T e k e m b r i y o - i l k 3 g ü n

canimm insallah pozitif sonuc alirsin..ama inanki dinlenmekle yatmakla alaksi yok..ben hep yattin istiharat ettim sonuc kocaman bir sifirdi..ama burdan konustugum bir cok arkadas ertesi gun ise baslamis ve sonuc pozitif..asibi varsa icecek suyu varsa gelecek bu dunyaya emin ol...

Ya bu ne biçim bir iş yaaaa..... : (

dün gece çok mutluydum belim ağrıdan kırılıyordu... Baş ağrım vardı...

üşüttüm mü? Bebek mi? üşüttüm mü? Bebek mü? Derken bebek diye ilk defa birascık umutlanmış ve hayal kurmuştum kiii: (

sabah biras mide bulantısı ve baş dönmesi vardı... Akşam oldu....

Geriye sadece inceden bel kasık sızlamaları aynı adet gibi...

Bu da neyse deeeee...

: ( : ( adet sivilcelerim merhaba dedi bugün banaaa....: (

moralim bosuk...

Eşim olumsuzluğu çağırdıımı sölüyooo....

üşütmüşüm...

: ( tam ilk defa umutlanmıştım...belirti olmasa daha iidi...

Nerdem çıktı bu adet sivilceleri...

Bi de ne buuu. Umutla bekledğim çok insanın sonucu olumsuz....

: (

sonucu olumsuz olanlar yazmasın ya bundan sonra...

Oldu tuttu hamileyim desinler...

üsülüyorum...

Korkuyorum...

Iyi sonuç istiyorum...

Bi de ne buuu. Umutla bekledğim çok insanın sonucu olumsuz....

: (

sonucu olumsuz olanlar yazmasın ya bundan sonra...

Oldu tuttu hamileyim desinler...

üsülüyorum...

Korkuyorum...

Iyi sonuç istiyorum...

ooooo canım hakikaten eniştenin dediği gibi olumsuzluğu çağırıyorsun kov gitsin bakayım :))) tatlım normaldede tüp bebekle de hamile kalanlarda bile sivilceler çıkabiliyor bel ağrısı kasık ağrısı vs. hatta sana en yakınım daymın eşi yengem... onunda tüp bebekti.....(ozamanlar küçüktüm tüp bebek denilince çok gülüyordum ismi aygazcan olsun diyordum şimdi benimde başıma geldi ) herneyse bu yengecim test günü kanaması olmuştu nasıl ağlamıştı tutmamış kendimi kandırmışım diye doktorunu aradı teste gidemiyeceğini söylemişti doktoruda olurmu öyle şey olabiliyor böyle durumlar gel bakalım dedi ve eweeettt hamileymiş şimdi kocaman kuzenim var :))) sen küstürmeden sew bebişini inşallah rabbim nasib ederde sana bizlerinde bir umut ışığı daha olur.....:46:

Gerçekten mi picasso : (

ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :(

ya benim adet sivilcelerim yerini aldı...

Bi de adetten evvel benim sağlam mide bulantılarım olurdu...

Ben kendimi alıştırmağa çalışıyorum...

çünkü ne kadar bilsem de olumsuz sonuca da alıştrıabilir miyim kendimi bilemiyorum...

.......................

şimdi yeniden umutlanmak istemiyorum ama...

Bilmiyorum...

Saol ama ....

..........................

Gerçekten mi picasso : (

ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :(

ya benim adet sivilcelerim yerini aldı...

Bi de adetten evvel benim sağlam mide bulantılarım olurdu...

Ben kendimi alıştırmağa çalışıyorum...

çünkü ne kadar bilsem de olumsuz sonuca da alıştrıabilir miyim kendimi bilemiyorum...

.......................

şimdi yeniden umutlanmak istemiyorum ama...

Bilmiyorum...

Saol ama ....

