t rahim ve rahim anomalileri

selilaylay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
76
0
46
İsveç
arkadaslar tekrarlayan dusuklerden sonra tahlilerimin hepsi normal ama rahim filmimde rahmimin t oldugu cikti.ameliyat dediler.aranizda bilgisi olan varsa paylassin lutfen...

Ben de senin gibiydim. 3 düşükten sonra tespit edildi rahimde septum vardı, t sekli gibiydi. 2 kere histereskopi oldum 8 ay arayla. 2. Histereskopiden sonra hemen hamile kaldım, simdi 23. Haftadayim şükürler olsun. Bence hic tereddüt etme ol.

benimde rahmim t şeklinde ama şimdiye kadar 4 dra gösterdim rahim filmimi hiçbiride anormal demedi hatta bi uzman dr gebelikte büyür rahim seninki küçük sorun değil demişti.

Bana da oyle dediler ama malesef 3 düşük yaptım. Hatta bu isin uzmanı Prof a gösterdim , bir kac düşük daha yaparsın illa biri tutar dedi.

Ben de senin gibiydim. 3 düşükten sonra tespit edildi rahimde septum vardı, t sekli gibiydi. 2 kere histereskopi oldum 8 ay arayla. 2. Histereskopiden sonra hemen hamile kaldım, simdi 23. Haftadayim şükürler olsun. Bence hic tereddüt etme ol.

merhaba gul_koc sana bisey sormak istiyorum daha önce konusmustuk seninle t rahim hakkinda histeroskopi oldum ama dktorum 2. ye olmam gerektini söledi 1 ay zaman verdi ve sakin bekleme dedi bu ay 2.histereskopiyi olmayi planliyorum sende hemen hemen ayni yoldan gitmissin 2.histeroskopiden sonra baska bi tedavi yada operasyon uygulandimi sana?bu konuda yardimci olursan cok sevinirim cunku aklim cok karisik.

arkadaslar tekrarlayan dusuklerden sonra tahlilerimin hepsi n

MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ HAMİLE KALABİLDİNİZ Mİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMormal ama rahim filmimde rahmimin t oldugu cikti.ameliyat dediler.aranizda bilgisi olan varsa paylassin lutfen...
arkadaslar tekrarlayan dusuklerden sonra tahlilerimin hepsi normal ama rahim filmimde rahmimin t oldugu cikti.ameliyat dediler.aranizda bilgisi olan varsa paylassin lutfen...

MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ HAMİLE KALABİLDİNİZ Mİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ BANA CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM

Back
X