Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar nasıl gidiyor diyet 78 kilo geldimsbeden
kizlar durumlar nasilGünaydın kızlar 74 de takılı kalmışım
merhaba canım ben gram gram ilerliyorum çok zor gidiyor 73.800 .kizlar durumlar nasil
Merhaba canım bende de durumlar pek iç açıcı değil 77.9 kilo olmuşum neyse kilo almadığıma da seviniyorumkizlar durumlar nasil
kışın 92 idim
seni burada gordugume cok sevindim. nasilsin begüşüm
merhaba canım ben gram gram ilerliyorum çok zor gidiyor 73.800 .![]()
pes etmeyinde . aksam yemeklrinde protein agirlikli beslenin salatanizda olsunMerhaba canım bende de durumlar pek iç açıcı değil 77.9 kilo olmuşum neyse kilo almadığıma da seviniyorum
iyiyim kaptanım teşekkür ederimseni burada gordugume cok sevindim. nasilsin begüşüm![]()
idare eder yine kpss calisiyorum canim. is yok para yoksa hic bisey yapilamiyor.iyiyim kaptanım teşekkür ederim
seninde daha kararlı ve yardım alarak başlamana sevindim
nasılsın peki neler yapıyosun başka?
Ahh canım ne güzel kilo vermiştim senin topiğinde. 2. Doğumla birlikte ben yine 100 lere vurdum. Şuan oğlum 10 aylık ben 90 lı kilolardayım. Bende insülin direncime falan baktırdım ama bende bir sıkıntı çıkmadı. Senin kızın kocaman olmuştur diimi.idare eder yine kpss calisiyorum canim. is yok para yoksa hic bisey yapilamiyor.
sen nasilsin![]()
evet canim neden o kadar kilo aldinAhh canım ne güzel kilo vermiştim senin topiğinde. 2. Doğumla birlikte ben yine 100 lere vurdum. Şuan oğlum 10 aylık ben 90 lı kilolardayım. Bende insülin direncime falan baktırdım ama bende bir sıkıntı çıkmadı. Senin kızın kocaman olmuştur diimi.
hoş geldin canim bahardayiz artik oyalanma. hemencecik gider o suya yüklen aslinda 1 hafta diyet yapsan hizlica 1 bucuk kilo yagdan verirsin.Merhaba kızlar iki haftadır yoktum kardeşimin düğünü için istanbula gitmiştim yeni döndüm ve maalesef kilo alarak döndüm79.5
sbeden
Hoşbulduk canım inşallah veririz hızlıca kilolarımızı biraz canlanmaya ihtiyacı var gurubunhoş geldin canim bahardayiz artik oyalanma. hemencecik gider o suya yüklen aslinda 1 hafta diyet yapsan hizlica 1 bucuk kilo yagdan verirsin.