..........................

offffff, sen önce şu olumsuz olan nikini lütfen olumluya çevir bu bir,:)),
sivilce bende de olmuştu alnımda ve burnumun kenarında hayret etmiştim regl oluyorum sanmıştım , ayrıca kasık ağrılarım bel ağrılarım fecı idi, regl olcakmışım gibi aynen,
ama tuttu bende, hemde hiç bulantı bas ağrısı felan olmadan,
kendini çok dinleme lütfen, her belirti sunu bunu gösteriyor diye birşey yok,bazısında hiçç birşey olmuyor, bazısında cok sey oluyor, su belirtidir bu değildir diye birşey yok,

sen kendi kendine yapıyorsun en buyuk kötülüğü, bu şekilde olmaz, biraz esnek ol , bak zihin nekadar gerginse beden o kadar kırılır, zihin ve ruh ne kadar esnekse , beden okadar yumusaktır, zihninden gönderdiğin dalgalar mesajlar bedenini kasıyor , olacağı varsada aşırı stresten ve korkudan bedenini yani kaslarını ve biolojik sistemini korkudan büzüştrüyor ve kasıyorsun.bunu unutma,

git güzel, güzel dular et yada meditasyon yap biraz rahatla, aklını fazla takma, gün sayma lütfennn,

hersey güzel oluyor deeeeeee:)))))))

Adetin 2. Günü tedaviye başladım yeterli yumurta gelişimi olmadı 5. Günü tedavim yarıda kesildi.....üzüldüm...

Ikinci deneme adetin 3. Günü başladı...150 lik puregon ile başladım...bu defa tedavim kesilmedi.... Sevindim...

Bir çok pko lu gibi güzel güzel bir sürü yumurtam oluşmadı 150 lik puregon ile...üzüldüm

perşembe ( adetin 12. Günü) yumurtalarım toplandı.... 5 yumurtam topandı...üzüldüm...

Cuma arandım 5 yumurtam işlem görmüş 3 tanesi döllenmişti.... 5 te 3 tü... şaşırdım...sevinmeli mi? üzülmeli mi? Hiç döllenmeye debilirdi... Döllenmişti ama kaliteleri nasıldı...

Cumartesi yeni yasaya göre 1 embriyo trasnfer edildi... 1. Kalitelydi 8 hücreli...sevindim...

Ama bir taneydi...doktor şansımın %35 olduğunu söyledi üzüldüm...

Ama ikinci denemede iki tane transfer edilirmiş... Sevindim...

Kalan iki yumurtam dondurulacaktı ihtiyaç olan kadar....sevindim...

Transfer çok kolay oldu... Elime bir embriyo fotoğrafı verdiler... Sanki ultrason fotoğrafı gördüm gibi... Duygulandım ağladım... Tam bir aptal gibi...ama sevindim ...

Trasnferden sonra doktorum yatmana gerek yok,kabız olmaktan korkma, öksür , hapşur... çok ağır olmamakla birlikte günlük hayatına devam et dedi....sevindim...

Devam ettim ... Ilk gün sadece otelde 3 saat uyudum... Sonra uzun uzun yürüyüşler yaptım...bugün transferin 3. Günü. Ve öğrendim ki transferi olanlar 12 gün yatmışşş...çok dikkat etmiş insanlar... Ama ben bunu bilmiyordum: ( şimdi ise 3. Gün bitti..ve artık çok geç...korkuyorum: ( ..... üzüldüm...

alakasi yok canim ben ilk transferde iki embryo transfer etmislerdi o gun ve 1 hafta hep yattim olmadi ...ikincide tek ve dondurulmustu o gun hic yatmadi eve geldikten sonra evi temizledim ertesi gun fabrikadaki isime geri dondum agir seyler kaldirdim ittim tasidim ama yinede tutundu bebegim...olacagi varsa oluyor inan....

