Rüya Yorumları tabir isteyenler...

Merhaba canım benim de rüyamı yorumlarsan çok sevinirim..
dün gece eli silahlı bir adam eve gelmiş. sevgilime ateş ediyodu. defalarca vurdu ama hiç kan yoktu.. her vuruşundan sonra bir çanta ille tekrar vurdu. çanta çok ağırmış hurda edilmiş araba varmış içinde sıkıştırılmış bir şekilde..daha sonra bana döndü silahın ucu çok sivriysi. beni de alnımdan vurdu. ben öle yığıldım. çok az koyu renk bi kan aktı. sonra adam kapıyı kapattı ve gitti

Merhabalar. Bu gece rüyamda,
Erkek arkadaşımı gördüm. Erkek arkadaşım aynı zamanda annemin amcasının oğlu. Bizden henüz kimse haberdar olmadığı için kuzen gibiyiz insanların yanında. Neyse işte, Sanırım memlekette, onlardayız. Onun geldiğini duyuyorum. Bahçeye çıkıyorum. Dış kapının ardından O'nu görüyorum. O da beni görüyor, gülümsüyoruz. Gelip bana çikolata veriyor. Sonra çok dikkat çekmemek için geri gidiyor, bahçede; etrafta akrabalar olduğu için yanımda duramıyor ama uzaktan bakıyor yani. Sonra çamurla oynayıp çamura bulanan bi kız çocuğu görüyorum, o da akraba ama kim olduğunu çözemedim. Ben o kızı alıyorum, çeşmenin önünde bi güzel yıkıyorum. Tertemiz oluyor. Sonra erkek arkadaşım yine yanıma geliyor. Muhabbet ediyoruz. Nasıl, beğendin mi beni diyor (uzun zamandır görüşmediğimizden). Ben de beğendim diyorum. Derken yeniden annemlerin yanına, içeri gitmeye yöneliyorum ve orda bitiveriyor rüya :)

Selam bende bu gece rüyamda garip bir şey gördüm çok alakasız bir rüya yine.Rüyamda yine bayram gibi bir şeymiş ama son günleri ve biz son günlerini Antalyada geçirmek istiyormuşuz.tatil köyünde değil sadece köyleri gezecekmişiz 1 günlüğüne.Babam,annem,ben ve kızkardesim.Birde ablam var ama o yurtdısında.Bu yüzden 4 kişiydik yine rüyada.gidiyorduk bizim arabayla babam normalde bizimle pek dısarı cıkmaz arada sırada tatil gibi bir aktivesi yoktur maalesef....Neyse gitmeden akrabalarla görüşüyoruz kücük kuzenim bana abla gitme havuza gireriz diyor.Onların normalde havuzu yok ama dayım yaptırmıs rüyada.Bende gelince gireriz antalyaya gitmem gerek diyorum ve gidiyorum.Döndüğümüzde babam yatakları ayırmayı teklif ediyor anneme.Ve yataklarını ortadan ikiye genç odası gibi tek yataklar varya onun gibi ayırmıslar.Bende şaşırıyorum neden böyle bisi yaptınız arkadas gibimi kalcaksınız odada diyorum.Onlar birşey demiyor eve dayımlar falan geliyor akrabalar odanın o seklini görünce bence böyle güzel olmamıs dizaynı değiştirin diyorlar.Sonra uyanıyorum cok garipti. :53:

Merhaba sevgilimle 1,5 sene sonra evlenmek için bazı hazırlık ve planları konuşuyoruz
rüyamda ise 1,5 seneyi beklemeyerek evlilik için gün alıyoruz ve nikah dairesine gitmek için ailecek hazırlanıyoruz ben de bir yandan düşünüyorum artık sevgilimle beraber yaşayacağım ne kadar çabuk oldu herşey bugün evleniyorum diye düşünüyorum
sonra günlük kıyafetlerimizi giyiyoruz güzel kıyafetlerimizi orada giyinecekmişiz
nikah dairesine gideceğiz işte evin kapısından tam çıkarken bir bakıyorum ki pantolonumun paçası yandan dizime kadar yırtılmış
değiştirmek için eve giriyorum ve uyanıyorum

yorumlarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler... :31:

Merhaba,
Benimde rüyamı tabir edebilirseniz çok sevinirim. Lütfeen :(

Öncelikle şunu belirteyim, eşim çok dinibütün bir insandır. İçindeki Allah sevgisi beni kendisine hayran bırakacak kadar çoktur. Rüyama geçeyim.

