• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T+7 sonra pozitife döner mi???

duygusal hatun

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
133
Puanlar
18
Kızlar bugün t+8 deyim 5.gün 4aa çift embriyo transferi olmuştum..T+6 ve dün yani t+7 de kan verdim negatif çıktı.. Bugünde doktoruma yazdım ilaçları bırakayım mı diye test gününe kadar muhakkak kullanmamı söyledi içime tekrardan umut doğdu.. Çok üzüldüm erken yaptığıma pişman oldum başına aynı durum gelip sonradan pozitif gören var mı lütfen yazar mısınız Perşembe günü test günüm.Bu benim 3. denememdi çok yoruldum maddi manevi yıprandım beni anlarsınız 😔

Çok erken yapmışsınız doktorunuzu dinleyin tabiki daha kana yeni yeni karışacak 7.gunden sonra beta

İnşallah mutlu haberi alırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum. Bizim de 4 yıllık tedavi ve 4. Denemede oldu. Ama 4. Deneme dediğime bakmayın. Arada sıfır embriyolu tedaviler filan. Maddi manevî yıkılıyor insan. Erken test yapmak iyi değil cidden. Bazıları çok erken tutunurken, bazıları geç olabiliyor. Bekleyin inşallah tutunmuştur 🙏❤️ ilaçları bırakmayın.

Çok
İnşallah mutlu haberi alırsınız. Sizi çok iyi anlıyorum. Bizim de 4 yıllık tedavi ve 4. Denemede oldu. Ama 4. Deneme dediğime bakmayın. Arada sıfır embriyolu tedaviler filan. Maddi manevî yıkılıyor insan. Erken test yapmak iyi değil cidden. Bazıları çok erken tutunurken, bazıları geç olabiliyor. Bekleyin inşallah tutunmuştur 🙏❤️ ilaçları bırakmayın.
Sağlıkla büyütün inşallah ❤️ çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk denememde 5. gün öğrenmiştim buda öyle olur diye düşündüm ordan burdan güzel şeyler duymak istiyorum herkesin vücut yapısı farklı ama ne bilim

Ben evde kaset testlerde çıkmadı mesala kanda çıktı canlı örnek bazen olabliyor

T+6 T+7 dediğin ne ki daha çok erken. O kan değerleri bazen son gün yapar sürprizini, yani o negatif gördüğün kağıtlar şu an hiçbi şey ifade etmiyo inan bana. doktorun sakın bırakma diyorsa bi bildiği vardır elbet o umut boşuna düşmemiştir içine. sen şimdi o testleri falan at kafandan, vücudunu dinle, bebeğine odaklan. 3. deneme kolay değil. dualarım seninle ❤

T+6 T+7 dediğin ne ki daha çok erken. O kan değerleri bazen son gün yapar sürprizini, yani o negatif gördüğün kağıtlar şu an hiçbi şey ifade etmiyo inan bana. doktorun sakın bırakma diyorsa bi bildiği vardır elbet o umut boşuna düşmemiştir içine. sen şimdi o testleri falan at kafandan, vücudunu dinle, bebeğine odaklan. 3. deneme kolay değil. dualarım seninle ❤
Yaaa duygulandım Allah razı olsun sizden hepinizden rabbim hepimizi sevindirsin 🥹kan testiydiya o yüzden umudum kırılmıştı inşallah olur bende buralara yazarım umut olurum anne adaylarına 🥲

Kızlar t+9 da kan verdim 2.50 çıkmış 5.gün embriyosu 4aa çift embriyo transferi yapılmıştı asıl kan testi günüm yarında lütfen yazar mısınız başına gelen var mı böyle bir durum 🥺

Kızlar t+9 da kan verdim 2.50 çıkmış 5.gün embriyosu 4aa çift embriyo transferi yapılmıştı asıl kan testi günüm yarında lütfen yazar mısınız başına gelen var mı böyle bir durum 🥺
5 altı negatif, yarınmış zaten test gününüz neden durmadan kan veriyorsunuz :)

Bugünde negatif çıkarsa ilaçları bırakmak için verdim yarına kadar yükselir mi peki
Anladım yükseleceğini sanmıyorum artık, benden 5. gün embriyosu için t+9'da test istediler 5 altı çıkınca ilaçları bıraktırdılar.

Back
X