alakasi yok canim ben ilk transferde iki embryo transfer etmislerdi o gun ve 1 hafta hep yattim olmadi ...ikincide tek ve dondurulmustu o gun hic yatmadi eve geldikten sonra evi temizledim ertesi gun fabrikadaki isime geri dondum agir seyler kaldirdim ittim tasidim ama yinede tutundu bebegim...olacagi varsa oluyor inan....

offff: ) süpersiin : ) darısı başımı içimde yeniden umut birikiyoo...

yaaaa burun üstü çakılırsam sonra gelir bulurum sizi.....: )

offffff, sen önce şu olumsuz olan nikini lütfen olumluya çevir bu bir,:)),
sivilce bende de olmuştu alnımda ve burnumun kenarında hayret etmiştim regl oluyorum sanmıştım , ayrıca kasık ağrılarım bel ağrılarım fecı idi, regl olcakmışım gibi aynen,
ama tuttu bende, hemde hiç bulantı bas ağrısı felan olmadan,
kendini çok dinleme lütfen, her belirti sunu bunu gösteriyor diye birşey yok,bazısında hiçç birşey olmuyor, bazısında cok sey oluyor, su belirtidir bu değildir diye birşey yok,

sen kendi kendine yapıyorsun en buyuk kötülüğü, bu şekilde olmaz, biraz esnek ol , bak zihin nekadar gerginse beden o kadar kırılır, zihin ve ruh ne kadar esnekse , beden okadar yumusaktır, zihninden gönderdiğin dalgalar mesajlar bedenini kasıyor , olacağı varsada aşırı stresten ve korkudan bedenini yani kaslarını ve biolojik sistemini korkudan büzüştrüyor ve kasıyorsun.bunu unutma,

git güzel, güzel dular et yada meditasyon yap biraz rahatla, aklını fazla takma, gün sayma lütfennn,

hersey güzel oluyor deeeeeee:)))))))

bak nickimi sevmedin ama : ) o nick mücadeleci birinin nickiii....: ) bakmayııın...

ama yaaa içimde yeniden bi umut filizleniyooooo....

ama ben burun üstü çakılcam diyee..............................................

korkmuyorum: )

iyi pekiii....: )
olcek ....

o zaman bebiş benimle diyorum şimdiiii: )

iki gün kaldı...

çarşamba test günüm..

ama olmazsa büyün yaşımı salya sümüğümü sizi bulur size sileriiiimmm...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy umudumu kesmiştim... çok emindiiim olmayacaanda ....kendimi alıştırmıştım....

sanki ikinci denememi yapmışım da yeniden transferden geri sayım başlamış gibi oldu.........

: )

iki gün mutluluğu hak ediyorum di mi en kötü ihtimaaalll....

sizin tabeeee tuzunuz kuru bebişler göbüşteeee: )

ooooo canım hakikaten eniştenin dediği gibi olumsuzluğu çağırıyorsun kov gitsin bakayım :))) tatlım normaldede tüp bebekle de hamile kalanlarda bile sivilceler çıkabiliyor bel ağrısı kasık ağrısı vs. hatta sana en yakınım daymın eşi yengem... onunda tüp bebekti.....(ozamanlar küçüktüm tüp bebek denilince çok gülüyordum ismi aygazcan olsun diyordum şimdi benimde başıma geldi ) herneyse bu yengecim test günü kanaması olmuştu nasıl ağlamıştı tutmamış kendimi kandırmışım diye doktorunu aradı teste gidemiyeceğini söylemişti doktoruda olurmu öyle şey olabiliyor böyle durumlar gel bakalım dedi ve eweeettt hamileymiş şimdi kocaman kuzenim var :))) sen küstürmeden sew bebişini inşallah rabbim nasib ederde sana bizlerinde bir umut ışığı daha olur.....:46:

bu arada picassocuğum ben bu kanaması olanlara şaşıyorum.... kanama : ) gebelik belirtisidir: ) niye üsülürler kiiii....