Rüyamda eşim ve aile dostumuz olan en yakın arkadaşı ve onunda kardeşi ile birlikte bir yolculuğa hazırlanıyorlar. (gerçek hayattada 1-2 günlüğüne cemaatle beraber yapıcakları camileri gezi mahiyetli bir plan aslında) Eşime soruyorum haftasonu için gdeceğim diyor. (Bu tür bi gezi 1 kere oldu 1 günlüğüne gitmişti ve benim 2 günü geçmedikçe sıkıntı yapmayacağımı bilir. Çünkü aldığı manevi huzurla ben daha çok mutlu oluorum.) Fakat koca bir bavul hazırlamış. Bavulun üstünde bir kağıt görüyorum bilet veya başşka bişey ama gidip döneceği tarih yazıyor. 15 gün falan gidiş dönüş arası. Ben diyorum 2 gün içinmi bu kadar bavul hazrlıosun diorum bişey sölemio sdce eşya dolduruyor. Elinde bir şampuan şişesi ile şampuan kutusuna şampuan doldurduğunu görüyorum. Daha sonra elinde bi 3-5 tane siyah çorap görüyorum Samet ile çorap hakkında konuşuluo iyisinden aldın dimi gibi bi takım cümleler var sanırım cami içinde giycekleri için temiz ve sağlammı die soruyor. Ben eşime beni 15 gün yanlızmı bırakıcaksn yani evde diorum. (eşim bu zamana kdr en fazla 1 gün benden ve evinden ayrı bir gün geçirmiştir. Yapmaz pek.)bişey sölemio sürekli bi bavul hazırlamaya çalışıyor. Bende eğer 2 günden fazla kalırsan döndüğünde beni bulamazsın diyorum. Sonra bir ara bir dönme dolap önünde oluyoruz gönlümü almaya çalışıyor beni bindirmeye çalışıor biniyoruz beraber eğleniyoruz ama bu konu hakkında hiç konuşmuyor. (Eşim bnm bir konuda canım sıkılır yada alınırsam açıklamak için isteğini belli etmek için ç0k dil döker ve bu huyunu çok severim) ama bu konuda rest çekmeme rağmen tek kelime etmemesi garip geliyor sanki beni duymuo gibi. Sonrasını hatırlamıyorum gidip gitmediğini bilmiyorum. ama çok huzursuz uyandım.

yorumlarsanız sevinirim rüyamda br düğündeym beyaz gelinlik giymiş br gelin vardı ve nikahtı sanırım. oturuyordum annemle geln buketini attı tam önüme düştü buket anneme aa bak bana geldi buket dedim o sırada uyandım

Merhaba her kese.
Arkadaşlar ben bir kaç gün önce acayip bir rüya gördüm.
Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim. Hiçkimseye anlatamadım,fakat aklımdan da bir türlü çıkaramıyorum bu rüyanın anlamını. Mesele de şu ki,uzun bir zamandır çok sıkıntılı bşr dönem yaşıyorum. Neye elimi atsam,önümü kesen,işlerimin önüne bir set çekiliyor sanki. Her hayır bir durum için bismillah bir adım atayım,bir şeyler ters gitmeye başlıyor:(

Gördüğüm rüya beni çok etkiledi bu yüzden.
Kendimi iki kadının sökük dağınık bir evinde görüyorum. Bu kadınlar önce beni ağır bir çamura sokuyorlar,tüm bedenim çamurlar içinde çabalıyorum,öndan sonra kendileri de çekip çıkarıyorlar beni oradan. Tertemiz yıkayıp rahat bırakıyorlar beni. Bu hali sanki gerçek hayatta yaşıyormuşum gibi hissediyorum.
Lütfen bunun ne anlama geldiğini bana yorumlayın.

galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim

Merhaba ben rüyamda şöyle birşey gördüm yorumlarsan sevinirim;
üç arkadaşımla (ikisi artık pek görüşmediğim lise arkadaşlarım diğeri ise çok sık görüştüğüm bir iş arkadaşım) ile evde oturmuş sohbet ediyoruz, sonra ben bir iç sıkıntısı moral bozukluğu ile dışarı çıkıyorum ve uzun uzun yürüyorum, yürüdükçe huzur geliyor sanki. Uyandığımda da huzurlu, iyi uyandım.

