T e k e m b r i y o - i l k 3 g ü n

Canım bende Memorial da yaptırdım Tüp bebek tedavimi...Doktorlarıma ve hastaneye güvenim tam...Gerisi Allaha kalmış...Bizler elimizden geleni yapıyoruz...Şuan nedenini bilemediğim bir huzur var içimde...Bu tedaviyi yaptırabilmek her kula nasip olan birşey değil...Şanslı insanlarız...Bunu düşünmenin verdiği bir huzur var içimde...Olurya negatif çıkarsa muhakkak azda olsa üzüntu olucak ama hayatın sonu olmuycak...Savaşımız devam edicek...Taki Allahım günü geldi diyene kadar :34:

Bende aranızda olmaktan mutluyum tşk ederim canım ilgin için....

bence memorial doğru seçim :)

amin...: ) bizim için hayırlısı olsun...

geçen bi arkadaşım bana diyoo kii..akıl veriyoo ... gerçi iyi niyetle söylüyooo ama ... yüreğimde bi yangın yaktı...

'' bak üst üste düşük yapmış biri testler yaptırmış pıhtılaşma çıkmış kızda...sen de yaptır bence...''

eee benim de bir düşüğüm var önceden onu biliyooo.... bi daha olursa kesin yine düşük yapacağım ona göre...şok oldum bu düşüncesini duyunca...bu olayı duyunca aklına direk ben gelmişim...

ama hamile olduğumu söylemediğim için bilmeden söylüyoo bunu...

bana acıyordu... hem hamile kalamıyordum kalsam da ona göre %90 yine düşük yapacaktım...

ne hissedeceğimi bilemedim... aklımı düşükle doldurdu geçti gitti...

bana acıması bi yana ... zaten korkuyordum pozitif sonuca rağmen bu haberin tadını çıkaramıyordum bir de bu düşük takıntısını içime attı gitti...

yani diyeceğim şu pozitif sonuç almak bişi diil..

mesele o evladı hayırlısı ile kucağa almak...

şimdi tek dileğim Allahım bana hayırlısını versin...

canım saol iyi dileğin için...

bu arada senin sonucun ne oldu ?

offffffff merhaba,
bakıyorum biraz olumlu olmaya başlamışsın:)))), ah canım benim bak ne güzel bir haber aldın, senin şu andan itibaren yapacağı, etrafa kulaklarını tıkamak ve sadece normal dr unu dinlemek olsun lütfen,
çünkü pek çok kişi artık iyi niyetinden yada kıskançlığından bilemem ama doğru yan lış pekçok gereksiz bilgi ile aklını karıştırabilir,
bak zaten tadını çıkaramıyorum demişsin, daha dur bakalım, asıl şimdi tadını çıkart, kutla bunu kendinle eşinle bebeğinde birlikte, bak onun tohumu atıldı sana , o yüzden o şunu dedi, bu bunu dediyi bırak , çok vesvele yapmak iyi değildir, sen kendine odaklan, herkesin durumu kendine özeldir,
o zaman öyleydi şimdi böyle, o zaman düştü diye şimdiden düşecek değil, onda bu çıktı diye sende de çıkacak değil,
dr un zaten soyler sana, o yüzden lütfen bugünlerin tadını çıkart ve keyifli yaşa, mutlu olki, bedeninde aurana mutluluk sinyalı versin, mutlu hisset ki zihninde bedenine ve organlarına mutluyum herşey yolunda mesahını versin,

