Taciz etmeden duramıyorum

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Konya’da evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki B.Ç., otobüs ve tramvaylarda özellikle üniversite öğrencisi kızları fiziki taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Son iki ayda 500’ün üzerinde otobüs ve tramvaya bindiği saptanan B.Ç., polise verdiği ilk ifadesinde, "Bu iş bende hastalık oldu. Sürekli yapıyorum. Yapamadan duramıyorum" dediği öne sürüldü.
Sitene Ekle

Tolga YANIK/KONYA (DHA)

Merkez Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, 10 gün önce polis merkezine gelen üniversite öğrencisi iki kızın ’Cinsel saldırıya’ uğradıkları yönünde şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Öğrencilerin ifadesi doğrultusunda şüphelinin eşkalini belirleyen polis, otobüs ve tramvay duraklarındaki gişeler ve çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altında aldı. Eşkale uygun bir kişinin insanların yoğun olduğu Sabah ve akşam saatlerinde özellikle üniversite güzergahındaki otobüs ve tramvayları sık kullandığı tespit etti.

Bunun üzerine polis, şüphelinin toplu taşıma araçlarını kullandığı saatlerde duraklarda bekleyip, şüpheliyi takibe aldı. Yapılan çalışma sonucu kunduracılık yapan B.Ç., dün Selçuklu İlçesi’ndeki Alaaddin Bulvarı’nda bulunan otobüs durağında gözaltına alındı. Polis, B.Ç.’nin son 2 ayda 500’ün üzerinde otobüs ve tramvaya kullandığı, toplu taşıma araçlarını rahat kullanabilmek için sınırsız bilet kartı aldığına saptadı.

Son 1 yıldır kadınlara cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen B.Ç., verdiği ilk ifadesinde, "Bu iş bende hastalık oldu. Sürekli yapıyorum. Yapamadan duramıyorum" dediği ifade edildi. B.Ç. polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Böyle haberlerde bilhassa tacizcinin fotoğrafı ve ismi tam yayınlansın istiyorum. Yayınlansın ki rahat rahat dolaşamasınlar sokaklarda. Bilhassa bu olayda polis gerekli takibi yapmış ama her zaman öyle olmuyor, mağdur olan psikolojik testlere falan tabi tutuluyor bu memlekette, sanki sapık kendisiymiş gibi. Adamın ifadesine bakılırsa 500den fazla yapmış bu pisliği. Ancak iki kişi gidip polise başvurabilmiş. Ne denir bilmiyorum, tacizciler ''huyum bu'' deyip sınırsız otobüs kartı falan aladursun mağdurlarda utanması gereken kendisi gibi çekiyor sineye.

Serefsiz. Bir tane de kadin çıkıp erkeklerin şeyini kesse ve yapmadan duramiyorum dese bir daha da sapiklik etmezler..

Yanlış hatırlamıyorsam bunu bir kadın yaptı canım.
Yaptı,karga tulumba hapse atıldı,üstelik de adama hak verilmişti diye hatırlıyorum.
Bulabilirsem haberi eklerim,ama aratırsan da çıkar karşına muhakkak.

Oh o kadinin ellerine saglik ama hapse atilmasi cok kötü olmus ya..

bunlardan çok var hatta bazı bayanların hoşuna gidiyor ses çıkarmıyorlar bizzat şahit oldum bi cırla bakalım bi dayak yesin karakolluk olsun bidaha yapıyormu

Allah Allah takıntı mı yani şimdi
hani elini yıkamadan duramayanlar gibi
olur mu olur ay çok garip ama bilemedim neyse..
Allah uzak etsin..

Kesicekler testesteron salgılayan organlarını,bak o zaman nasıl duruyorsun...

hasta demek ki . tedavi olsun

Ya şunu yapmayın işte. BDV'deki, telefonu tuvalete düşürdü diye kocasının ellerini asitle yakan kadının konusunda da aynı şeyler söylendi. Hatta okypete ''kadın suçsuz ah canım benim hasta aslında'' falan demişti.

Adam tacizci sapıgın teki işte, itiraf etmiş. Hatta biraz hastalık süsü katmış ki siz hemen inanın diye, kendisine sempati duyun diye. Tacizci sapıga tacizci sapık denir, hasta denmez. Böyle hastalık falan gibi saçmalıklarla cezadan kurtulamaz umarım.

Tabi ki hapse atılacak. İyi o zaman namusumu kirletti diye öldüren erkekleri de atmasınlar hapse? Olur mu öyle şey?

Ayrıca kadının hikayesi bana hiç inandırıcı gelmemişti. Kocası uzakta çalışıyormuş 5-6 ay yokmuş falan... Belli ki o arada başka adamla gönül ilişkisi yaşamış. Sonra hamile kalınca da adam kurtulmak istemiştir... eh sen misin kurtulmak isteyen deyip öldürmüştür. Tecavüz hikayesi hiiiç inandırıcı degildi. Bebek 6 aylık olmuş aklı yeni başına gelmiş anca öldürmüş adaı falan filan... O sürede görüşmüşler de bir sürü...

Bence gönül ilişkisi yaşadıgı ve sonrasında hamile diye kendisinden kurtulmak isteyen adamı öldürdü, kendini savunamaz diye de tecavüz iftirası attı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…