• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz...

PacemTeAmo

VuslataHasret
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
435
375
33
Zaman zaman "acaba yeryüzünde tacize uğramamış kadın var mıdır?" diye düşündüğüm çok oldu...
Gözle tacizi geçtim. Sözle tacizi de bir kenara bırakalım... Dokunarak taciz konusunda bile o kadar cürretkar oluyorlar ki..:KK43: Tüylerim diken diken oluyor... Daha bugün haberlerde 17 yaşındaki genç kızın tacize uğraması sonucu sokak ortasında bayıldığını gördüm... Midem buladı..İçim çok kötü oldu.. :KK61:
Sıra beklerken, otobüs beklerken, toplu taşıma araçlarında her gün binlerce kadın tacize uğruyor..
Evet ben de uğradım.. Merak ediyorum hiç uğramayan var mı ?
Bence yok... o_O
İçim çok kötü. Bu konu hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok belki ama içimi dökmek istedim...
Yollarda tedirgin yürüyoruz. Tenha sokaklarda araba yanlarından geçerken kalbimiz ağzımızda atıyor,
otobüste tek kaldığımızda cep telefonuyla aramadığımız insan kalmıyor.. neden? Olur da bir şey yapma düşüncesi gelirse şoföre anında telefon karşısındaki insanın haberdar olacağını bilsin ve bir şeye yeltenmesin diye...
En çok ta neye üzülüyorum biliyor musunuz.. Bugünkü taciz olayındaki herif tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Bu herif aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası...

O haberi ben de gördüm midem bulandı.zavallı kız nasıl şok geçirdiyse bayıldı oracıkta.o şer.siz de serbest bırakıldı hayır illa tecavüz mü edecek??? ne diye sen serbest bırakıyorsun.biz de bu yasalar oldukça daha çoook türer bu pisliklerden.ben ünv 1.sınıftayken minibüste oldu.arkadan göğsümü ellemeye çalıştı.emin olamadım susutum.ikinci hamlesinde bi bastım çığlığı.cingar çıkardım döve döve attılar minibüsten.sessiz kalmamak çok önemli

Böyle haberler duyunca o kişinin o libidosunu kökünden yok etmek istiyorum. Bencede uğramayan kadın yoktur, bu sadece ülkemize has değil, ben Avrupa'da yasıyorum ve nerdeyse hergün yasıyorum. Dokunarak tacizide yaşadım, ilk olduğunda öyle şok gecirdimki bişey diyemedim, resmen dondum kaldım, başım falan dönmeye başladı ama şimdi tepkimi gösteriyorum, bitanesinin ayağını ezmiştim topugumla :KK62: başka biyerini ezmek lazım ya neyse

Adaletin anlamı bile unutmuş bi ülkede senin yol ortasında ırzına gecseler sen çığlık at umurlarında olmaz, amaaaa sevgilin yanağından öpsün ne or.. Kalır ne kal.. Herşey mübah olur.
Sana tecavüz edilir, tecavüzcüsüyle evlendirirler.
Tecavüze uğradın diye kuyruk saklamış oluruz.
Ve biz hayvanız ya tabiki de kuyruk sallarız..
Biz kuyruk sallarız hayvan olan onlar ama !
Bunu siyasetteki topikte de yazdım.
Cezaevine atıcaklar oğlancık olsun orda da görsünler tacizi.. !!

O haberi ben de gördüm midem bulandı.zavallı kız nasıl şok geçirdiyse bayıldı oracıkta.o şer.siz de serbest bırakıldı hayır illa tecavüz mü edecek??? ne diye sen serbest bırakıyorsun.biz de bu yasalar oldukça daha çoook türer bu pisliklerden.ben ünv 1.sınıftayken minibüste oldu.arkadan göğsümü ellemeye çalıştı.emin olamadım susutum.ikinci hamlesinde bi bastım çığlığı.cingar çıkardım döve döve attılar minibüsten.sessiz kalmamak çok önemli

Bende tramvayda tacize uğradım.
İttim adamı bağırdım çağırdım tutamadım kendimi sinirimden ağladım ama kimse tramvaydan atmadı. Kimse ne oldu ne yapıyosun bile demedi... İnen ben oldum tramvaydan...

Bu konuda yasalar öyle yetersiz ki.

isitme engelli bir kız 4 kişinin tecavüzune uğruyor ve hakim bu 4 kişiye en az cezayı veriyor,neden mi? kız tecavüz sırasında bağırıp çağırmadığı için. kız işitme engelli ya.
yani kadın olmak çok zor amiyane olacak ama hayatımız bir erkeğin azip azmamasına bağlı.