daha çok güzellikler yaşayacaksın, bunu unutma, anın tadını çıkart lütfen,

sevgilerrrrrrrrr,

offffffff merhaba,
bakıyorum biraz olumlu olmaya başlamışsın:)))), ah canım benim bak ne güzel bir haber aldın, senin şu andan itibaren yapacağı, etrafa kulaklarını tıkamak ve sadece normal dr unu dinlemek olsun lütfen,
çünkü pek çok kişi artık iyi niyetinden yada kıskançlığından bilemem ama doğru yan lış pekçok gereksiz bilgi ile aklını karıştırabilir,
bak zaten tadını çıkaramıyorum demişsin, daha dur bakalım, asıl şimdi tadını çıkart, kutla bunu kendinle eşinle bebeğinde birlikte, bak onun tohumu atıldı sana , o yüzden o şunu dedi, bu bunu dediyi bırak , çok vesvele yapmak iyi değildir, sen kendine odaklan, herkesin durumu kendine özeldir,
o zaman öyleydi şimdi böyle, o zaman düştü diye şimdiden düşecek değil, onda bu çıktı diye sende de çıkacak değil,
dr un zaten soyler sana, o yüzden lütfen bugünlerin tadını çıkart ve keyifli yaşa, mutlu olki, bedeninde aurana mutluluk sinyalı versin, mutlu hisset ki zihninde bedenine ve organlarına mutluyum herşey yolunda mesahını versin,

daha çok güzellikler yaşayacaksın, bunu unutma, anın tadını çıkart lütfen,

sevgilerrrrrrrrr,

sonuçta güzel bi sonuç aldım en azından test pozitif nankörlük etmek istemem o yüsden olumlu olmağa çalışıyorum...

işte böle ara ara çıkan çatlak sesleri kulak ardı edebilirsem...

beni korkutmasalar iim: )

saol...

offff öncelikle tebrik ederim mersinliymişsin bende mersinliyim bende mayıs ayı gibi memeorialde yaptırmayı düşünüyorum senin doktorun kimdi ? mersinde gözde tüp bebekte denemiştik malesef olmadı.sadece bizi düşündüren memorialde kalacak yer sorunu sen tüm tedavin boyunca ordamıydın?

offff öncelikle tebrik ederim mersinliymişsin bende mersinliyim bende mayıs ayı gibi memeorialde yaptırmayı düşünüyorum senin doktorun kimdi ? mersinde gözde tüp bebekte denemiştik malesef olmadı.sadece bizi düşündüren memorialde kalacak yer sorunu sen tüm tedavin boyunca ordamıydın?

bende mersinliyim bende gözdede düşünüyorum ama kararsızım üstelik birde çalışıyoruz neden doktoru değiştiriyorsun canım sizin probleminiz neydi

memorialda yaptırdım...

sen de dene bence adetin 1. günü son iğneni olana dek hayıt tohumu, bal,tarçın,çörekotu,aslanpençesi,civanperçemi ve bal karışımı iç...: )

dene zararı olmaz yararı olur:)

bunları tedavi görürken mi yaptın canım peki tedavi sırasında veya sonrasında okuldan izin aldın mı

bende mersinliyim bende gözdede düşünüyorum ama kararsızım üstelik birde çalışıyoruz neden doktoru değiştiriyorsun canım sizin probleminiz neydi

canım biz gözdede 3 defa yaptırdık sakın derim.oranın doktoru necip bey 2 defa o yaptı tedaviyi. daha sonra hastane yönetimiyle ayrılığa düştüler ahmet zzeki ışık başkanlığında kaan bey geldi.adamlar 3 ay çalıştı hastane başhekimi 3 aylık değerlendirmede ahmet zeki beye "siz bize para kazandıramıyorsunuz necip bey 3 ayda çok iyi para kazandırdı.siz kaldığınız müddetçe bu hastane batar." demiş.ahmet zeki ışık ben bu işi para için yapmıyorum siz burayı resmen ticarethaneye dönüştürmüşsünüz diyerek ayrıldı.bizim dondurulmuşlarımız vardı.ilk tüp bebek tedavisinde ama nasıl dondurulduysa o dönemde dondurulan embriyolar çözülünce hemen öldü.Ahmet bey dondurulma işleminin sağlıksız gerçekleştiğini ayrıca laboratuvar koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini söylemişti.
bizim 3 defa yaptırma olayına gelince ben endometrizosis hastasıyım çikolata kisti o zaman kampanya yapmışlardı. 2defa olursa ücret daha az oluyordu.1 kez de kaan bey yaptı. Benim yaşadıklarım bunlar canım tabi karar senin ben memorial düşünüyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı

