• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T rahim şekli ?

Buse Elif

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
13
Kızlar doktor rahmimin hafif T şeklinde olduğunu söyledi tüp bebek çift transfer düşünüyorum ama bu rahim şekliyle sıkıntı olur mu ? Tahmim çok mu dar? Bebek tutunmasına ve büyümesine engel olur mu ? Bu şekilde rahme sahip olup sağlıklı ikiz gebelik geçirenler var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_20251222_173001.webp
    IMG_20251222_173001.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20251222_172907.webp
    IMG_20251222_172907.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba benim de rahmim sizinki gibiydi. Bir kimyasal ve bir de 15. haftada kalp durması sonucu kayıp yaşadım. Kayıpların rahmimin şekliyle ilgili olmadığını söyledi profesörler fakat ben yine de histeroskopi oldum.Sizin de daha önce kayıplarınız olmadıysa büyürler inşallah. T rahimle 3 kez doğum yapıp sonrasında t rahim olduğu anlaşılan kişiler de var. Bebeklerin tutunma yeri önemli diye biliyorum. Tabi erken doğum, gelişim geriliği gibi riskler de var. Dilerim bebişler tutunur ve sorunsuz ilerler.

Merhaba benim de rahmim sizinki gibiydi. Bir kimyasal ve bir de 15. haftada kalp durması sonucu kayıp yaşadım. Kayıpların rahmimin şekliyle ilgili olmadığını söyledi profesörler fakat ben yine de histeroskopi oldum.Sizin de daha önce kayıplarınız olmadıysa büyürler inşallah. T rahimle 3 kez doğum yapıp sonrasında t rahim olduğu anlaşılan kişiler de var. Bebeklerin tutunma yeri önemli diye biliyorum. Tabi erken doğum, gelişim geriliği gibi riskler de var. Dilerim bebişler tutunur ve sorunsuz ilerler.
Başınız sağolsun Rabbim tekrarını yaşatmasın İnşallah yakın zamanda bir düşük yaşadım ama rahimle alakalı birşey demedi doktorum sağlıksızdır dedi sadece. Bende histeroskobi olmayı düşünüyorum ama operasyondan sonra süreç nasıl ilerliyor acaba iyileşme süresi ne kadar acaba?

Histeroskopi sonrası 2 regl beklettiler. Sonra tekrardan denemelere başlayabilirsiniz dediler. Fakat tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum.

Back
X