çıkmadan diyim fikfiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim de sağ kasığımda sanki yumru var eğilip kalkarken batıyor gibi. geçen ay da ööle olmuştu tam bu zamanlarda. ama sanırım gaz olurmuş sağ kasıkta. Allah korusun kist gibi sancı falan değil de batma yapıyor di mi. gaz çıkarınca rahatlıyorum ben biraz :kedi:
fik fik konusuna gelince dün ben sızmışım saat 10 gibi sonra uyandırdı eşim 12.30 da da ööle fikfikledik yani. azme bakar mısınız :)))))))))))
benim ki en fazla yürürken bi de arada otururken oluyor..bi "ah" dedirtiyor yani.korkuyorum yaa :1no2: pek gazla bağlantılı değil benimkinin...ay umarım yumurtlamayla alakalıdır diiicem ona da daha 7 gün var en az!
bu arada azmine hayran kaldım bravo alkisalkisalkis biz yatağa kafayı koyar koyma sızıyoruz yaa..kocişin işi de benmki de beden ve beyin olarak çok yorucu..hadi ben erken evdeyim ama o 10 saat ayakta sürekli! Allahtan yumurtlama günü h.sonuna geliyorr :))))
bana da oluyor canım. bir de hep sağ kasığımda olur nedense. gazdır belki demiştim ama belki de o taraftan yumurtluyoruz en çok ne biliyim. yumurtlama için de çok erken gerçekten. inşallah bişeyimiz yoktur canikom.
valla benim eşim dün işten 10 gibi geldi. bu aralar hep mesaileri var. ama ben bu ay sadece yumurtlama günlerinde beraber olmayalım dedim. önceden spermler bir yenilensin kendine gelsinler diye ön çalışma yaptık. 2-3 günde bir devam Allah bir mani vermezse inşallah :)
nerdesiniz ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?