slm...topigi gezerken öyle yazını okudum.şimdi bu aşamalardan gecenle konuşman sana en ii gelen şeydir.ben öyleydim hep ben gibi birini arardım:)ben kendimi anlatayım önce sana...ben 9 yıldır evliyim hiç korunma olmadan bebegim hiç olmadı.gecen sene mayıs 27de ilk tüp bebek transferim oldu.hep yattım hiç kalkmadım diyebilirim.hep netten araştırdım ne yesem bebe iyi gelir nasıl yatsam daha iyi tutunur ve bunun gibi bisürü arayışlar içindeydim...vee 8 haziran kan tahlili yapıldı gebelik testi yapıldı ve sonuc pozitif 117 çıkmıştı snuc.okadar yogun duygular içerisindeydimki anlatamam insan gülerken aglarmı ben ilk ozaman anladım bunu ve dedim hayatımda hiç mutlu olmamışım yani böyle bir mutlulugu.neyse 2 gün sonra tekar yapıldı 160 çıktı 2 gün sonra tekrar 241 ters giden bişeyler vardı tüp bebekte 2 gün arayla test yapılması demek kan degerinin katlanması gerek demekti.hep 2 gün arayla test yapıldısonrası 427 çıkmıştı ve katlanmıştı.4gün sonra tekrar yapıldı 1799 çıkmıştı.hala doktorlarım tesrlik var diyolardı dış gebelikten bahsedildi neyseki muayne günüm geldi ve miniik bir kesem vardı artık dedim tmm ben hamileyim.15 gün sonrasına randevu verildi.kalb atışı için ama malesef duyulmadı.3gün sonra yine gittim.yine duylmadı.doktorum dedi bana herşeye hazırlıklı ol.ama benn onu hiç duymadım o ihtimal bile aklıma hiç getirmedim.5 gün sonra bidaha gittim ve malesef yine duyulmadı.ve tam 20 temmuz saat: 17:00 işlem bitmişş bebegim kürtajla sonlanmıştı.be onu içimde öyle korkanken bişe olcakmı onu minick keseyi çöpe atmışlardıömrüm boyunca unutamıyacagım bir gündü egerki yaşamış olsaydı evladım 17 şubat 2011de dogum yapacaktım.ama kısmet hiç bi zaman isyan etmedim.allah verdi allah aldı dedim.neyseki kürtajdan 3 ay sonra hemen dondurulmuş embriyolarım vardı 13 kasımda 2 embriyo transfer edildi.bu sefer hiç yatmadım.dedim yattımda noldu.yatmayla olsa önceki olurdu dedim ha tabi esirgedim yine...neyse 25 kasım sonuc aldım vee 137pozitif şükür yine hamileydim.allahıma çok şükür 2 gün sonra tekrar test 493 dedi doktorlarım test gerk yok şuan iyi herşey 10 gün randevu o minicik kesem vardı .15 gün sonra tekrar muanem vee o muhteşem mucizem içimde mucadele veriyo o pıt pıt ları kalp atışını duydum.allahıma hep şkrediyorum ve herzaman dua ediyorum allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın allahım isteyen herkese evlat nasip etsin diye.şuan 4 aylık hamileyim gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu erkek evladım olacak.evet benimde içimde artık küçük bi insan var büyüttügüm.kısmet olursa yine 20 temmuz sag salim kucagma alacaöm inş evladımı.allahım bir 20 temmuzda üzüntüden agladım diger 20 temmuzda sevincten aglıcam evladım kucagımda olcak inş.sabırsızlıkla bekliyoruz.allah büyük.....sende sizlerde embriyolarınıza güvenin.pozitif olun ben gibi bi çok örnek vardır eminim.dua edin bol bol ben hep meryem suresini okuyodum bide peygamber efendimiz bi zafer kazanacagızaman fetih suresini okurmuş.sizlerde okuyun rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşş herkesin gönlüne göre verir.....
bak nickimi sevmedin ama : ) o nick mücadeleci birinin nickiii....: ) bakmayııın...
ama yaaa içimde yeniden bi umut filizleniyooooo....
ama ben burun üstü çakılcam diyee..............................................
korkmuyorum: )
iyi pekiii....: )
olcek ....
o zaman bebiş benimle diyorum şimdiiii: )
iki gün kaldı...