İNŞALLAH hayırlı haberlerini görürüz burada.dualarımız seninle..valla birden bende heyecanlandım.çarşamba günü kesin belli oluyomu hamile olup olmadığın..ayy hadi hayırlısı inşallahh....

canimm insallah pozitif sonuc alirsin..ama inanki dinlenmekle yatmakla alaksi yok..ben hep yattin istiharat ettim sonuc kocaman bir sifirdi..ama burdan konustugum bir cok arkadas ertesi gun ise baslamis ve sonuc pozitif..asibi varsa icecek suyu varsa gelecek bu dunyaya emin ol...

doğru tabii de ben bunu bilsem de unutuyorum....

İNŞALLAH hayırlı haberlerini görürüz burada.dualarımız seninle..valla birden bende heyecanlandım.çarşamba günü kesin belli oluyomu hamile olup olmadığın..ayy hadi hayırlısı inşallahh....

test ügünm tam perşembe de trasnfer günü sayıımıyormuş 12. gün çarşamba.. 13. günü perşembe ama ben biten bi ilacı eğer gebelik varsa yazdıracağım yoksa bıkrakacğım ilaç bitiyo çünkü o yüzden çarşamba bakmam lazım...

öle... ama benim artık heyacanım pek kalmadı...dualar için teşekkürler...

ama benim sonuç belli gibi bişi de ... beni burda yine umutlandıdılar tabii...: )

sonucu almak yetse... o da ayrı dert zaten... yok kese .... yok kalp atışı...çileli iş: )

çokları ne şanslı hamile kaldıklarını öğrenip 8 ay sonra pıt diye doğuruyolar: )

imreniyorum onlara...

ne olacaksa olması gerektiği için olacak...

üzülmemeğe çalışacağım...

Allahım her şeyin önce hayırlısını versin...

test ügünm tam perşembe de trasnfer günü sayıımıyormuş 12. gün çarşamba.. 13. günü perşembe ama ben biten bi ilacı eğer gebelik varsa yazdıracağım yoksa bıkrakacğım ilaç bitiyo çünkü o yüzden çarşamba bakmam lazım...

öle... ama benim artık heyacanım pek kalmadı...dualar için teşekkürler...

ama benim sonuç belli gibi bişi de ... beni burda yine umutlandıdılar tabii...: )

sonucu almak yetse... o da ayrı dert zaten... yok kese .... yok kalp atışı...çileli iş: )

çokları ne şanslı hamile kaldıklarını öğrenip 8 ay sonra pıt diye doğuruyolar: )

imreniyorum onlara...

ne olacaksa olması gerektiği için olacak...

üzülmemeğe çalışacağım...

Allahım her şeyin önce hayırlısını versin...

vallahi offf cum bir an tüp bebek felan unuttum sanki çarşamba günü ben doğum yapacağım yani okadar heycan doldurdun içimi :))) inşallah fıstığım başaracaksın dualarımız seninle az kalmış ve sana tavsiyem formda olumsuz şeyleri okuma 2 gün tam bir moral deposu ile geçir bak azda kalmış gelsin çarşamba bakayım şöyle aramızda göbüşünü içine çekmeden kasıla kasıla gezersin inşallah buarada ayağını sürü bizde arkandan gelelim :))

vallahi offf cum bir an tüp bebek felan unuttum sanki çarşamba günü ben doğum yapacağım yani okadar heycan doldurdun içimi :))) inşallah fıstığım başaracaksın dualarımız seninle az kalmış ve sana tavsiyem formda olumsuz şeyleri okuma 2 gün tam bir moral deposu ile geçir bak azda kalmış gelsin çarşamba bakayım şöyle aramızda göbüşünü içine çekmeden kasıla kasıla gezersin inşallah buarada ayağını sürü bizde arkandan gelelim :))

: ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : ) : )

ya çok gaza geldim...

gözlerim doldu......

