T çizgisi C çizgisinden daha belirgin olması normal

Hiffa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
311
252
23
26
güvenemeyip 3. Testi yaptım bunda c daha belirgin oldu diğerlerinde T belirgin hiç anlamadım. Yarın hastaneye gideceğim fakat çok heyecanlıyım yarına kadar bekleyemiyorum. Size sormak istedim

Tebrikler canim saglikla ilerlesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 3uncde de çıkmış çizgi cok onemeseme t cden daha koyu flan 3ude pozitfi
Çok çok amin, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Evet canım kan testi verdim zaten çok şükür rabbim dualarımı kabul etti, beta 3550 falan çıktı.

Belirtilerin nelerdi canım bide adetin geçtikten sonra mı test yaptın ?
Hiç bir belirtim yoktu, adetim her zaman gecikiyor ve 8 gün geçmişt şüphe bile etmedim, ama içimden geldi neden adet olmuyorum acaba dedim evde vardı bir deneyim dedim ama 1 ihtimal bile vermiyordum pozitif çıkacağına

Bu site böyle testler görmedi maşallah bu kadar kırmızıyı görünce ben de çok geç öğrendin sandım 8 gün geçmiş sadece vallahi maşallah
Evet teşekkür ederim, ve gittiğimde daha 4 hastalıkmış geç dölllenme olmuş dedi, şimdi ise 8+4 olduk, inşallah sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…