çarşamba test günüm..
ama olmazsa büyün yaşımı salya sümüğümü sizi bulur size sileriiiimmm...
canım ne güzel kavuşmuşsun darısı bize olur inşallahhh.....rabbimde inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder....
fetih süresi ewet ünüversite deyken düşün bölüm 1. siyim fakat 4 dönem üst üste ingilizce dersini veremiyordum bir teyze sınava girerken bunu oku demişti hakikatende o sınavda geçmiştim kurtulmuştum artık eşim kala kala sınavlara gire gire artık öğrendimi düşünmüştü :))) ama ben o gün fetih süresiyle başardığıma inanmıştım birde duaların sırrı içten yürekten istemekmiş gerçektende çok içten dilemiştim.....şimdi bakıyorumda ne saçma sapan şeylere takmışım :)))
ewet offf cum ilk tüp bebek denemem oldu fakat 0 transfer le transfer günü bitmişti şimdi doktorumuzu değiştirdik martta 2. si olacak inşallah aslanlar gibi gideceğim yavrumu alıp geleceğim şimdiden hiççççççç salak salak strese girmiyorum olacakmı olurmu vs.. diye olmazsa olmadığında üzülürüm olmamış birşeye niye şimdiden kendimi yıpratayımki :)))
slm...topigi gezerken öyle yazını okudum.şimdi bu aşamalardan gecenle konuşman sana en ii gelen şeydir.ben öyleydim hep ben gibi birini arardım:)ben kendimi anlatayım önce sana...ben 9 yıldır evliyim hiç korunma olmadan bebegim hiç olmadı.gecen sene mayıs 27de ilk tüp bebek transferim oldu.hep yattım hiç kalkmadım diyebilirim.hep netten araştırdım ne yesem bebe iyi gelir nasıl yatsam daha iyi tutunur ve bunun gibi bisürü arayışlar içindeydim...vee 8 haziran kan tahlili yapıldı gebelik testi yapıldı ve sonuc pozitif 117 çıkmıştı snuc.okadar yogun duygular içerisindeydimki anlatamam insan gülerken aglarmı ben ilk ozaman anladım bunu ve dedim hayatımda hiç mutlu olmamışım yani böyle bir mutlulugu.neyse 2 gün sonra tekar yapıldı 160 çıktı 2 gün sonra tekrar 241 ters giden bişeyler vardı tüp bebekte 2 gün arayla test yapılması demek kan degerinin katlanması gerek demekti.hep 2 gün arayla test yapıldısonrası 427 çıkmıştı ve katlanmıştı.4gün sonra tekrar yapıldı 1799 çıkmıştı.hala doktorlarım tesrlik var diyolardı dış gebelikten bahsedildi neyseki muayne günüm geldi ve miniik bir kesem vardı artık dedim tmm ben hamileyim.15 gün sonrasına randevu verildi.kalb atışı için ama malesef duyulmadı.3gün sonra yine gittim.yine duylmadı.doktorum dedi bana herşeye hazırlıklı ol.ama benn onu hiç duymadım o ihtimal bile aklıma hiç getirmedim.5 gün sonra bidaha gittim ve malesef yine duyulmadı.ve tam 20 temmuz saat: 17:00 işlem bitmişş bebegim kürtajla sonlanmıştı.be onu içimde öyle korkanken bişe olcakmı onu minick keseyi çöpe atmışlardıömrüm boyunca unutamıyacagım bir gündü egerki yaşamış olsaydı evladım 17 şubat 2011de dogum yapacaktım.ama kısmet hiç bi zaman isyan etmedim.allah verdi allah aldı dedim.neyseki kürtajdan 3 ay sonra hemen dondurulmuş embriyolarım vardı 13 kasımda 2 embriyo transfer edildi.bu sefer hiç yatmadım.dedim yattımda noldu.yatmayla olsa önceki olurdu dedim ha tabi esirgedim yine...neyse 25 kasım sonuc aldım vee 137pozitif şükür yine hamileydim.allahıma çok şükür 2 gün sonra tekrar test 493 dedi doktorlarım test gerk yok şuan iyi herşey 10 gün randevu o minicik kesem vardı .15 gün sonra tekrar muanem vee o muhteşem mucizem içimde mucadele veriyo o pıt pıt ları kalp atışını duydum.allahıma hep şkrediyorum ve herzaman dua ediyorum allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın allahım isteyen herkese evlat nasip etsin diye.şuan 4 aylık hamileyim gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu erkek evladım olacak.evet benimde içimde artık küçük bi insan var büyüttügüm.kısmet olursa yine 20 temmuz sag salim kucagma alacaöm inş evladımı.allahım bir 20 temmuzda üzüntüden agladım diger 20 temmuzda sevincten aglıcam evladım kucagımda olcak inş.sabırsızlıkla bekliyoruz.allah büyük.....sende sizlerde embriyolarınıza güvenin.pozitif olun ben gibi bi çok örnek vardır eminim.dua edin bol bol ben hep meryem suresini okuyodum bide peygamber efendimiz bi zafer kazanacagızaman fetih suresini okurmuş.sizlerde okuyun rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşş herkesin gönlüne göre verir.....
