- Konu Sahibi simurganka77
canım benim rüyam çok kötüydü ya(( anlatayım,ben benzin istasyonun yanında olur ya alışveriş merkezleri oraya gidiyomşm benzin istasyonunu görmedim ama öyle gibi bi yer.sonra fal baktıyorum falcı bana eski erkek ark. ilgili bişey soruyor ismi ne ile başlıyor diye bende d diyorum ve ismini söylüyo yani doğru tahmin ediyor sonra benim telden görüntülü arıyor onu ama onu görüntülü aradğndan eski erkek ark haberi yok görüntülü oldığundan haberi yok yani bana falcı bak naptığını gör diyo bende görüyorm eski sevgilim bi masanın başında oturmuş küçük küçk not defterleri felan var ortada garip bişy yok yani..falcı bana şey diyo sonra, senin bu eski sevgln yılanın teki diyo ama iyice bastıra bastıra söylüyo bunları..sonra çıkıyorum ücretini ödüyorm 30 tl diyo bende yok 20 verrm diyorum tmm diyo..sonra ben aa akşam olmş diyorum ama havada çok karanlık değil güzel bi görüntüsü vardı sonra çıkıyorum işte..
yok çok kötü bir rüya değil korkmana gerek yok erkek arkadaşınla ilgili bilincinin bir tarafında güvensizlik var sadece ne bileyim belki ailenden biri yada arkadaşlarından ortak tanıdıklardan onun hakkında bir şeyler söyledilerse yada ondan hoşlanmadılarsa böyle rüyalar görmüş olabilirsin ayrıca eğer 30 yaşından küçüksen 30 yaşında izdivaç yapabilirsin yada 30 sayısıyla ilgili bir şeyler..