• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taciz

boje moj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
41
16
13
Taciz bir cok kadının basına gelmiştir gerek söz gerek hareketle belirli bir yeri zamanı yok heryerde başımıza gelebilir.siz hic taciz yasadınızmı yada nasıl bir taciz yasadınız ve nasıl bir tepki verdiniz.

Taciz bir cok kadının basına gelmiştir gerek söz gerek hareketle belirli bir yeri zamanı yok heryerde başımıza gelebilir.siz hic taciz yasadınızmı yada nasıl bir taciz yasadınız ve nasıl bir tepki verdiniz.

en kötüsüde çocukken yaşamak. ilkokuldayken okulun hademesi olucak pislik taciz etmişti. hala unutamadım.

çocukken dolmuşta hödüğün biri kalçamı ellemişti baya baya ellemişti ama 12 yaşlarındaydım elimdeki su şişesini kafasına geçirmiştim
yıne çocukken konserde yıne hödüğün biri eteğimin ustunden kalçamı ellemişti ona yetısemedım maalesef
allah cezalarını versın

çocukken dolmuşta hödüğün biri kalçamı ellemişti baya baya ellemişti ama 12 yaşlarındaydım elimdeki su şişesini kafasına geçirmiştim
yıne çocukken konserde yıne hödüğün biri eteğimin ustunden kalçamı ellemişti ona yetısemedım maalesef
allah cezalarını versın
Aslında cocuk tacizlerine hic girmek istemem cünkü beni derinden etkiliyor asla izahı affı olmayan bir konu benim icin.kim olursa olsun böyle bir olaya sahit olmussak lütfen herkes elinden geleni yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gelmeyelim.otobüste tacizcilwri dövüyorlarmíş ama hic rastlamadım

Aslında cocuk tacizlerine hic girmek istemem cünkü beni derinden etkiliyor asla izahı affı olmayan bir konu benim icin.kim olursa olsun böyle bir olaya sahit olmussak lütfen herkes elinden geleni yapsın görmemezlikten duymamazlıktan gelmeyelim.otobüste tacizcilwri dövüyorlarmíş ama hic rastlamadım
benm zamanmda ben soyledıgmde tabı kmse tepkı gosterememıstı cocugum ya hanı yalan soyleyebılırım (!)

en kötüsüde çocukken yaşamak. ilkokuldayken okulun hademesi olucak pislik taciz etmişti. hala unutamadım.
Bu konuda bilirsiniz millet olarak biraz etrafımızı düsünürüz.bize ayıp sus öğretilir bizde ayıpla karsılasınca susarız etrafımızdaki insanların bizi suclamasından .kimbilir ne yaptıki denir yada aile ilgilenmiyo tabiki yaparlar denir .her ne olursa olsun ayıbı yapan sucludur ve cocuklar bunu ailesine anlatacak kadar bilinclendirilmelidir

Bu konuda bilirsiniz millet olarak biraz etrafımızı düsünürüz.bize ayıp sus öğretilir bizde ayıpla karsılasınca susarız etrafımızdaki insanların bizi suclamasından .kimbilir ne yaptıki denir yada aile ilgilenmiyo tabiki yaparlar denir .her ne olursa olsun ayıbı yapan sucludur ve cocuklar bunu ailesine anlatacak kadar bilinclendirilmelidir
kesinlikle çok haklısın

benm zamanmda ben soyledıgmde tabı kmse tepkı gosterememıstı cocugum ya hanı yalan soyleyebılırım (!)
Ne kõtü degilmi dikkate alınmamak oysaki uzmanlar cocugunuz ciddi bir koudan bahsediyorsa iki eliniz kanda olsa bırakın ve olayın pesine düsün demisti.

Otobüsteyim üstelik annem ve babamda var yanımda.ayaktayız arkam dönük tam kapı agzındayım kalcama bis degiyor canta falan sandım bakmadım bile ben bakmayınca baya bi hissetmeye baslayınca birde ne göreyim adam ceketini cıkarmıs koluna koymus önüne tutmus yandan yandan dokunduruyo birsey yapmaya kalmadıki adam indi zaten inecegi icim isi hızlandırmıs

Otobüsteyim üstelik annem ve babamda var yanımda.ayaktayız arkam dönük tam kapı agzındayım kalcama bis degiyor canta falan sandım bakmadım bile ben bakmayınca baya bi hissetmeye baslayınca birde ne göreyim adam ceketini cıkarmıs koluna koymus önüne tutmus yandan yandan dokunduruyo birsey yapmaya kalmadıki adam indi zaten inecegi icim isi hızlandırmıs
yoookkk artık sertleşmiş erekte halde birde bu nasıl bir cesaret ya ruh hastası pislik :KK57::KK57::KK57:

Ben tacizci sapik yakalamistim otobuste. Onuncu siniftaydim otobuste orta kapi tarafindayim bi adam bindi gozlerine kan oturmus. Nedendir bilmem adam hakkinda hic iyi seyler hissetnedim. Ben hislerime guvenirim. Neyse tam arkamdan gecicekken orta kapiya sirtimi dayadim tam karsimda durdu. Oyle kotu bi enerji aliyrm ki adamdan o gunden sonra hep onu izlemeye basladim. Her gun ayni saatte otobuse binerdim ayni kisilerle. Adam farkettim ki kizlari elliyo vucudunu dayiyo kalabalikken, biraz bossa elleyemiyo bacagini surtuyo Nerde kiz var arkasina geciyo, kizlar arkaya gitse pesinden geliyo. Bi gun kapali bi ablaya bacagini surdu benim sarteller iyice atti. Bi yandan korkuyorum ama bi yandan bagiriyorum sapik seni hep goruyorum milleti elliyosun diye. Adam dondu kaldi. Yanlis gormussundur falan dedi millet. Yok dedim ben bunu takip ediyorum surekli kizlari elliyo bacagini surtuyo abla sen hissetmedin mi bacagini surttugunde eminim elliyo sapik bu gecen bi kizi ellemisti kiz benim arkadasim.ablayimca indi otobusten dedim agladim sinirden. Adami otobusten attilar o gunden sonra bi daha hic gormedim. Bir de otobuse bindigi yer benim evime.bes dakka mesafede o gum eve donerken korkmustum babam cikti duraga.Her gun de gozleri kan canagi gibi gelirdi artik geve napiyosa serefsiz herif

Back
X