• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablet sorunsali :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
İyi aksamlar kizlar' bugun o cok istdigm tableti aldim fakat playappstoreyi desteklemiyor baska marketi var o da skntili canim cok skkn . venus tablet kullanan bu sorunu cozebilmis olaniniz varmi :(

İyi aksamlar kizlar' bugun o cok istdigm tableti aldim fakat playappstoreyi desteklemiyor baska marketi var o da skntili canim cok skkn . venus tablet kullanan bu sorunu cozebilmis olaniniz varmi :KK43:

sanırım benim abimde bu tabletten almıştı herşeyi sorundu ve sanırım 1 ay kullanamadı şimdi calışmıyo bile

geri verebiliyosan iade et bence

Mağazada nasıl bir sorun var ben anlamadım?andoid işletim sistemi muhtemelen zaten google play store mu açılmıyor,uygulama mı yüklenmiyor

Mağazada nasıl bir sorun var ben anlamadım?andoid işletim sistemi muhtemelen zaten google play store mu açılmıyor,uygulama mı yüklenmiyor
googleplay yok 1market var adı boyle zaten servise verdik aldığım günün ertesi gün servise verdim saçmalık ya cıldırıcam

Back
X