canım biz gözdede 3 defa yaptırdık sakın derim.oranın doktoru necip bey 2 defa o yaptı tedaviyi. Daha sonra hastane yönetimiyle ayrılığa düştüler ahmet zzeki ışık başkanlığında kaan bey geldi.adamlar 3 ay çalıştı hastane başhekimi 3 aylık değerlendirmede ahmet zeki beye "siz bize para kazandıramıyorsunuz necip bey 3 ayda çok iyi para kazandırdı.siz kaldığınız müddetçe bu hastane batar." demiş.ahmet zeki ışık ben bu işi para için yapmıyorum siz burayı resmen ticarethaneye dönüştürmüşsünüz diyerek ayrıldı.bizim dondurulmuşlarımız vardı.ilk tüp bebek tedavisinde ama nasıl dondurulduysa o dönemde dondurulan embriyolar çözülünce hemen öldü.ahmet bey dondurulma işleminin sağlıksız gerçekleştiğini ayrıca laboratuvar koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini söylemişti.
Bizim 3 defa yaptırma olayına gelince ben endometrizosis hastasıyım çikolata kisti o zaman kampanya yapmışlardı. 2defa olursa ücret daha az oluyordu.1 kez de kaan bey yaptı. Benim yaşadıklarım bunlar canım tabi karar senin ben memorial düşünüyorum.bakalım hakkımızda hayırlısı
teşekkürler canım ben yakınlık açısından düşündüm orayı çalışıyorum izin almak zor oluyor bilemiyorum işte ya allahım yardımcımız olsun

yakınlık açısından dediğin doğru bende çalışıyorum iğneleri evde vurulup tahlil zamanı işe gitmeden kan verip işime yetişiyordum.herşeyden önemlisi kısmet canım orada yaptırıp tutanlarda yok değil tabi.ben adanayıda o yüzden tercih etmemiştim ama olmadı.istanbulda bizi kalacak yer düşündürüyor.bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. sen ilk mi yaptıracaksın?

ben yumurta toplamağa kadar yaşadığım şehirde memorial cem bey ile çalışan bi doktora gtiim ... yumurtalar tamam olunca çatlama iğnemi vurulup istanbula gittim... arka tarafta zübeyde hanım öğretmen evei var 5 gün orda kaldık... her şey çok güzel ve huzur vericiydi...

Selam...

Yine kafam karıştı benim...

Yardımınız lazım....

Ilk düşüğümü unutamadığım için bugün cesareteinmi topladım doktorun dediği tarihten 2 gün geç olarak muayeneye gittim...

çok heyecan yaptım...

Bir önceki gebeliğimde kesem geç görünmüştü,şekli bozuktu... Kalp atışı ollmadı falan filan... Panik halindeyim o yüsden..

Neyse doktor geldi... Kolayca 13.3 mm lik bi kese buldu... şekli ii dedi...

Ama 4+6 benim sata göre günüm... 4+4 görünüyoo dediii...

Bu ne demek şimdi?

Ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırdı...

Ben nası beklicem...

Sizce çok geç diil mi?

Ne dersiniz?

Ya ben doktorada tutulup kalıyorum aklıma sorular sonra üşüşüyoo...

Kalbime inmeden bu bebeği dünya gözüye kucağıma ver allahım..

