T e k e m b r i y o - i l k 3 g ü n

Çokkkkkkkkk sevindim Rabbim sağlıkla, sihatle, hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.... sana ve diğer tüm hamilelere sağlıklı, sihatli, hayırlı evlatlar verrsin, hayırlı doğumlar nasip etsinnnn inşallahhhhhh...

Benim gibi tedaviye yeni başlayacak olan sonucunu bekleyen herkesede Rabbim sağlıkla, sihatle hayırlısı ile nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN....

:nazar::nazar::nazar::nazar:sana ve diğer tüm hamilelerede sonsuz kere maşallahhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

:nazar: çok sevindimm arkadaşımmmm çok hemdeeee o heyecanını inan ki öyle hissediyorum ki :)
:nazar: Yarın benimde sonucum belli olucakk. Bebişimm tutundu bana biliyorummm.offf allahım nasıl bir heyecandır bu kızlar.Rabbimm sesimizi duysun hepimizin kucagını doldursun.hayırlı evlatlarla inşallahh..
adet agrısı gibi kasıklarımda agrı oluyor ara ara , biraz da uyku halim var sürekli.normalmidirrr ?? aradım normal herşey dediler. Allahımmm yüzümüzü güldürsün yarın yarabbimmm... allahım hepimize evlat sevgisini tattırsınn ..:3::nazar::3:

:nazar: çok sevindimm arkadaşımmmm çok hemdeeee o heyecanını inan ki öyle hissediyorum ki :)
:nazar: Yarın benimde sonucum belli olucakk. Bebişimm tutundu bana biliyorummm.offf allahım nasıl bir heyecandır bu kızlar.Rabbimm sesimizi duysun hepimizin kucagını doldursun.hayırlı evlatlarla inşallahh..
adet agrısı gibi kasıklarımda agrı oluyor ara ara , biraz da uyku halim var sürekli.normalmidirrr ?? aradım normal herşey dediler. Allahımmm yüzümüzü güldürsün yarın yarabbimmm... allahım hepimize evlat sevgisini tattırsınn ..:3::nazar::3:

o zaman yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah : )

bek ne güsel sen benim gibi felaket tellalı diilsin : ) keşke ben de senin gibi pozitif olabilsem : )

inşallah sen de güsel haber alacaksın : )

gördün mü bak, ben sana demiştim, aynen de çıktı, hissederim ben:))))))))))))),
çok güzel bir haber fıstığım bu, hadi artık bundan sonra çok daha olumlu ve iyi hisset her konuda kendini, zoru başardın canım, allah hep yanında, bebeğinle konuş o inan anlar ve hisseder,

doğum haberini de alıcaz inşallah canımmmm, tebriklerrrrr:)))))))))

inşallah...ben gibi pozitif biri nası pozitif olacaksa...

eski düşüğüm geliyoo hep aklıma...

hastayım ben ya...

siz sağolun : )

o kadar çok sevindimki bende takipteydim hatta salı günü ayy yarın çarşamba acaba belli olucakmı dedim hep içimden.aklıma yer etmişsin.allahım tamamına erdirsin inşallah..hamilemi değilmiyi beklerken artık hamileliğim ve bebeğim yazılarını okumayı çok isterim..hadi bakalım miniğini ve seni çokkk güzel bir dokuz ay bekliyor annesi...

inşallah...ben gibi pozitif biri nası pozitif olacaksa...

eski düşüğüm geliyoo hep aklıma...

hastayım ben ya...

siz sağolun : )

offffffffff cum sana hic yazmadim seni hep takip ediyodmu

cok sevindim hamile kaldigina allah tamamina erdirsin banada dua et bende martta tedaviye baslicam

ayrica soylemek istedigim bisey var bende senin gibiydim herseyi kesinlikle negatif dusunurdum zaten hersseyde oyle olurdu

taaaa ki sir belgeseline bakana kadar........