inşallah yaaa....

inşallah hepimize bir an evvel bu güzellik gelir...

vallahi offf cum bir an tüp bebek felan unuttum sanki çarşamba günü ben doğum yapacağım yani okadar heycan doldurdun içimi :))) inşallah fıstığım başaracaksın dualarımız seninle az kalmış ve sana tavsiyem formda olumsuz şeyleri okuma 2 gün tam bir moral deposu ile geçir bak azda kalmış gelsin çarşamba bakayım şöyle aramızda göbüşünü içine çekmeden kasıla kasıla gezersin inşallah buarada ayağını sürü bizde arkandan gelelim :))[/QUOT

SEN DE Mİ PİCASSO TÜP YAPTIRCAKSIN?

merhaba oncelikle herseyin hayirlisi bende cok zor sureclerden gectim ameliyatlar tedevim sonlandi transferden sonra tutmadi o da tek emriyoydu hem beden hem ruhen cokmustum ama tek bir dondurulmus emriyom kalmisti son sansim ve simdi dondurmam diye sevdigim bir oglum var 14 aylik ilk transferimde 3 gun kimildamadan yatmistim olmadi ama sonrasinda direk yurudum gezdim kafama takmadim oraya odaklanmadim hatta kendi kendime normal hamile kalicakmis gibi dusundum stres yapmadim 2 gun sonra ise dondum olumsuz dusunme lutfen aslinda moralli olmak stres yapmamak ve olumlu dusunmein artisi cok rahat ol hatta daha cok mutlu olucak seyler yap esinle birlikte birbirinize destek olun olumsuzluktan uzak durun insallah guzel haberlerini duyariz...

Adetin 2. Günü tedaviye başladım yeterli yumurta gelişimi olmadı 5. Günü tedavim yarıda kesildi.....üzüldüm...

Ikinci deneme adetin 3. Günü başladı...150 lik puregon ile başladım...bu defa tedavim kesilmedi.... Sevindim...

Bir çok pko lu gibi güzel güzel bir sürü yumurtam oluşmadı 150 lik puregon ile...üzüldüm

perşembe ( adetin 12. Günü) yumurtalarım toplandı.... 5 yumurtam topandı...üzüldüm...

Cuma arandım 5 yumurtam işlem görmüş 3 tanesi döllenmişti.... 5 te 3 tü... şaşırdım...sevinmeli mi? üzülmeli mi? Hiç döllenmeye debilirdi... Döllenmişti ama kaliteleri nasıldı...

Cumartesi yeni yasaya göre 1 embriyo trasnfer edildi... 1. Kalitelydi 8 hücreli...sevindim...

Ama bir taneydi...doktor şansımın %35 olduğunu söyledi üzüldüm...

Ama ikinci denemede iki tane transfer edilirmiş... Sevindim...

Kalan iki yumurtam dondurulacaktı ihtiyaç olan kadar....sevindim...

Transfer çok kolay oldu... Elime bir embriyo fotoğrafı verdiler... Sanki ultrason fotoğrafı gördüm gibi... Duygulandım ağladım... Tam bir aptal gibi...ama sevindim ...

Trasnferden sonra doktorum yatmana gerek yok,kabız olmaktan korkma, öksür , hapşur... çok ağır olmamakla birlikte günlük hayatına devam et dedi....sevindim...