Ne güzel ifade etmişsiniz mesajınızla süreci ve duyguları...Gerçekden tüp bebek tedavi süreci böyle bir şey.Sevinç,endişe,hüzün hepsi içe içe geçiyor... İlk hamileliğimde (doğal yollardan) hamile olduğumu bilmiyorum hergün 300 mekik çekiyor,1 saat tempolu yürüyordum üstüne dietteydim buda yetmezmiş gibi evde cam çerçeve ne varsa siliyor ağır ev işi yapıyordum..Bi baktım hamileyim:)) Başka sebeplerden 4,5 aylıkken gebeliğim sonlandı gerçi ama demek istediğim arkadaşlara katılıyorum yatmakla olsaydı bu iş hepimiz parmağımızın ucunu bile kıpırdatmadan günlerce yatardık:)

Dilerim her şey güzel olur sizin ve hepimiz için...Takip edeceğim inşallah bebişin haberini alıcaz:)

Selam...

Yardımınız lazım....

Ilk düşüğümü unutamadığım için bugün cesareteinmi topladım doktorun dediği tarihten 2 gün geç olarak muayeneye gittim...

çok heyecan yaptım...

Bir önceki gebeliğimde kesem geç görünmüştü,şekli bozuktu... Kalp atışı ollmadı falan filan... Panik halindeyim o yüsden..

Bu ne demek şimdi?

Ben nası beklicem...

Sizce çok geç diil mi?

Ne dersiniz?

mesajı yazdıkdan sonra son mesajınızı gördüm...Ay ne güzel bir haber kese oluşmuş bebeğe biraz daha yaklaştınız...Allah'ın izniyle kalp atışınıda duyacaksınız...

Günler günleri kovalayacak ve sonunda kucağınıza alacaksınız....Şükredin,darısı başımıza:))

Valla sevinmeye başlayın bunlar güzel haberler ben çok sevindim sizin adınıza:)):nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mesajı yazdıkdan sonra son mesajınızı gördüm...ay ne güzel bir haber kese oluşmuş bebeğe biraz daha yaklaştınız...allah'ın izniyle kalp atışınıda duyacaksınız...

Günler günleri kovalayacak ve sonunda kucağınıza alacaksınız....şükredin,darısı başımıza:))

valla sevinmeye başlayın bunlar güzel haberler ben çok sevindim sizin adınıza:)):nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ettim...

Benim tüm sıkıntılarım ilk gebeliğimdeki düşüğüm..

Hem de her şey yoluna girdi derken...

Beni anlayan biri ile konuşuyorum ama bunun ne demek olduğunu bilirisiniz...

Kese o yüzden beni mutlu edemedi: (

ama tabiki şükredyorum hem de her sabah...

Ama sonra:2: Korkular :2:üşüşüyor...

Bu 3 hafta nasıl geçer bilmem...

24ünde kontrolum var...

Böy:2:le işte... Tüp bebek yolunda kolaylıklar ve : ) inşallah güzel haberler diliyorum : )

teşekkür ettim...

Benim tüm sıkıntılarım ilk gebeliğimdeki düşüğüm..

Hem de her şey yoluna girdi derken...

Beni anlayan biri ile konuşuyorum ama bunun ne demek olduğunu bilirisiniz...

Kese o yüzden beni mutlu edemedi: (

ama tabiki şükredyorum hem de her sabah...

Ama sonra:2: Korkular :2:üşüşüyor...

Bu 3 hafta nasıl geçer bilmem...

24ünde kontrolum var...

Böy:2:le işte... Tüp bebek yolunda kolaylıklar ve : ) inşallah güzel haberler diliyorum : )

böyle ah kam kesmek dışardan kişiye kolay biliyorum... ama endişenin faydası yok zararı var...mesajında yazmışsın ya "sevindim", "üzüldüm" diye hehh işte şimdi sevinme zamanı...Allah korusun bir şeyler ters giderse bol bol üzülüyoruz zaten...Ama şimdi sevinin ki bebeğinizde ana rahminde canlansın,güçlensin..Ona yapabileceğiniz en iyi şey bu....Dularımdasınız...

Selam...

Yardımınız lazım....

çok heyecan yaptım...

Bu ne demek şimdi?

Ben nası beklicem...