sanada bakamani tavsiye ederim baana faydasi oldu

bana dua etmeyi unutma

teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi pozitif olup da

bundan sonra bebeğin hebrleriniş yazacağım günleri de görebilirim...

teşekkürler benimle heyecanlandınız...

ben de sizlerin iii haberlerini bekliyorum : )

Aldımm güzel haberlerle geldim sizlere kızlarr..pozitif sonucum Allahımm sen çok büyüksünnnn.nasıl bi mutluluk bu yarabbimm.herkese taddır rabbimm.Salı günü tekrar bakılacak degerlerime.inş.güzel güzel ykselir degerlerimmm. Şoktayım hala çıkamadım etkisinden. :)):nazar::49::49::49:

Aldımm güzel haberlerle geldim sizlere kızlarr..pozitif sonucum Allahımm sen çok büyüksünnnn.nasıl bi mutluluk bu yarabbimm.herkese taddır rabbimm.Salı günü tekrar bakılacak degerlerime.inş.güzel güzel ykselir degerlerimmm. Şoktayım hala çıkamadım etkisinden. :)):nazar::49::49::49:

ne guzel ya
allah tamamina erdirsin canim
benim icinsde dua edin
benimde martta tedavim baslicak allah izin verirse
bana cok dua edin

hayırlı bir evlat olsun...

: ) : ) : )

hayırlı olsun...

ya benden tekrar değer istemediler bu arada...haftaya muayeneye çağırıldım...o...

nese ....: ) hadii bakalım... gelişmelerini de yas bise....

öyle güzel haberleri okuyunca çok seviniyorum sanki ben olmuşum gibi hayırlı olsun kızlar benim içinde dua edin bende kısmet olursa martta başlayacağım ALLAHIM İNŞALLAH TEDAVİM BAŞARILI GEÇER BENDE HAMİLEYİM YAZARIM AMİN

bu sabah.... Korku ile uyandım...

ıştahsızdım kahvaltı edemedim...

Eşimi işe gönderdim tatsız tuzsuz hazırlandım...

Okula yola çıktım...

Tam okula girecekken içimdeki sesi dinleyip karşıdaki eczaneden bir gebelik testi aldım...

Kendimi hazır hissedersem yapacaktım testi...

ılk 3 ders ders heyecanından unutmuşum...

ıki dersim kalmıştı .... Arada ise bir ders boş saatim...

Ama o boş saatte cesaret edemedim testi yapmağa...

Neyse kaldı... Sondan bir önceki derste bana bi cesaret geldi...

Ve tenefüse çıkar çıkmaz...artık ne olacaksa olsun dedim.. Bi öğrenciyi kantine pet bardak almağa gönderdim...

Ve testi yaptım... Bişi çıkmadı ilk 15 saniye...

Ama diğer çizgi kop koyu idi test doğruydu... Ama ikincisi yoktu gözlerim doldu...

Tuvaletten nasıl çıkıp öğretmenler odasına nasıl girecektim, derse nasıl katılacaktım...

Elimiz yüzümü silerken bir de ne göreyim...ikinci belirsiz çizgi: )

yüzümde güller açtı inanamadım...

Derse öyle mutlu gittim ki: )

öocuklar bile farketti...

Dersete fırsatını bulduğum her an test kasetine yeniden ve yeniden baktım...

Gözlerim bi doluyor bir gülüyordu..

şükrediyordum...

ıçimden şunu geçirdim allahım sen kimseyi kimsenin evladına imrendirme... Kimsenin emeklerini boşa çıkarma...isteyenin kucağını boş bırakma...

Ama inanamıyordum hala...okuldan çıkar çıkmaz devlet hastanesine gittim... Ve acilden kan verdim..

Bir saat var dediler...

O bir saatte yine bi test aldım ve hastanenin lavabosunda yeptım...

Yine silik çizgiydi...

Ve nihayet sonucum çıktı...

314...

Gözlerim doldu arabaya kendimi zor attım hüngür hüngür ağladım...

Allahım tamamına erdir şimdi tek bunu istiyorum...

