• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tablolu Kilo Verme Yarışması

Ben 89 kg idim. İki ay spor salonuna gittim ve diyet le beraber 85 anca düştüm . Yavaş kilo verdiğim içinde sıkılıyorum .
Sıkılsam bile kacamak yapmamak iç

Kızlar günaydın,sizden ses çıkmayınca hazır diyete baslamamisken mükellef bı kahvaltı yaptım.. bal,kaymak, tereyağlı yumurta , poğaça,birek , çikolatalı ekmek.. :kk77:

Şaka şaka..:dondurma:

Bı an önce beni aranıza alın yoksa hergun buraya girip canınızı çektircem bunlardan..:eğlence::dua:.

Ben 89 kg idim. İki ay spor salonuna gittim ve diyet le beraber 85 anca düştüm . Yavaş kilo verdiğim içinde sıkılıyorum .
Sıkılsam bile kacamak yapmamak iç
tebrik ederim 89 ten 85 e inmek farketmiştir. benim kadar yavaş kilo vermiyorsundur, ben 1 verip 2 alıyorum , ama artık buna son vermek istiyorum. ne zamandır 85 kilodasın

Kızlar günaydın,sizden ses çıkmayınca hazır diyete baslamamisken mükellef bı kahvaltı yaptım.. bal,kaymak, tereyağlı yumurta , poğaça,birek , çikolatalı ekmek.. :kk77:

Şaka şaka..:dondurma:

Bı an önce beni aranıza alın yoksa hergun buraya girip canınızı çektircem bunlardan..:eğlence::dua:.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
güzel şakaydı

fatima38 fatima38 tebrikler
-600 ile haftanın yarışmacısı
0_b90b5_2a9f3c49_L

merhaba kız sen senide geçmişsin :KK48:
ben bu hafta +500
kilo bildirimlerinde seni etiketlemeyi unutma :ıslık:

etiket yapacağım bir daha ki hafta :KK52:
bu hafta asker (er) kardeşim izinli bizde börekler tatlılar fazla almadığına şükrediyorum
birdaha ki hafta yarışta görüşürüz :cool:

not: tabloda tarih 5 aralık yanlış yazılmış :KK56:

Back
X