T e k e m b r i y o - i l k 3 g ü n

ya doktor kontrolum gelmemişti ama crinone jelimi yazdırmağa gittiğimde acilde beni muayene ettiler. hamile olup olmadığımı görmeleri lazımmış...

neyse 6+1 de kese 5.5 haftalık göründü ve içinde embriyo var mı dedim...

doktor da o da görüncek ne acele ediyosun demişti....

ya ben çok evhamlandım zaten geriden takip ediyo diye üsülüyodum bi de hala embriyo yok normal mi bu?

benzerini yaşayan var mı?

Acil yardım... Bu konuda fikri olan benzer deneyim atlatan yok mu ?

hayırlısıyla şu kız bir doğursaydı.... tüm tüp bebek topikleri huzura kavuşacak :60:

tatlım ilk denemem transfer günü 0 transferle sonlandı 2. de mart sonu diye planladık korkuyorum yani hiç bir bilgim yok fakat bu şekilde olup daha sonra bebişi görünen çok okudum ki normalde

lütfen tatlım sorun arama güzel düşün güzel olsun herşey hamişlinin tadını çıkart....doğduğunda neler yapacaksın hayal et.....ve hiç merak etme bence herşey yolunda....

ne biliiiim ya picasso... saol yine sen koştun...

ya picasso pozitif sonuç alıp kürtaja gitmek de çok acı inan...doğumdan çok daha acı ve masraflı ...

yani... 0 transfer dedin yaa....

ne olacaksa hayırlısı olmalı... hayırlı değilse hiç bişi olmasın...

ben daha önce keseden başka bişi görememiştim... bunda da o aşamada çok gerginim...

ben doğursam demek tüm topik rahataycak : )

picasso mart için kolaylık gelsin sana ...

az kalmış...

heyecanlı mısın...

ya hazırlık süreci çok heyecanlı ve keyifli oluyor...embriyo döllenme aşamasında stres başlıyor... sonra kalp atışına kadar da bitmiyooo...

ne biliiim...

korkulARIMI DİNDİRECEK KADAR GÜÇLÜ DİİİLİM DEMEK Kİ...

SAOL PİCASSO...

VE HABERLERİNİ LÜTFEN YAZ...

HANGİ HASTAEDE OLACAK...

ŞİMDİ YUMURTA BÜYÜTME AŞAMASINDA MISIN ?

yok tatlım martın sonundaki reglimde gideceğim ve başlıyacağız ilaç felan kullanmıyorum rezerve azlğı var artı sperm yani çok fakiriz çoookkk :) ama doktor orta halli bir hastasın merak etme anne olacaksın neleri oldu dedi fakat bendede bilmiyorum anlamsız bir sonra atıyorum kafamdankorku hepimiz yaşıyoruz işte
lütfen fıstığım sende takma ben panik atak bir hastayım aynı zamanda ben atıyorsam sen haydi haydi atarsın herkesin yaşadığı pisikoloji bunlar amaaaaa bizim offf umuz hep güzel düşünecek güzel olacak inan içime doğuyor bebeişinide kalp atışınıda hatta kucağına alacağın günüde göreceksin rahat ol olumsuz düşünceleri hemen at gitsin tatlım....

yok tatlım martın sonundaki reglimde gideceğim ve başlıyacağız ilaç felan kullanmıyorum rezerve azlğı var artı sperm yani çok fakiriz çoookkk :) ama doktor orta halli bir hastasın merak etme anne olacaksın neleri oldu dedi fakat bendede bilmiyorum anlamsız bir sonra atıyorum kafamdankorku hepimiz yaşıyoruz işte
lütfen fıstığım sende takma ben panik atak bir hastayım aynı zamanda ben atıyorsam sen haydi haydi atarsın herkesin yaşadığı pisikoloji bunlar amaaaaa bizim offf umuz hep güzel düşünecek güzel olacak inan içime doğuyor bebeişinide kalp atışınıda hatta kucağına alacağın günüde göreceksin rahat ol olumsuz düşünceleri hemen at gitsin tatlım....

hımmm... Oo seni aksiyon dolu günler bekiyoo : ) inşallah benim günlerime gelirsin bi an öncede ben de sana ahkam keserim ... Sakin ol diyee...

Sen yazarsın kalp atışı için şu gün gidices diye... Ben de derim panik olmaa: ) ii olacak...

Tabee o zaman ruh sağlığım ii olursa ...: ) seni burda bulurum...

Yani reglini bekliyorsun...

Hayırlısı olsun rezerv azalmasının ne sakıncası var ki...

Ben de rezerv vardı da ne oldu...

3 yumurtam oldu... Milletin 33 tane oluyooo... Bizde de sperm azlığı vardı...

Diyolar ya kısmet... öle cidden...

Sen burdan gelişmelerini yas olur mu...

Ii ol...

Ben de burdan bunalıma bağladığımda hep çık ortaya tamam mı ... Bayan panik atak : )

hımmm... Oo seni aksiyon dolu günler bekiyoo : ) inşallah benim günlerime gelirsin bi an öncede ben de sana ahkam keserim ... Sakin ol diyee...

