• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

t...oo adli arkadaslik sitesi

kaknus01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
52
43
53
Konya
Kizimin bu sitede hesabi olup olmadigini, varsa kimlerle arkadas oldugunu nasil bulabilirim? ( Face... hesabi var, sifrelerini biliyorum. )

Facebooka üye olduğu mail ve şifreyle girmeyi deneseniz ya da hangi maille girdiğini anlasanız belki olabilitesi olan şifreleri deneyerek çıkar. O nasıl bir arkadaş sitesi bilmiyorum ama siz üye olup kızınızı aratsanız belki çıkar. Bir de geçmişini siliyor mu bilgisayarında?

Yine de böyle şeyleri çok karıştırmasanız daha iyi gibime geliyor. Bilemedim internet kullanımın sürelerini kısıtlamanız daha mantıklı gözüktü bana. Kendimi düşündüm de, annemin her şeyimi böyle kurcaladığı zamanları. Biraz gurur kırıcı oluyor. En azından karıştırsanız bile yüzüne vurmazsanız, önlem almaya çalışırsanız yüzüne vurmak yerine daha iyi olur.

hesabı varsa msn hesabının kayıtlı olması lazım ve mjlar msn ye gelir yani hotmaile. hotmail adresini ve şifresini öğrenirsen orda mutlaka mj vardır o hesaptan gelen ve direk girişi tıkladığında sayfaya ulaşırsın

Hotmail sifresi de var evet, zaten orda soyle bir msj gordugumden suphelendim: Konyadan bilmem kimle sohbet etme firsatini kacirdin...
Uye mi degil mi yoksa reklam mesaji mi anlamadim...
Uye degilse bir de hic bulastirmayayim.

Son düzenleme:
Hotmail sifresi de var evet, zaten orda soyle bir msj gordugumden suphelendim: Konyadan bilmem kimle sohbet etme firsatini kacirdin...

maili varsa daha kolay. Ben tesadüfen eşimin mailinde böyle bir şey görmüştüm. Önce reklam sandım ama baktım üye olunmuş gibi. İçime kurt düştü. Siteye kendim üye olup site yönetimine derdimi anlatan bir mail attım. Eşimin mail adresini yolladım. Bana eşimin üyelik sayfasının linkini yollamışlardı. Hesabına giriş yapamadım şifresini bilmediğim için. Ama en azından sayfasını gördüm. Yıllar once üye olduğunu ama hiçbir şey yapmadığını fotoğraf bile koymadığını görünce rahatlamıştım. İstersen sen de bu şekilde siteye kendin üye olarak arattır. Belki sadece meraktan üye olup girmemiştir bir daha.

Cok tesekkur ederim cevaplara.
Maildeki linke tikladim dogrudan girdi ama profilde bir sey yok dediginiz gibi meraktan girmis olabilir.
Tanimadiklariyla sohbet etmesin de... Oyle olsa belli olurdu herhalde degil mi?
Arada bakarim artik. Sagolun.

Maildeki linke tikladim dogrudan girdi ama profilde bir sey yok dediginiz gibi meraktan girmis olabilir.

Kızınız kaç yaşında yaşı küçük mü eğer küçükse aile koruma şifreleri var,kullanmış oldugunuz net şebekesinden yapabilirsiniz istemediginiz siteleri engelleyebilirsiniz.Bahsettiginiz site belkide spam olarak atmış olabilir bazen banada geliyor bazı sitelerden uzun zamandır ugramıyorsun x arkadaşın seni bekliyor diye hatta şifreme yada kullanıcı adıma kadar gönderiyorlar halbuki üye değilim o tür sitelere sizin kide bu şekilde olmuş olabilir.

Evet belli olurdu. Zaten o sitelerde sohbet de edilmiyor pek. Saçma sapan sadece yok bilmem kim seni bekliyor bilmem kim sana hediye yolladı gibi mailer atıp üye topluyorlar. Kızına da bir arkadaşından böyle bir davet gelmiştir. O da facebook gibi sanıp üye olmuştur.

Evet kesinlikle aile filtresi gerekiyor artik. Yeni ergen oldu,arkadaslari da etkiliyor. Bu devirde cocuk yetistirmek cok zorlu bir yol gercekten.

Uye degilse bir de hic bulastirmayayim.

O mesaj bana da sürekli geliyor ama üyeliğim yok. Reklam mesajı yani.

Hotmail hesabını googleda aratın hangi sitelere üyeliği varsa hepsi çıkıyo denenmiş test edilmiştir

Kızınız kaç yaşında? Benim erkek kardeşim de 13 henüz. Çıldırtıyor bizi. Facebook şifresi var düzenli olarak konuşmalarını okumak zorunda kalıyorum. Sevgilisi bile var. :26:

Benimki 11, simdilik her seyi acik ve temiz. Keske hep oyle kalsalar... Maillerde boyle bir mesaj gorunce sasirdim, uye oldu da ben mi bilmiyorum diye...

Back
X