Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Günümde tekrarlamamı söyledi zaten doktorum ama merak ettim deneyimi olan var mı diye, teşekkürlererken yapmışsın canım 3,4 gün sonra tekrar test ver
Sağlıkçıyım işe başlayacam mecbur öğrenmem gerekiyordu benim için rapor izin çok önemli maalesef sürekli alamıyorum bir şey yoksa işe başlıyım diyeCanım neden bu kadar erken verip kendini strese sokuyorsun. Stres tutunmayı çok etkiliyor. 10. Günü bekle en az
5. Ten düşük hamile kabul edilmiyor ama seninki cok erken. Bu zaman araliginda da zaten 50-100 olması da beklenmiyordu. İnşallah tutmuştur canim. Tutmayanlarin direk 1.2 felan çıkıyor. Benim 2 tutmayan tüp bebekte öyle çıkmıştı. 2 de kimyasal tüp Bebek oldu onlarda da 10. Gün birini 45 diğerini 160 la öğrendim.Sağlıkçıyım işe başlayacam mecbur öğrenmem gerekiyordu benim için rapor izin çok önemli maalesef sürekli alamıyorum bir şey yoksa işe başlıyım diye![]()
Muhtemelen benimde kimyasal5. Ten düşük hamile kabul edilmiyor ama seninki cok erken. Bu zaman araliginda da zaten 50-100 olması da beklenmiyordu. İnşallah tutmuştur canim. Tutmayanlarin direk 1.2 felan çıkıyor. Benim 2 tutmayan tüp bebekte öyle çıkmıştı. 2 de kimyasal tüp Bebek oldu onlarda da 10. Gün birini 45 diğerini 160 la öğrendim.
Benim gibi olup yüksek rakamlarla öğrenenlerde var aslında5. Ten düşük hamile kabul edilmiyor ama seninki cok erken. Bu zaman araliginda da zaten 50-100 olması da beklenmiyordu. İnşallah tutmuştur canim. Tutmayanlarin direk 1.2 felan çıkıyor. Benim 2 tutmayan tüp bebekte öyle çıkmıştı. 2 de kimyasal tüp Bebek oldu onlarda da 10. Gün birini 45 diğerini 160 la öğrendim.
Neden kimyasal olsun canım. Önemli olan artış oranı. Canını sakın sıkma. 10. Gün kan verirsinMuhtemelen benimde kimyasal![]()
İçimi ferah turmaya çalışıyorum ama işteNeden kimyasal olsun canım. Önemli olan artış oranı. Canını sakın sıkma. 10. Gün kan verirsin
Kaç embriyo transferiniz var pgt yaptırdınız mı kalitesi neydi kacıncı gündü bunlar tutunma günlerini değiltiriyor hep siz cok erken vermişsiniz genelde 7 den sonra yükselmeye başlıyor bence bekleyin bir kaç gün daha 8/9 dan önce umutsuzluga düşmek yersizİçimi ferah turmaya çalışıyorum ama işteçok sagolun desteğiniz için
Asilamanin 12.gunu değerim 6.6 cikti sonra o değer 10 bine kadar yükseldi ama benimki dis gebelikti geç saptandı rahimde yalanci kese gibi bir şey olmuştuMerhaba, t+6 da 4,09 çıktı değerim başına gelen yada çevresinde duyan var mı merak ediyorum süreci
Çift embriyo transferiydi kaliteleri 5a denildiKaç embriyo transferiniz var pgt yaptırdınız mı kalitesi neydi kacıncı gündü bunlar tutunma günlerini değiltiriyor hep siz cok erken vermişsiniz genelde 7 den sonra yükselmeye başlıyor bence bekleyin bir kaç gün daha 8/9 dan önce umutsuzluga düşmek yersiz![]()
Çok geçmiş olsunAsilamanin 12.gunu değerim 6.6 cikti sonra o değer 10 bine kadar yükseldi ama benimki dis gebelikti geç saptandı rahimde yalanci kese gibi bir şey olmuştu
Çok teşekkürler umudum var ama işte merak ediyor insan acaba bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden var mı diyeKaç embriyo transferiniz var pgt yaptırdınız mı kalitesi neydi kacıncı gündü bunlar tutunma günlerini değiltiriyor hep siz cok erken vermişsiniz genelde 7 den sonra yükselmeye başlıyor bence bekleyin bir kaç gün daha 8/9 dan önce umutsuzluga düşmek yersiz![]()
Benimki dis gebelikte epey ağrılı ve ameliyatli bir süreç oldu ama benim size yazma amacım 6.6 ile başlayıp on bine kadar yükselebilir beta demek istedim inşallahMuhtemelen benimde kimyasal![]()
Ben işe başlayacak olmasam erken yapmazdım ama rapor izin sıkıntı maalesef umut oldunuz bana teşekkürlerYakında transfer olacagim 12.gune kadar yapmayi düşünmüyorum çünkü ilk asilamamda beta için hastsneye git gel mahvoldum bir de duzenli arttığı için dis gebelik şüphesi olmadi meğer dis gebelikmis. Bir arkadasim 600 ile ogrendi 2 3 güne keseyi de gördü
Genetiğe gönderdiniz miÇift embriyo transferiydi kaliteleri 5a denildi
Hayır maalesefGenetiğe gönderdiniz mi