Sen yazarsın kalp atışı için şu gün gidices diye... Ben de derim panik olmaa: ) ii olacak...

Tabee o zaman ruh sağlığım ii olursa ...: ) seni burda bulurum...

Yani reglini bekliyorsun...

Hayırlısı olsun rezerv azalmasının ne sakıncası var ki...

Ben de rezerv vardı da ne oldu...

3 yumurtam oldu... Milletin 33 tane oluyooo... Bizde de sperm azlığı vardı...

Diyolar ya kısmet... öle cidden...

Sen burdan gelişmelerini yas olur mu...

Ii ol...

Ben de burdan bunalıma bağladığımda hep çık ortaya tamam mı ... Bayan panik atak : )

:)))) çıkarım canım sen hiç merak etme.....

sewgilerle kocaman öpüyorum seni herşey güzel olacak seni çook güzel günler bekliyor bunu sakın unutma tatlım.....

picasso nerdesin naptın... ? haber et lütfen...

buralardayım canım dün relimin 2. günüydü tedaviye başlayacaktık geçen ayki reglimde 24mm bir adet yumoş kalmış doğum kntrol hapı verdiler önümüzdeki aya 23 nisana kaldı :)) çocuk bayramı başlayacağım :)) sen ne yaptın tatlım :)) bende seni merak ediyordum gelişmeler nasıl topinde yoktun...en güzel haberlerini bekliyorum....

VALLA NAPİM İŞTE PİCASSO ...

TAM BİR PSİKOPAT GİBİ DEVAM ...

BEN MANYAK GEÇEN HAFTA KALP ATIŞINI DUYDUM BEBEĞİN AMA HAFTA İÇİ Bİ DEFA ACİLE GİTTİM DİNLEMEK İÇİN YENİDEN...

BUGÜN DE CRİNONE JELİMDE BİRAZ KAHVERENGİ İKİ PARÇA GÖRDÜM LEKELENME GİBİ SANKİ YİNE DOKTORA KOŞTUM...KALP ATIŞINI GÖRDÜM RAHATLADIM...

BELAMI ARIYORUM GALİBA..

ELİMDEN GELSE EVE ULTRASOUND CİHAZI ALICAm tüm gün bebeğe BAKICAM : (

AMA Bİ ALAET BULDUM 10. HAFTADAN SONRA EVDE KALP ATIŞI DİNLENEBİLİYORMUŞ...

DOKTORA SORMAYA UTANDIM ŞİMDİ ZARARI OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRACAĞIM YOKSA ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

ÖLE İŞTE KENDİME HAYATI İNDAN ETMEĞE DEVAM...

KORKULARIMI BOŞAYAMADIM HALA...

İLK KÜRTAJIM VE İLK BEBEĞİMLE YAŞIYORUM SENİN ANLAYACAĞIN...BAŞTA DA DEDİĞİM GİBİ PSİKOPAT GİBİ...

SENİN O YUMURTANA DA SİNİR OLDUM... AMA BRAVO HA... SEN O YUMURTANA HİÇ KIZMAMIŞSIN...

BEN OLSAM GECE GÜNDÜZ YOLUMA TAŞ KOYDU DİYE HAYIFLANI ONA BELA OKURDUM...

AMA SENİN SAKİN KARŞILAYIŞIN ÇOK GÜZEL...23 NİSAN HIMM...İİMİŞ...YAZ HAMİLESİ OLMAK İİ...

ŞİMDİ BENİM CANIM KARPUZ KAVUN ÜZÜM ERİK ÇEKİYOR BULMIYORUM... SEN BOL BOL YERSİN...

NERDE YAPTIRCAKTIN... ? TÜPÜ?

İİ OL EMİ...

bahsettiginiz cihazdan almayı bende planlıyorum 10 haftadan sonra duyulabilir yazıyor ama ablam(hemşire) almamam için baskı yapıyor saglık ocagındaki ebe ile görüştüm 20 haftadan sonra duyuluyormuş zor duyuluyormuş benim psikolojim çok bozuldu duyamazsın daha kötü olursun diyorlar siz kaç haftalık oldunuz benim 12 hafta

eeee.. sen tehlikeyi atlatmış sayılırsın...

ya ben daha 10. haftaöa bugün girdim...

ama o cihazın zararlı olmasından korkuyorum...

sağlık ocağında bana da söylediler 20. hafta olayını ama o aletin satışında 10. haftadan sonra diyoo...

ne biliiim kafam karıştı...

