TabebekLerin sohbet yeri ;)

çıkmadan diyim fikfiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benim ki en fazla yürürken bi de arada otururken oluyor..bi "ah" dedirtiyor yani.korkuyorum yaa :1no2: pek gazla bağlantılı değil benimkinin...ay umarım yumurtlamayla alakalıdır diiicem ona da daha 7 gün var en az!
bu arada azmine hayran kaldım bravo alkisalkisalkis biz yatağa kafayı koyar koyma sızıyoruz yaa..kocişin işi de benmki de beden ve beyin olarak çok yorucu..hadi ben erken evdeyim ama o 10 saat ayakta sürekli! Allahtan yumurtlama günü h.sonuna geliyorr :))))

bana da oluyor canım. bir de hep sağ kasığımda olur nedense. gazdır belki demiştim ama belki de o taraftan yumurtluyoruz en çok ne biliyim. yumurtlama için de çok erken gerçekten. inşallah bişeyimiz yoktur canikom.

valla benim eşim dün işten 10 gibi geldi. bu aralar hep mesaileri var. ama ben bu ay sadece yumurtlama günlerinde beraber olmayalım dedim. önceden spermler bir yenilensin kendine gelsinler diye ön çalışma yaptık. 2-3 günde bir devam Allah bir mani vermezse inşallah :)

bence de inşallah bişeyimz yoktur..yetti artıkın doktora gitmekten bıktım yaww :hulya: Allah bana da enerji verirse amacım bol fikifik bu ay amaaa şimdilik uyuya kalmaktan epk bişey yapamıoruzz

senin de cuman mübarek olsun lahanacııım :) Allah dualarımızı kabul etsin hepimziinnn :Saruboceq:

olur olur merak etme canım. kimileri de diyor ki o ay sadece 1-2 fikfik yapmışlar. hiç umutları yokken bir bakmışlar ki hamileler.

tek olay ne biliyor musun senemim Rabbimin ol demesi. ondan ötesi çok boş bence..

çok haklısın handemmm..ben de öyle olduğuna inanıyorum.geçen ay çiçeğiminkini biiliyorum çok sık yapmışlar,reglden sonra genelde hep gün aşırı..maşşallahları vardı yanii :)) olmadı mı olmuyor işte!hoş bu ay çok ümitliyim çiçeeeemden :) hayırlı haberler vericek inşallah!

umarım bu ay Allah'ım ol demiştir bizler için :)

canım benim bilg.da bi sıkıntı var herhalde..çıkıyorum ben netten. sular da kesik bizim yemek yapıcaktım ama kaldı işlerim.biraz uzanıyım barii.öptüm seni!!!!!!!

tamam canım uzanmaktan çok uyu bence. en azından yorgunluğun geçer de akşama dinç olursun.

anladın sen onu kuşuuuuum Şeniz

heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

burda olsam kimsecikler yazmıooo gittim mutfak dolaplarını döktümm bi güsel temizledimmmmmmmm miss gibimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
az dinlenim dedim mola verdim kendimcee :))))))))

fikfik ha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay allah iyiliğinizi versin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…