Tablolu Kilo Verme Yarışması

Günaydın kızlar 74 de takılı kalmışım

sbeden sbeden 86 kilo mu :110: hiç beğenmedim:bicak:
kışın 92 idim :( artık veriyorum canim. bu sefer oluyor. özel diyetisyene gidiyorum yeni. insulin direncim ve gizli sekerim varmis. bu sebeple yag yakmaniz cok zor olur dedi diyetisyen. ama zayifladikca gececekmis seker :(. 5 saat yuruseniz yarim saat yurumuş kadar yag yakarsiniz direncinizden dolayi demisti üzülmüstum. onceden de ac kala kala yari kas yari yag kaybederek 73 lere inmistim. bu sefer saglikla :)

iyiyim kaptanım teşekkür ederim:KK36:
seninde daha kararlı ve yardım alarak başlamana sevindim:KK9:
nasılsın peki neler yapıyosun başka?
idare eder yine kpss calisiyorum canim. is yok para yoksa hic bisey yapilamiyor. :işsiz:
sen nasilsin :KK36:

idare eder yine kpss calisiyorum canim. is yok para yoksa hic bisey yapilamiyor. :işsiz:
sen nasilsin :KK36:
Ahh canım ne güzel kilo vermiştim senin topiğinde. 2. Doğumla birlikte ben yine 100 lere vurdum. Şuan oğlum 10 aylık ben 90 lı kilolardayım. Bende insülin direncime falan baktırdım ama bende bir sıkıntı çıkmadı. Senin kızın kocaman olmuştur diimi.

Ahh canım ne güzel kilo vermiştim senin topiğinde. 2. Doğumla birlikte ben yine 100 lere vurdum. Şuan oğlum 10 aylık ben 90 lı kilolardayım. Bende insülin direncime falan baktırdım ama bende bir sıkıntı çıkmadı. Senin kızın kocaman olmuştur diimi.
evet canim neden o kadar kilo aldin :( artik basla zayiflama cabalarina. bebisin 10 aylik olmus . glisemik indeks varya . glisemik indeksi yuksek olan seylerden uzak dur :(

Merhaba kızlar iki haftadır yoktum kardeşimin düğünü için istanbula gitmiştim yeni döndüm ve maalesef kilo alarak döndüm:kızgın:79.5 sbeden sbeden

Bugün yeniden başladım ve inşallah hızla devam edicem
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kase yoğurt ve az bulgur pilavı

Back
X