merhaba oncelikle herseyin hayirlisi bende cok zor sureclerden gectim ameliyatlar tedevim sonlandi transferden sonra tutmadi o da tek emriyoydu hem beden hem ruhen cokmustum ama tek bir dondurulmus emriyom kalmisti son sansim ve simdi dondurmam diye sevdigim bir oglum var 14 aylik ilk transferimde 3 gun kimildamadan yatmistim olmadi ama sonrasinda direk yurudum gezdim kafama takmadim oraya odaklanmadim hatta kendi kendime normal hamile kalicakmis gibi dusundum stres yapmadim 2 gun sonra ise dondum olumsuz dusunme lutfen aslinda moralli olmak stres yapmamak ve olumlu dusunmein artisi cok rahat ol hatta daha cok mutlu olucak seyler yap esinle birlikte birbirinize destek olun olumsuzluktan uzak durun insallah guzel haberlerini duyariz...
canım ne güzel kavuşmuşsun darısı bize olur inşallahhh.....rabbimde inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder....
fetih süresi ewet ünüversite deyken düşün bölüm 1. siyim fakat 4 dönem üst üste ingilizce dersini veremiyordum bir teyze sınava girerken bunu oku demişti hakikatende o sınavda geçmiştim kurtulmuştum artık eşim kala kala sınavlara gire gire artık öğrendimi düşünmüştü :))) ama ben o gün fetih süresiyle başardığıma inanmıştım birde duaların sırrı içten yürekten istemekmiş gerçektende çok içten dilemiştim.....şimdi bakıyorumda ne saçma sapan şeylere takmışım :)))
ewet offf cum ilk tüp bebek denemem oldu fakat 0 transfer le transfer günü bitmişti şimdi doktorumuzu değiştirdik martta 2. si olacak inşallah aslanlar gibi gideceğim yavrumu alıp geleceğim şimdiden hiççççççç salak salak strese girmiyorum olacakmı olurmu vs.. diye olmazsa olmadığında üzülürüm olmamış birşeye niye şimdiden kendimi yıpratayımki :)))
hahahaha çok tatlısın, gel sil biz burdayız ama ben eminimki sen sevinç gözyaşısı dökeceksin, bak bana malum olduuu bileeee:))))),
fıstığım bu günlerin bile tadını çıkart lütfen, ben de çok kötü günlerden geçtim 2 demem oldu , bak 3.cüye başlayabilmek için 1 yıldır uğraşıyorum, şimdi umutla bu regliyi bekliyorum, umut hep olcak, ve pozitif hissedeceğiz, ve dularımızla meditasyonlarımızla allahın izniyle biraz sabır ve uğraşla olacak:)),
sonra biz picasso ile kitap yazıcaz, grafik tasarımını da o yapacak :)))))))),
haydi güzel haber ver yarın öptümmmmmmmm
bu arada ben bi ingilizce öğretmeniyim kesşke o günerde tanısaydım da sana ben de o zaman yardım edebilseydim... ama keşke embriyolog olaydım..: ) ...
bu arada benim de ilk tüp denemem öle kalakaldı... ikincisinde bal tarçın çörekotu aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu karşımı kullandım.... belki denemek istersin... 5 te 3 böle mi tuttu bilmem ama daha önce yaptığım da da faydasını görmüştüm .....
hayırlısı ...
ben de adet belirtilerime rağmen direniyorum...koyvermiyorum çok sakinim: )
Amiiinn... Teşekkürler...