Devam ettim ... Ilk gün sadece otelde 3 saat uyudum... Sonra uzun uzun yürüyüşler yaptım...bugün transferin 3. Günü. Ve öğrendim ki transferi olanlar 12 gün yatmışşş...çok dikkat etmiş insanlar... Ama ben bunu bilmiyordum: ( şimdi ise 3. Gün bitti..ve artık çok geç...korkuyorum: ( ..... üzüldüm...

slm...topigi gezerken öyle yazını okudum.şimdi bu aşamalardan gecenle konuşman sana en ii gelen şeydir.ben öyleydim hep ben gibi birini arardım:)ben kendimi anlatayım önce sana...ben 9 yıldır evliyim hiç korunma olmadan bebegim hiç olmadı.gecen sene mayıs 27de ilk tüp bebek transferim oldu.hep yattım hiç kalkmadım diyebilirim.hep netten araştırdım ne yesem bebe iyi gelir nasıl yatsam daha iyi tutunur ve bunun gibi bisürü arayışlar içindeydim...vee 8 haziran kan tahlili yapıldı gebelik testi yapıldı ve sonuc pozitif 117 çıkmıştı snuc.okadar yogun duygular içerisindeydimki anlatamam insan gülerken aglarmı ben ilk ozaman anladım bunu ve dedim hayatımda hiç mutlu olmamışım yani böyle bir mutlulugu.neyse 2 gün sonra tekar yapıldı 160 çıktı 2 gün sonra tekrar 241 ters giden bişeyler vardı tüp bebekte 2 gün arayla test yapılması demek kan degerinin katlanması gerek demekti.hep 2 gün arayla test yapıldısonrası 427 çıkmıştı ve katlanmıştı.4gün sonra tekrar yapıldı 1799 çıkmıştı.hala doktorlarım tesrlik var diyolardı dış gebelikten bahsedildi neyseki muayne günüm geldi ve miniik bir kesem vardı artık dedim tmm ben hamileyim.15 gün sonrasına randevu verildi.kalb atışı için ama malesef duyulmadı.3gün sonra yine gittim.yine duylmadı.doktorum dedi bana herşeye hazırlıklı ol.ama benn onu hiç duymadım o ihtimal bile aklıma hiç getirmedim.5 gün sonra bidaha gittim ve malesef yine duyulmadı.ve tam 20 temmuz saat: 17:00 işlem bitmişş bebegim kürtajla sonlanmıştı.be onu içimde öyle korkanken bişe olcakmı onu minick keseyi çöpe atmışlardı:(ömrüm boyunca unutamıyacagım bir gündü egerki yaşamış olsaydı evladım 17 şubat 2011de dogum yapacaktım.ama kısmet hiç bi zaman isyan etmedim.allah verdi allah aldı dedim.neyseki kürtajdan 3 ay sonra hemen dondurulmuş embriyolarım vardı 13 kasımda 2 embriyo transfer edildi.bu sefer hiç yatmadım.dedim yattımda noldu.yatmayla olsa önceki olurdu dedim ha tabi esirgedim yine...neyse 25 kasım sonuc aldım vee 137pozitif şükür yine hamileydim.allahıma çok şükür 2 gün sonra tekrar test 493 dedi doktorlarım test gerk yok şuan iyi herşey 10 gün randevu o minicik kesem vardı .15 gün sonra tekrar muanem vee o muhteşem mucizem içimde mucadele veriyo o pıt pıt ları kalp atışını duydum.allahıma hep şkrediyorum ve herzaman dua ediyorum allahım kimseyi yarı yolda bırakmasın allahım isteyen herkese evlat nasip etsin diye.şuan 4 aylık hamileyim gecen hafta cinsiyetimizde belli oldu erkek evladım olacak.evet benimde içimde artık küçük bi insan var büyüttügüm.kısmet olursa yine 20 temmuz sag salim kucagma alacaöm inş evladımı.allahım bir 20 temmuzda üzüntüden agladım diger 20 temmuzda sevincten aglıcam evladım kucagımda olcak inş.sabırsızlıkla bekliyoruz.allah büyük.....sende sizlerde embriyolarınıza güvenin.pozitif olun ben gibi bi çok örnek vardır eminim.dua edin bol bol ben hep meryem suresini okuyodum bide peygamber efendimiz bi zafer kazanacagızaman fetih suresini okurmuş.sizlerde okuyun rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşş herkesin gönlüne göre verir.....

Back
X