Gördüm bende haberi. allahın belası adalet. nerde haksız varsa onu baş tacı yapıyor. o kız taciz ettigi için adamı bıçaklasaydı eger kız şimdi hapisdeydi. ölümü hakediyor bu insanlar işkence çeke çeke gebermeyi.

Herhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktir:( Ben de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden:((

Gördüm bende haberi. allahın belası adalet. nerde haksız varsa onu baş tacı yapıyor. o kız taciz ettigi için adamı bıçaklasaydı eger kız şimdi hapisdeydi. ölümü hakediyor bu insanlar işkence çeke çeke gebermeyi.

Bu konuda yasalar öyle yetersiz ki.

isitme engelli bir kız 4 kişinin tecavüzune uğruyor ve hakim bu 4 kişiye en az cezayı veriyor,neden mi? kız tecavüz sırasında bağırıp çağırmadığı için. kız işitme engelli ya.
yani kadın olmak çok zor amiyane olacak ama hayatımız bir erkeğin azip azmamasına bağlı.

Aynen öyle maalesef.
Ben hadım edilmeleri taraftarıyım..

Hani tecavüze veya tacize uğrayan biri olunca bazi kesim "eeee giyinirsen öyle adamı tahrik edersin" diyoya. O olayda ki kızın üstünde başında tahrik edici ne vardı acaba?

Ben devlete suç bulmuyorum. Yani buluyorum da devlet zurnanin son deliği. O adamın anne babasına dedesine amcasına hatta öğretmenine suç bulurum önce. Öğretilmemis arkadaş! İnsanlıktan nasip verilmemiş! Annesi erkek yapar demiş, babası aslan oğlum demek kız tavladin demiş, o bunu demiş şu bunu demiş... Ben sadece yazık diyebiliyorum. O adamın coluguna çocuğuna yazık. İnşallah ailesi tv de görünce tanımıştır da karısı boşanır, mahallede de rezil ederler inşallaaaahh.

Herhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktir:KK43: Ben de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden:KK43:(

sinirimden ağşıyorum şu an...
Allah belasını versin

Hani tecavüze veya tacize uğrayan biri olunca bazi kesim "eeee giyinirsen öyle adamı tahrik edersin" diyoya. O olayda ki kızın üstünde başında tahrik edici ne vardı acaba?

Ben devlete suç bulmuyorum. Yani buluyorum da devlet zurnanin son deliği. O adamın anne babasına dedesine amcasına hatta öğretmenine suç bulurum önce. Öğretilmemis arkadaş! İnsanlıktan nasip verilmemiş! Annesi erkek yapar demiş, babası aslan oğlum demek kız tavladin demiş, o bunu demiş şu bunu demiş... Ben sadece yazık diyebiliyorum. O adamın coluguna çocuğuna yazık. İnşallah ailesi tv de görünce tanımıştır da karısı boşanır, mahallede de rezil ederler inşallaaaahh.

Valla ben karısının boşanacağını düşünmüyorum. Ama inşallah boşanır

Hiç unutmadığım bi anım var tacizle ilgili. O dönem istanbulda okuyorum metrobüsle gidiyorum okula.Sürekli kullandığım tek toplu taşıma aracı.Ama sabahları avcılardan binince o nasıl bir kalabalık yani anlatamam insanlar birbirinin üstünde.Sıra beklerken bile anca 5.-6. gelen metrobüse giriyoruz diğerleri dolup dolup geçiyor yer yok.En son derse geç kalıcam devamsızlık sınırda Allah yarattı benide demedim daldım içeri.Toplu taşıma ama baya TOPLU TOPLU FULL taşıma yani istanbulda olanlar bilir.Kalabalıktan ferah bi yer olmadığı için ben farkındalığımı yitirmiş sadece ölmeden floryada inme beklentisiyle yol gidiyorum.Artık geldim tam inicem derken bide ne göreyim,adamın eli RESMEN bitarafımda.Şok oldum görünce kafamı kaldırdım adam gördüğümü anlayınca öyle bi attıki kendini metrobüsten.Hep derdimki biri bana yapsa kıyameti koparırım rezil ederim filan.Ama öyle bi şok geçirdimki kalakaldım.Adamda çıktı gitti.Tam bir rezillikti.Yazık gerçekten ortalık sapık abaza kaynıyo.

Back
X