taburcu olunca o gün izinlimiyiz!

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Selam arkadaslar kan uyusmazligi ignesi icin dun yatisim yapildi bugun 11:00 de taburcu oldum simdi ben ise gidicekmiyim yoksa yarinmi gidecegim bisey anlamadim

Yarin git bence dinlenmis olursun. Sorun olurmu isyerinde

Taburcu kağıdında saat yazıyor mu

Bir ara şu saatten itibaren işe dönebilir diye düzenliyorlardı

Selam arkadaslar kan uyusmazligi ignesi icin dun yatisim yapildi bugun 11:00 de taburcu oldum simdi ben ise gidicekmiyim yoksa yarinmi gidecegim bisey anlamadim

Konuyla alakasız ama çok acıttı mı bir de nereden oldu iğne??

Size verilen kağıtta yazması gerekiyor, bir de artık kan uyuşmazlığı iğnesi için hastaneye yatış mı yapıyorlar? Bende iki doğum yaptım ama yatış yapmadılar bildiğin normal iğne vurur gibi vurup eve gönderdiler :)

oradaki sekreterya size çalışabilir kağıdı vermiştir.orada ne zaman çalışabilir yazıyorsa o zaman gideceksin cnm geçmiş olsun

Kagitta sadece taburcu tarihi yaziyor oradaki kiz gitme sorun olmaz dedi bastan savma konustu devlette bilirsiniz cimbizla laf aliniyor hamilellikte vurulan ignede yatis yapman gerekir ucretsiz vurulabilmek icin normalde 200 tl igne parasi

oradaki sekreterya size çalışabilir kağıdı vermiştir.orada ne zaman çalışabilir yazıyorsa o zaman gideceksin cnm geçmiş olsun
Tesekkur ederim :) ama kagitta su saatte yada tarihte calisabilirsin yazmiyor o yuzden kafam karisik

Ben de yedi sekiz kez kan uyuşmazlığı vurdurdum, pıt pıt vurup vurup eve yolladılar

Ben de yedi sekiz kez kan uyuşmazlığı vurdurdum, pıt pıt vurup vurup eve yolladılar
Benimde 3.vurusum ilk kez gebeligimde vuruldum digerleri kurtaj ve dogum sonrasiydi zaten aksami evimde gecirdim izinli cikis yaptim bugun taburculuk islemimi hallettim yatilcak bir durum degil aslinda:0

Kagitta sadece taburcu tarihi yaziyor oradaki kiz gitme sorun olmaz dedi bastan savma konustu devlette bilirsiniz cimbizla laf aliniyor hamilellikte vurulan ignede yatis yapman gerekir ucretsiz vurulabilmek icin normalde 200 tl igne parasi

Sadece taburcu tarihi yazıyorsa muhtemelen işe dönmeniz gerekiyor. Ben özelde vuruldum onun için belki de yatış yapmadılar bana.

Nedir kan gruplarınız? Benim 0 pozitif eşimin A pozitif dogum yaptım doktor kan uyuşmazlıgı abop var dedi.
şuan 2. cocuguma hamileyim iğne olmam gerekmi acaba?

Nedir kan gruplarınız? Benim 0 pozitif eşimin A pozitif dogum yaptım doktor kan uyuşmazlıgı abop var dedi.
şuan 2. cocuguma hamileyim iğne olmam gerekmi acaba?
Doktora sorun çok önemli bence benim ilk gebelik 28.haftada iğne vurulucam bi de ilk doğum sonrası şartmış siz vurulmadınız mı

Doktora sorun çok önemli bence benim ilk gebelik 28.haftada iğne vurulucam bi de ilk doğum sonrası şartmış siz vurulmadınız mı
Yok özellikle sordum gerek yok dedi.
ikimizde pozitifiz biz biri negatif olursa gerek oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…