şirine arkadaşım bu arada sen bilrsin...

bebeğin abdominal ultrasonda hareketlerinin görünmesi kaçıncı haftayı buluyor...

sen gördün mü?

yani el kol hareketlerini...?

geçen hafta ya 11 haftalıkken kolunu kaldırıyordu kıpır kıpırdı bitanem bakmaya doyamadım birdahaki kontrole cinsiyetimizde belli olacak inş dr 2 li test istemedi 3 lü yapılacak. senin nasıl geçiyor annelik varmı sıkıntın?

geçen hafta ya 11 haftalıkken kolunu kaldırıyordu kıpır kıpırdı bitanem bakmaya doyamadım birdahaki kontrole cinsiyetimizde belli olacak inş dr 2 li test istemedi 3 lü yapılacak. senin nasıl geçiyor annelik varmı sıkıntın?

sıkıntın var mı ne demek...

bir kısmı fizikse l( gaz,iştahsızlık, bulantı, 1 kere crnone jelde leke)ciddi bir kısmı ise zihinsel bir sürü sıkıntım var....

bir türlü rahat olamıyorum...korkular içinde bir hamilelik geçiriyorum...anlayacağın zorlanıyorum...acaba riskli dönemleri geçirsem rahatlar mıyım diyorum... hani en azından ilk üç ay bitse... ama sonra bu hastalıklı zihnim ile zor diyorum kendi kendime..

halbuki olacaksa olacak , olmyacakasa da yedi cihan gelse bişi gelmez elden... koşa koşa doktorlara taşınıyorum telaşla...

9+2 olduk bugün... öyle...

kısmeti, sağlığı varsa ve eğer hayırlıysa evladımı benimle kavuştur allahım diyorum... tek dileğim bu... ama bazen de allahın işine karışıyorum kendime kızıyorum... bana olgunluk lazım...: ) böle...

sen neyse ki ilk trimestre yi bitiyorsun... kolay gelsin : )

sıkıntın var mı ne demek...

bir kısmı fizikse l( gaz,iştahsızlık, bulantı, 1 kere crnone jelde leke)ciddi bir kısmı ise zihinsel bir sürü sıkıntım var....

bir türlü rahat olamıyorum...korkular içinde bir hamilelik geçiriyorum...anlayacağın zorlanıyorum...acaba riskli dönemleri geçirsem rahatlar mıyım diyorum... hani en azından ilk üç ay bitse... ama sonra bu hastalıklı zihnim ile zor diyorum kendi kendime..

halbuki olacaksa olacak , olmyacakasa da yedi cihan gelse bişi gelmez elden... koşa koşa doktorlara taşınıyorum telaşla...

9+2 olduk bugün... öyle...

kısmeti, sağlığı varsa ve eğer hayırlıysa evladımı benimle kavuştur allahım diyorum... tek dileğim bu... ama bazen de allahın işine karışıyorum kendime kızıyorum... bana olgunluk lazım...: ) böle...

sen neyse ki ilk trimestre yi bitiyorsun... kolay gelsin : )

slm canım butun topıgı okudum cok karamsar olma bak rabbım senı ne guzel odullendırmıs hamıle oldugunu ogrendıgını yazmısın cok duyguladım okurken sesımın tıtredıgını farketıım cok dua et şukret uzulme her zaman hayırlısını saglılklı sıhatlı hayırlı evlat nasıp etsın canım.bende pko lu yum pzrtesı gunu aşılama oldum tek tek gun sayıyorum inşallah senın yuzunu guldurdugu gıbı rabım benımkını ve isteyenlerın yuzunede guldursun.25 nısan umutlu gun dua et bzım için canım hamıle duası kabul olurmuş rabbım şifa versın melegıne sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Canım benim ya.Allahım tamamına erdirsin.Seninle transferimiz aynı gün olmuş.Şimdi gezinirken yeniden okudumda hamile haberini aldım.Sanki kendim hamile kalmış kadar sevindim.Bu öyle değişik bir duyguki.Normal yolla hamile kalan haberi alınca kıskançlık asla değil burukluk oluyor.Ama bizler gibi zor süreçlerden geçerek hamile kalan haberi alınca çok mutlu oluyorum.Gözyaşlarına boğuldum haberini okuyunca.Allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.Darısı bizlerin başına olsun.Dualarımızı kabul etsin.Semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin....

yazdikalrini okuyunca ben de cok ama cok sevindim.Insallah kucagina almayi da nasip edecek.Bzim gibi olmayanlarada asip etsin insallahhh.AMINN

slm canım butun topıgı okudum cok karamsar olma bak rabbım senı ne guzel odullendırmıs hamıle oldugunu ogrendıgını yazmısın cok duyguladım okurken sesımın tıtredıgını farketıım cok dua et şukret uzulme her zaman hayırlısını saglılklı sıhatlı hayırlı evlat nasıp etsın canım.bende pko lu yum pzrtesı gunu aşılama oldum tek tek gun sayıyorum inşallah senın yuzunu guldurdugu gıbı rabım benımkını ve isteyenlerın yuzunede guldursun.25 nısan umutlu gun dua et bzım için canım hamıle duası kabul olurmuş rabbım şifa versın melegıne sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

inşallah inşallah canım benim... ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı...

bu arada karamsarlık evet ben korkağın tekiyim ... ii haberini yaz tamam?

Back
X