Merhabalar. Rüyamda yurtdışında bir yerde olduğumu yanımda 2 adamla beraber olduğumu görüyorum. Daha sonra yanıma dilenci gibi genç bir çocuk geliyor ben onun aslında hırsız olduğunu anlıyorum ve başlıyorum dövmeye. Ciddi şekilde hırpaladıktan sonra elindeki parayı alıyorum ve yanımdaki adamlardan birine veriyorum. O arada bu hırsız dediğim kişinn çevresi peşime düşüyor ve başlıyor bir kovalamaca. Öyle böyle bir şekilde kurtuluyoruz ellerinden hiç zarar görmeden. Parayı verdiğim adamlar dönüp bana napıcaz şimdi bu parayı diyor ve ben her zaman yaptığımızı götürüp verelim bi ihtiyacı olana diyorum. Daha sonra dönüyoruz dönüş yolunda bir yanardağ görüyoruz yanardağın patladığını lavları görüyorum ancak duman vs. görmüyorum akşam saatleri zaten. Sonra yanımdaki adamın çıplak olduğunu görüyorum ama yadırgamıyorum. Daha sonra eski erkek arkadaşm yanımıza geliyor 5-6 gün önce ayrıldık ve aynı şirketteyiz o da çıplak ama mahrem yeri kapalı. Bişey olmaz diyor ama ben camların patladığını o lavlardan görüyorum. Saçmalama görmüyor musun diyorum ve kaçıyoruz. Bir evin kapısına geliyoruz tam kapıyı açacakken uyanıyorum. Rüyamı yorumlayabilir misin?

galiba sitede rüya tabir eden yok ama rüyası olan çok artık bu topikte isteyenlerin rüyalarını tabir edebilirim

Selamlar bir kaç gün önce rüyamda regl olduğumu gördüm şöyle; wc ye gidiyorum bi bakıyorum peçetey bir damla regl kanamam geliyor aa hasta oldum diyip kendi kendime hayıflanıyorum nedir bu bir bilginiz varsa dinlemek gerçekten çok isterim, sevgiler :KK36:

Süper yaa. Çok ihtiyacım var şu an. Şimdiden teşekkür ederim.
Rüyamda sabah erkenden işe gitmek için evden çıkıyorum. Asansörun bir üst katta olduğunu görüp çağırmak yerine merdivenleri kullanarak üst kata çıkıyorum. Bizim binada her katta dört daire var. Benim dairemin üstündeki dairenin kapısının aralık olduğunu farkediyorum. Kapıyı elimle biraz daha açıp içeriye bakıyorum girmeden. Ev boş gibi. Korkup asansöre Biniyorum. Asansör çalışınca asansorun duvarlarinda kırılmış yıpranmış yerler farkediyorum. Ve yerde iki tane kesilmiş ayak var. Sıfıra inince çıkıyorum asansorden bir kac komşu birseyler konuşuyor. Ne konuştukları aklimda değil ben de birşeyler söylüyorum ve yaslica bir adam birazdan polis gelir zaten diyor. Ben de çıkıp otobüs durağına yürüyorum. Hava bulutlu ve sisli. İçimde de bir korku vardı. Ruyamdan korkuyla uyandım.
Tabir için şimdiden teşekkür ederim

bende rüyamı anlatsam vede rica etsem benim rüyamıda tabir edermisiniz ben yıllar önce üniversitedeyken bu rüyayı çok gördüm ve hala etkisinden çıkamıyorum bir çeşme gördüm akıp akmadığını hatırlamıyorum ama önünde bir su yalağı vardı ve yalak doluydu suyuda okadar berraktıki ben yalağın dibini görebiliyordum dibinde bazen tek bazende 2 tane anahtar görüyordum ama anahtarlar yalağın dibindeki betona demir kancayla sabitlenmiş onları almak için çok uğraşıyorum ama bir türlü çıkaramıyorum anahtarları kancadan anahtarları alamayorum benim rüyamda böyle tabir ederseniz ne mutlu bana iyi günler

Back
X