T rahim mi ? Bakabilir misiniz ?

Turuncukelebekk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
1.193
1.752
133
32
Kızlar merhaba.Ben aralık ayında rahim filmi çektirdim.Tüplerim açık.Rahimde dolum defekti var bunun polip olduğunu düşünülüyor.Yaklaşık 5mm boyutunda.2 doktora gösterdim rahim filmini. biri hiç t şeklinde rahimden bahsetmedi. diğeri t şeklinde gibi dedi.Net konuşmadı.Bir bakabilir misiniz sizce t rahim mi ?

Eklentiler

• IMG_5228.webp
    IMG_5228.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5229.webp
    IMG_5229.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5230.webp
    IMG_5230.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar merhaba.Ben aralık ayında rahim filmi çektirdim.Tüplerim açık.Rahimde dolum defekti var bunun polip olduğunu düşünülüyor.Yaklaşık 5mm boyutunda.2 doktora gösterdim rahim filmini. biri hiç t şeklinde rahimden bahsetmedi. diğeri t şeklinde gibi dedi.Net konuşmadı.Bir bakabilir misiniz sizce t rahim mi ?
Bildiğim kadarıyla T rahim oluyor benim bundan daha azdı t şekli ona rağmen doktor ameliyat dedi ameliyat oldum 4 yıl boyunca sayısız doktora gösterdim rahim filmini hiçbiri rahim şeklinden bahsetmedi ameliyat yapan doktorum hamileliğe engel değil ama böyle hamile kalırsan düşükle sonuçlanır zaten ameliyat sonrasi defalarca düşük yaptığımı rahimde kalıntılar olduğunu pcos olduğum için adet gecikmesini anlamadığımı temizlediğini söyledi ameliyattan 1 yıl sonra 3.aşılamayla hamile kaldım ben

Merhaba canım ben t rahimliydim bu t rahim diye düşünüyorum birkaç doktora göster hatta profesör olursa daha iyi ben ameliyat oldum düzeltildi zor bişey deil ve şuan hamileyim t rahimle gene kalmak zor kalsan bile düşüyor benim 5 düşüğüm vardı

Back
X