Evet en önemlisi bu allahım tamamına erdirsin...
Kimsenin hevesini yutkunamayan yumruk yapmasın boğazında...
Bu sabah.... Korku ile uyandım...
Iştahsızdım kahvaltı edemedim...
Eşimi işe gönderdim tatsız tuzsuz hazırlandım...
Okula yola çıktım...
Tam okula girecekken içimdeki sesi dinleyip karşıdaki eczaneden bir gebelik testi aldım...
Kendimi hazır hissedersem yapacaktım testi...
Ilk 3 ders ders heyecanından unutmuşum...
Iki dersim kalmıştı .... Arada ise bir ders boş saatim...
Ama o boş saatte cesaret edemedim testi yapmağa...
Neyse kaldı... Sondan bir önceki derste bana bi cesaret geldi...
Ve tenefüse çıkar çıkmaz...artık ne olacaksa olsun dedim.. Bi öğrenciyi kantine pet bardak almağa gönderdim...
Ve testi yaptım... Bişi çıkmadı ilk 15 saniye...
Ama diğer çizgi kop koyu idi test doğruydu... Ama ikincisi yoktu gözlerim doldu...
Tuvaletten nasıl çıkıp öğretmenler odasına nasıl girecektim, derse nasıl katılacaktım...
Elimiz yüzümü silerken bir de ne göreyim...ikinci belirsiz çizgi: )
yüzümde güller açtı inanamadım...
Derse öyle mutlu gittim ki: )
öocuklar bile farketti...
Dersete fırsatını bulduğum her an test kasetine yeniden ve yeniden baktım...
Gözlerim bi doluyor bir gülüyordu..
şükrediyordum...
Içimden şunu geçirdim allahım sen kimseyi kimsenin evladına imrendirme... Kimsenin emeklerini boşa çıkarma...isteyenin kucağını boş bırakma...
Ama inanamıyordum hala...okuldan çıkar çıkmaz devlet hastanesine gittim... Ve acilden kan verdim..
Bir saat var dediler...
O bir saatte yine bi test aldım ve hastanenin lavabosunda yeptım...
Yine silik çizgiydi...
Ve nihayet sonucum çıktı...
314...
Gözlerim doldu arabaya kendimi zor attım hüngür hüngür ağladım...
Allahım tamamına erdir şimdi tek bunu istiyorum...
çok şükür allahım diyorum ...
Yumurtaya can veren allahım şimdi kalbi seni bekliyor , kalbine de güç ver allahım...
Ve bizim gibi tüm emek edenlere aklı bedeni ruhu sağlıklı hayırlı evlatlar ver...
canım gün boyu baktım topiğe yok yok eşime neolur kalkta bi bakayım ooofff sonucu belli olacaktı daha 3 dk önce baktın yaaaaa diyordu.... Ne kadar sewindim anlatamam ama içimize doğmuştu ama bizim bu annemiz biraz vız vız dı sanki ne demiştim olacak ve inşallah göbüşünü içine çekmeden aramızda kasıla kasıla yürüyeceksin ayağını sürüdün deilmi bizde geleceğiz :))) herşeyden önce tatlım rabbim inşallah tamamına erdirir hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder çoğul konuşuyorum inşallahhhhhhhhhhh ikizler gelirde birdaha bu yollardan geçmezsin tatlım :)))
nazlı bir okadarda nazlııııı ama oooofff nikinde esas savaşcı olan ve savaşı kazanan anne tebrik ederim tatlımm....
Bir gün evvelce öğrendim sonucumu...
Estrofemi kesti doktor...
Crinone jel e devam...
öle işte...
Hala inanamıyorum...
Her şey bi film bi hayal gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?