çok şükür allahım diyorum ...

Yumurtaya can veren allahım şimdi kalbi seni bekliyor , kalbine de güç ver allahım...

Ve bizim gibi tüm emek edenlere aklı bedeni ruhu sağlıklı hayırlı evlatlar ver...

canım yazını allahım banada nasip et diye okudum adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin senin yazını okumuştum aynen ben gibi demiştim bende öğretmenim benimde ilk tedavim yarım kaldı bana ümit oldun inşallah bende 2. Tedavimde bebeğime kavuşurum benim içinde dua et

canım yazını allahım banada nasip et diye okudum adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin senin yazını okumuştum aynen ben gibi demiştim bende öğretmenim benimde ilk tedavim yarım kaldı bana ümit oldun inşallah bende 2. Tedavimde bebeğime kavuşurum benim içinde dua et

tedaviden korkma o nasıl lsa bi şekilde ikincide de üçüncüde de olsa olacak... sakın iptal edildi gecikti tedavim diye üzülme... yanlış yaparsın... sen sadece bebeğinin kalp atımlarını duyacağın günü hayal et merkezine güven seni oraya götürecekler...

dilerim burdan sana kese ve kalp atımı gördüğüm haberini de verebilirim de sana iice umut olurum...

mersinli misin...

ben de mersinliyim...

Bu sabah.... Korku ile uyandım...

Iştahsızdım kahvaltı edemedim...

Eşimi işe gönderdim tatsız tuzsuz hazırlandım...

Okula yola çıktım...

Tam okula girecekken içimdeki sesi dinleyip karşıdaki eczaneden bir gebelik testi aldım...

Kendimi hazır hissedersem yapacaktım testi...

Ilk 3 ders ders heyecanından unutmuşum...

Iki dersim kalmıştı .... Arada ise bir ders boş saatim...

Ama o boş saatte cesaret edemedim testi yapmağa...

Neyse kaldı... Sondan bir önceki derste bana bi cesaret geldi...

Ve tenefüse çıkar çıkmaz...artık ne olacaksa olsun dedim.. Bi öğrenciyi kantine pet bardak almağa gönderdim...

Ve testi yaptım... Bişi çıkmadı ilk 15 saniye...

Ama diğer çizgi kop koyu idi test doğruydu... Ama ikincisi yoktu gözlerim doldu...

Tuvaletten nasıl çıkıp öğretmenler odasına nasıl girecektim, derse nasıl katılacaktım...

Elimiz yüzümü silerken bir de ne göreyim...ikinci belirsiz çizgi: )

yüzümde güller açtı inanamadım...

Derse öyle mutlu gittim ki: )

öocuklar bile farketti...

Dersete fırsatını bulduğum her an test kasetine yeniden ve yeniden baktım...

Gözlerim bi doluyor bir gülüyordu..

şükrediyordum...

Içimden şunu geçirdim allahım sen kimseyi kimsenin evladına imrendirme... Kimsenin emeklerini boşa çıkarma...isteyenin kucağını boş bırakma...

Ama inanamıyordum hala...okuldan çıkar çıkmaz devlet hastanesine gittim... Ve acilden kan verdim..

Bir saat var dediler...

O bir saatte yine bi test aldım ve hastanenin lavabosunda yeptım...

Yine silik çizgiydi...

Ve nihayet sonucum çıktı...

314...

Gözlerim doldu arabaya kendimi zor attım hüngür hüngür ağladım...

Allahım tamamına erdir şimdi tek bunu istiyorum...

çok şükür allahım diyorum ...

Yumurtaya can veren allahım şimdi kalbi seni bekliyor , kalbine de güç ver allahım...

Ve bizim gibi tüm emek edenlere aklı bedeni ruhu sağlıklı hayırlı evlatlar ver...

