- Konu Sahibi simurganka77
galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm mrb, rüyamı anlatayım sna öncelikle şunu belirteyim ben tercih yaptım üniversite tercihi gece gündüz dua ediyorum inş kazanırım diye, rüyamda şöyle; bi yerde namaz kılıyorum karanlık bi yerde yanlış kılıyor gibi oluyorum ama sonra düzeltiyorum doğrusunu kıldıktan sonra dua ediyorum Allahm neolur üniversiteyi kazanıyım diye sonra ağlıyorum annemle babam geliyo ne oldu diye soruyorlar..ve burda bitiyor rüya sahurdan sonra uyuyorum o gün rüyamda bi kaç şey daha gördüm böylee güzel yerde koca koca, sanırım bordo beyaz rengindeydi binalar var 3-4 katlı 3 tane bina yan yana dizilmiş halinde..
bende rüyamda saçma sapan şeyler gördüm.sevdiğim bi çocuk var onu ve ablasını gördüm. ablasını hiç görmemiştim sadece ablası olduğunu biliyodum. faceden bi profile bakmıştım büyük ihtimalle ablası budur demiştim kendi kendime. işte biz bi sınıftayız herkes tekli oturmuş sanki kimse birbirini tanımıyo gibi. bi tane de hoca var. hoca geliyo bunun ablasına soru soruyo soyadını söyleyerek kaldırıyo falan. sonra orda bitiyo. bi kare masa var ablasıyla birlikte orda oturmuş görüyorum. etraftaki masalara bakıyorum hepsi dolu sadece bunların yanında iki kişilik yer var bizde arkadaşımla bunların yanına oturuyoruz bu kadaar. nedense benim gördüğüm rüyalar hep saçma sapan oluyo amaa yorumlanabilirse yorumlarsan sevinirimm :)
güzel bir gelecek izi bekliyor size yükseliş var herhalde iyi bir üniversite olsa gerek
galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim
rüyamda bir sandık açıyorum. içinden beyaz küçüklük elbisem çıkıyor. elbisenin yanında oyuncak silah var. eşyaları kurcalıyorum. içilerinden beyaz küçük elbisemi alıp bakıyorum. sonra bir bakıyorum önümden bembeyaz eski vosvos geçiyor. giden vosvosa imreniyorum. kızlar ben pek rüya görmem. rüyamla ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum.
wallahi benimde rüyamı yorumlarsan çok sevinirim :))
sevdiğimden 2 ay önce ayrıldım hergün Allah'ıma dua ediyorum neyse rüyama geçeyim rüyamda '' 30-40 kişi ayda yaşıyormuşuz. ben bazı kişileri tanıyorum aralarında bazılarını tanımıyorum. neyse.. böle ayın yüzeyinde küçük küçük kamplar halinde yaşıyormuşuz her yer kapkaranlık ve karşımda dünya 'nın bütün haliyle manzarası var.( şuan dünyadan ay'ı nasıl görüyorsak rüyamda da ay'Dan dünyayı aynı o şekilde görüyordum ama daha büyük ve yakındı) hava sıcaklığıda 20 derece falan. ben böle ay'ın o kumlu yüzeyine uzanmışım kumlarla oynuyorum o kumlarda o kadar yumuşak ki kül gibi sanki.. böle yanımdaki arkadaşımla konşuurken birden patlamalar depremler oluyor ve herkes sağa sola kaçışıyor ve o 30-40 kişiden herkes ölüyor 3-4 kişi hayatta kalıyor bende aralarındayım o 3-4 kişinin ve Allah'a diyorum ki '' Allah'Im bitti mi.? sınavı geçtimmi.? bittimi artık bu üzüntülerim dualarımı kabul edicekmisin.? diyorum ve bi ses bana diyorki ''evet sınavı geçtin'' diyor ve ben o anda uyandım o kadar mutlu uyandım ki anlatamam bu rüyayıda sabah ezanından sonra gördüm saat5.30 6 gibi yorumlarsanız çok sevinirim( hee sevdiimde de bi hareket yok hala
![]()
bugün iki rüya gördüm ben ya :) birinde uzakta nakrabamız var bizim mahallede oturuyo hemde benim yakın arkadaşım onun annesi ölüyor. bende bunun yanına gidiyorum baş sağlığına. ama bakıyorum sanki annesi hiç ölmemiş gibi başka konular konuşuyo gülüyo eğleniyo falandı. bide ablası var oda aynı şekildeydi gülüyodu hiç ölmemiş gibi. diğer rüyamdada yine bi akrabamız vardı haziranda evlendi onu ve kocasını gördüm. bunlar baya bi tartışma içindelerdi en son boşancaklardı orda bitti. bu kadaryorumlarsan sevinirim :)
akrabalarınız şu sıralar biraz sıkıntıdalar rüyada gülmek boşanmak pek iyi değildir
bende 2 rüya yorumlatmak istiyorum size tabi kabul ederseniz :18:
birincisi benim gördüğüm bi rüya. evde salonda oturuyorum. yanımda bi oyuncak bebek var. ben onla ilgilenirken birden canlanıyor ve bana pis pis bakmaya başlıyor. sanki doğa üstü bişeymiş gibi. içimden bi ses bana dua oku diyor. ben okumaya başlıyorum. bebek donup kalıyor. tam kaçarken uyandım. o sırada sabah ezanı okunuyordu.
ikincisi ise arkadaşımın rüyası ama beni gördüğü için merak ettim. belki benimle ilgili bişeydir diye düşündüm. şu anda hoşlandığım bi çocuk var ama arkadaş gibiyiz. neyse rüyaya geçiyorum. bu çocukla ben evlenip ayrılmışız sonra tekrar evlenmişiz. sürekli dünyayı geziyormuşuz. annemde beni rüyayı gören arkadaşıma şikayet ediyormuş hiç gelmiyorlar sürekli dışardalar özledim falan diye.
çok teşekkür ederim şimdiden...![]()