bir şey yoksa işe başlıyım diye
5. Ten düşük hamile kabul edilmiyor ama seninki cok erken. Bu zaman araliginda da zaten 50-100 olması da beklenmiyordu. İnşallah tutmuştur canim. Tutmayanlarin direk 1.2 felan çıkıyor. Benim 2 tutmayan tüp bebekte öyle çıkmıştı. 2 de kimyasal tüp Bebek oldu onlarda da 10. Gün birini 45 diğerini 160 la öğrendim.

Muhtemelen benimde kimyasal

Benim gibi olup yüksek rakamlarla öğrenenlerde var aslında

İçimi ferah turmaya çalışıyorum ama işte çok sagolun desteğiniz için
Kaç embriyo transferiniz var pgt yaptırdınız mı kalitesi neydi kacıncı gündü bunlar tutunma günlerini değiltiriyor hep siz cok erken vermişsiniz genelde 7 den sonra yükselmeye başlıyor bence bekleyin bir kaç gün daha 8/9 dan önce umutsuzluga düşmek yersiz

Merhaba, t+6 da 4,09 çıktı değerim başına gelen yada çevresinde duyan var mı merak ediyorum süreci
Asilamanin 12.gunu değerim 6.6 cikti sonra o değer 10 bine kadar yükseldi ama benimki dis gebelikti geç saptandı rahimde yalanci kese gibi bir şey olmuştu

Çift embriyo transferiydi kaliteleri 5a denildi

Asilamanin 12.gunu değerim 6.6 cikti sonra o değer 10 bine kadar yükseldi ama benimki dis gebelikti geç saptandı rahimde yalanci kese gibi bir şey olmuştu
Çok geçmiş olsun bende korkuyorum kimyasal gebelikten

Çok teşekkürler umudum var ama işte merak ediyor insan acaba bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden var mı diye

Yakında transfer olacagim 12.gune kadar yapmayi düşünmüyorum çünkü ilk asilamamda beta için hastsneye git gel mahvoldum bir de duzenli arttığı için dis gebelik şüphesi olmadi meğer dis gebelikmis. Bir arkadasim 600 ile ogrendi 2 3 güne keseyi de gördü

Ben işe başlayacak olmasam erken yapmazdım ama rapor izin sıkıntı maalesef umut oldunuz bana teşekkürler

`