Canım benim ya.Allahım tamamına erdirsin.Seninle transferimiz aynı gün olmuş.Şimdi gezinirken yeniden okudumda hamile haberini aldım.Sanki kendim hamile kalmış kadar sevindim.Bu öyle değişik bir duyguki.Normal yolla hamile kalan haberi alınca kıskançlık asla değil burukluk oluyor.Ama bizler gibi zor süreçlerden geçerek hamile kalan haberi alınca çok mutlu oluyorum.Gözyaşlarına boğuldum haberini okuyunca.Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına olsun.Dualarımızı kabul etsin.Semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin....

İlk mesajdan son mesaja kadar sabırla okudum...Çoğu yerde güldüm bazı yerlerdede duygusallaştım...Ne güzel ifade etmişsınız yaşadıklarınız...Benimde bugün transferimin 4. günü sabırsızlıkla 6. Mart gününü bekliyorum...Allahım çok büyüktur inş. bende sizler gibi güzel haberler almayı umut ediyorum...ama şu yazılanları okumak beni acaip derecede mutlu etti...Bunları paylaşıp bizler içinde umut ışığı olduğunuz için hepinize tşk ediyorum ve evlatlarınızla sağlıklı bir ömur diliyorum...Darısı bizlerin başına inş...

tedaviden korkma o nasıl lsa bi şekilde ikincide de üçüncüde de olsa olacak... sakın iptal edildi gecikti tedavim diye üzülme... yanlış yaparsın... sen sadece bebeğinin kalp atımlarını duyacağın günü hayal et merkezine güven seni oraya götürecekler...

dilerim burdan sana kese ve kalp atımı gördüğüm haberini de verebilirim de sana iice umut olurum...

mersinli misin...

ben de mersinliyim...

mersinliyim canım ve şu an da mersindeyim ilk tedavim bursada olmuştu sen nerede yaptırdın tedavini tedaviden önce herhangi birşeyler yaptın mı inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bende senin arkadan hamile haberimi veririm AMİN

mersinliyim canım ve şu an da mersindeyim ilk tedavim bursada olmuştu sen nerede yaptırdın tedavini tedaviden önce herhangi birşeyler yaptın mı inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bende senin arkadan hamile haberimi veririm AMİN

memorialda yaptırdım...

sen de dene bence adetin 1. günü son iğneni olana dek hayıt tohumu, bal,tarçın,çörekotu,aslanpençesi,civanperçemi ve bal karışımı iç...: )

dene zararı olmaz yararı olur:)

İlk mesajdan son mesaja kadar sabırla okudum...Çoğu yerde güldüm bazı yerlerdede duygusallaştım...Ne güzel ifade etmişsınız yaşadıklarınız...Benimde bugün transferimin 4. günü sabırsızlıkla 6. Mart gününü bekliyorum...Allahım çok büyüktur inş. bende sizler gibi güzel haberler almayı umut ediyorum...ama şu yazılanları okumak beni acaip derecede mutlu etti...Bunları paylaşıp bizler içinde umut ışığı olduğunuz için hepinize tşk ediyorum ve evlatlarınızla sağlıklı bir ömur diliyorum...Darısı bizlerin başına inş...

merhaba...

nasıl bi sonuç alırsın Allah bilecek ama şunu bil...

biz olumlu sonucu almış da olsak...belki hala en az senin kadar kaygılıyız...

yani kaygı,telaş,merak bitmiyor...

sakın o gün gelecek çok rahatlayacağım diye şartlanma:)

şu :87:an bence en rahat dönemlerden biri...en zor dönem pozitif sonucu alınca ba:87:şlıyomuşş...

tadını çıkaramıyoruz...

yani senden çok farklı ddiiiliz...

yani sonuç ne olursa olsun kurtuluşunu ve tüm umutlarını bu işe bağlama...

olmasa da mücadele edeceğim...

olursa da ne mutlu bana ki zamanı gelmiş diye düşün...sana bunu öneririm : )

senin için hayırlı olan neyse o olsun...

ben daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama düşük yaptım...

keşke tüp bebekle olsaydı da düşük yaşamasaydım diyorum...

yani ne olacaksa hayırlısı olsun...

dünyanı buna odaklama...