Sizce çok geç diil mi?

Ne dersiniz?

slm cnm hiç kafan karışmasınbenimde tüp bebek ilk önceki dşük oldu.bu rabbim izniyle dogacak buna inanıyorum kucagma alacam inş sen,nde rabbim sag salim yetiştirsin.şimdi yazmışsın ya 4+6 ama 4+4 çıktı onlar olabiliyo benimde ilk zamanlar 2 gün 3 gün geriden geliyo ama sonra sata yetişip hatta bikaçgün ve 1 hafta gibi öne gecebiliyo onda takılma.kalb atışı için 3 hafta demişsin ama genelde hep öyle cagırırlıo tekrar muayene günü.banada 15 gün sonra gel demişti..bekleme süreci ne gelince diyecek bişeyim yok biliyorum beklemek kadar kötü bişe yok:(mecburen bekliyoruz...sadece şükret buna ve bol bol dua et..başka yapabilecek bişe yok çünkü...

ooooffff cnm benim ne güzel değerin ilk etapta çok güzel çıkmış benim 43 tü...
kese görüldükten sonra kalp atışı için 3 hafta çok fazla dr tekrardan giriş yaptırman için demiş olabilir(uyanık dr lar çook) yoksa 2 hafta sonraya çağrılıyo en geç,ben 6+4te duymuştum kalp atışlarını bence sen 3 hafta gereksiz bi beklenti yapıp ne kendini nede gelişmede olan bebeğini üzme cnm...
bu kalp atışları öyle bişiki
ben kanamam olduğu için geceden gitmiştim bebek görülüyodu ama kalp atışları duyulmamıştı gece dr sabah tekrar çağırdı ve sabah gittiğimizde kalp atışlarını duyduk.
Allahım sana yardımcı olsun dualarımdasın fıstığım...
Allahım bu yolda olan hamile olan herkeselere banada yardımcı olsun..
bu arada yazmadan edemeyecem bebek 2 gün önden değil 1 hafta bile önden gittiği oluyor o bebeğin boy ölçümüyle alakalı bişi,şuan bizim bebeğin boyu ölçülmüyo mesela çünkü kese içinde yavrum iki büklüm gibi durduğu için net ölçüm yapılmıyo...
hiç bişeyi kafana takma bebişide üzme bak o mücadele aşamasında şuan bol dua et...

TEK EMBRİYOOOMMM LÜTFENNNN MUCİZEMMMMM OLLLLLLLLLLL.CANIM EMBRİYOOM BENİMMMMM.NE OLUR BIRAKMA ANNECİĞİNİİİİİ..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam...

Yardımınız lazım....

çok heyecan yaptım...

Bu ne demek şimdi?

Ben nası beklicem...

Sizce çok geç diil mi?

Ne dersiniz?

Canım öncelikle gözünaydın RABBİM meleğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bende dondurulmuşlarımla hamiş kaldım bende hesap yaparken yanlış heaplamışım ama kanamam başladığı için doktoruma gittiğimde 7 haftalık olduğunu öğrendim bebişlerin kalp atışlarını o zaman duydum haklısın çok zorlu yolardan geçiyoruz doktorun seni 3 hafta sonra çağırmış canım ama birde olaya şurdan bak belki erken çağırdıklarında herkes için geçerli değil ama kalp atışları duyulmuyo daha geç duyanlar var erken gittiğinde duymazsan daha çok üzülmeyecekmisin biraz daha sabret canım bu kadar sabrettin RABBİM yardımcın olsun.Kendinide bebişide üzme.

Hepinize teşekkür ediyorum ... Vallahi... Ben ne düşünceğimi bilmiyorum artık...

Inşallah ii olur...

Hayırlısı beklicem 15 gün kaldı zaten beklerim artık napiim...

Hayırlısı neyse o olacak...

Böyle evhamlanarak zaten bişiyi değiştiremicem...

Bakalım....

Tekrar saolun...

Back
X