: ) burda bizimle olduğun için saol:)

merhaba...

nasıl bi sonuç alırsın Allah bilecek ama şunu bil...

biz olumlu sonucu almış da olsak...belki hala en az senin kadar kaygılıyız...

yani kaygı,telaş,merak bitmiyor...

sakın o gün gelecek çok rahatlayacağım diye şartlanma:)

şu :87:an bence en rahat dönemlerden biri...en zor dönem pozitif sonucu alınca ba:87:şlıyomuşş...

tadını çıkaramıyoruz...

yani senden çok farklı ddiiiliz...

yani sonuç ne olursa olsun kurtuluşunu ve tüm umutlarını bu işe bağlama...

olmasa da mücadele edeceğim...

olursa da ne mutlu bana ki zamanı gelmiş diye düşün...sana bunu öneririm : )

senin için hayırlı olan neyse o olsun...

ben daha önce kendiliğimden hamile kaldım ama düşük yaptım...

keşke tüp bebekle olsaydı da düşük yaşamasaydım diyorum...

yani ne olacaksa hayırlısı olsun...

dünyanı buna odaklama...

: ) burda bizimle olduğun için saol:)

Canım bende Memorial da yaptırdım Tüp bebek tedavimi...Doktorlarıma ve hastaneye güvenim tam...Gerisi Allaha kalmış...Bizler elimizden geleni yapıyoruz...Şuan nedenini bilemediğim bir huzur var içimde...Bu tedaviyi yaptırabilmek her kula nasip olan birşey değil...Şanslı insanlarız...Bunu düşünmenin verdiği bir huzur var içimde...Olurya negatif çıkarsa muhakkak azda olsa üzüntu olucak ama hayatın sonu olmuycak...Savaşımız devam edicek...Taki Allahım günü geldi diyene kadar :34:

Bende aranızda olmaktan mutluyum tşk ederim canım ilgin için....

Canım benim ya.Allahım tamamına erdirsin.Seninle transferimiz aynı gün olmuş.Şimdi gezinirken yeniden okudumda hamile haberini aldım.Sanki kendim hamile kalmış kadar sevindim.Bu öyle değişik bir duyguki.Normal yolla hamile kalan haberi alınca kıskançlık asla değil burukluk oluyor.Ama bizler gibi zor süreçlerden geçerek hamile kalan haberi alınca çok mutlu oluyorum.Gözyaşlarına boğuldum haberini okuyunca.Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına olsun.Dualarımızı kabul etsin.Semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin....

amin...: ) bizim için hayırlısı olsun...

geçen bi arkadaşım bana diyoo kii..akıl veriyoo ... gerçi iyi niyetle söylüyooo ama ... yüreğimde bi yangın yaktı...

'' bak üst üste düşük yapmış biri testler yaptırmış pıhtılaşma çıkmış kızda...sen de yaptır bence...''

eee benim de bir düşüğüm var önceden onu biliyooo.... bi daha olursa kesin yine düşük yapacağım ona göre...şok oldum bu düşüncesini duyunca...bu olayı duyunca aklına direk ben gelmişim...

ama hamile olduğumu söylemediğim için bilmeden söylüyoo bunu...

bana acıyordu... hem hamile kalamıyordum kalsam da ona göre %90 yine düşük yapacaktım...

ne hissedeceğimi bilemedim... aklımı düşükle doldurdu geçti gitti...

bana acıması bi yana ... zaten korkuyordum pozitif sonuca rağmen bu haberin tadını çıkaramıyordum bir de bu düşük takıntısını içime attı gitti...

yani diyeceğim şu pozitif sonuç almak bişi diil..

mesele o evladı hayırlısı ile kucağa almak...

şimdi tek dileğim Allahım bana hayırlısını versin...

canım saol iyi dileğin için...

bu arada senin sonucun ne oldu ?

Back
X