• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz...

Bende izledim sok icinde kaldim.Hala da etkisindeyim.Ben izlerken bu kadar üzüldüm o kiz ne haldedir kim bilir.Elini kolunu sallaya sallaya cikti adam.Zavalli kiz nasil unutacak bunu acaba her zaman korkacak belkide insanlardan.Allah islah etsin boylelerini onlarin evladi kardesi yok sanki.Nasil bir zihniyettir nasil bir sapkinliktir bu aklim almiyor.Tek sucumuz kadin olmak mi:KK43:

Bende tramvayda tacize uğradım.
İttim adamı bağırdım çağırdım tutamadım kendimi sinirimden ağladım ama kimse tramvaydan atmadı. Kimse ne oldu ne yapıyosun bile demedi... İnen ben oldum tramvaydan...
insanlık ölmüş canım:KK62:inş bi daha başına gelmez.gerçi kimsenin başına gelmesin

[nur35nur, post: 43133388, member: 374555"]Herhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktir:KK43: Ben de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden:KK43:([/QUOTE]

İnanmiyorum ustelik iftira:KK57: gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin. Ben laf attiklarinda bile gunlerce cok kotu hissediyorum:KK43:

ne idamı ne hadımı arkadaşlar
adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış
nezarette bile kalmamıştır
resmen kız yerinden hopluyor bilerek arkadan dokunmuş kıza bomboş yolda yanlışlıkla değecek bir şey yok

ayrıca tacizcinin yüzünü flulaştıran tazcize uğrayan kızın yüzünü açık açık koyup haber yapan medyaya nasıl küfür etsem bilemedim
aman canı sıkılmasın tacizci beyimizin rezil olmasın konusuna komşusuna ama kıza ne olacak canım suçu kesinleştiği halde haberlerde tecavüzcülerin isimlerini adının baş harbi soyadının baş harfi şeklinde veren medya sizde rezilsiniz

Herhalde taciz olayı yaşamayan yoktur. Nasıl bir igrencliktir:KK43: Ben de yaşamıştım üniversiteye giderken otobüste. Sabah Buca otobüsüne binmiş tim inanılmaz kalabalık 515 İzmir'de yaşayanlar bilir. Genç bir adam her yeri kıl içinde üstüme abaniyordu gözleri üzerimde pis şerefsiz. Sonra o kalabalık ta kalcami bir sıktı öleceğimi hissettim. Çığlık attım nasıl kotuydum. Ve adam otobüsün içinde aylardır benle sevisirken,Bodruma tatile giderken,arabamla gezerken iyiydik şimdi bu ne naz ne kaprisi dedi. Allahım delirdim tanımıyorum diyerek kendimi ifade etmeye çalışıyordum krizler geçirdim. Otobüsü bir karakola çektiler ve sonuç o sapik öylece suçsuz bulundu. Şerefsiz kopek o günden sonra ödüm patlıyor otobüs metro vs lerden:KK43:(
o şerefsiz adi köpeklerin yüzü bile kızarmaz
öyle yalanları çabuk uydururlar ha birde bana iftira atıyorsun ne bağırıyorsun deyip üste çıkmaya çalışan senin üzerine yürüyenler
çok üzerine gidip şikayet etsen ön kapıdan girdiği gibi arkadan çıkar polisler off onca işimiz var hadi uğraştırma bizi deyip seni eve yollar ne olacak

Habere ben de cok uzuldum hatta dedim ki kizcagiz nasil bir travma grcirmis ki bayilmis sokak ortasinda. Ben de malesef bi cok kez elle tacizi yasadim ilkinde daha ortaokula gidiyordum lise sinavlarina hazirlanmak icin dershaneye giderken minibuste olmustu sonra lisede de 2 kere geldi basima bir kere de universite donemindeydim baska olmadi sanirim hepsinde ben de cingar cikardim tabi ama ne fayda hatta bir tanesi kes sesini sus diye bana bagirdi beni susturmaya calisti kani bozuk pislikler

Zaman zaman "acaba yeryüzünde tacize uğramamış kadın var mıdır?" diye düşündüğüm çok oldu...
Gözle tacizi geçtim. Sözle tacizi de bir kenara bırakalım... Dokunarak taciz konusunda bile o kadar cürretkar oluyorlar ki..:KK43: Tüylerim diken diken oluyor... Daha bugün haberlerde 17 yaşındaki genç kızın tacize uğraması sonucu sokak ortasında bayıldığını gördüm... Midem buladı..İçim çok kötü oldu.. :KK61:
Sıra beklerken, otobüs beklerken, toplu taşıma araçlarında her gün binlerce kadın tacize uğruyor..
Evet ben de uğradım.. Merak ediyorum hiç uğramayan var mı ?
Bence yok... o_O
İçim çok kötü. Bu konu hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok belki ama içimi dökmek istedim...
Yollarda tedirgin yürüyoruz. Tenha sokaklarda araba yanlarından geçerken kalbimiz ağzımızda atıyor,
otobüste tek kaldığımızda cep telefonuyla aramadığımız insan kalmıyor.. neden? Olur da bir şey yapma düşüncesi gelirse şoföre anında telefon karşısındaki insanın haberdar olacağını bilsin ve bir şeye yeltenmesin diye...
En çok ta neye üzülüyorum biliyor musunuz.. Bugünkü taciz olayındaki herif tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Bu herif aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası...

Ben çocukken bir tanıdığımız elini bacağımın üstüne koymuştu gidip babama söylemiştim eğer bunu saymazsak sanırım ben tacize uğramadım..(güzelimdir buarada aklına ucube gibi biri gelmesin:)

Sebepler

1-Hayatımda tanıdığım en şüpheci ve temkinli insanım(çocukluğumdan kalma)yolda yürürken arkama sağıma soluma bakarım tipi bozuk biri görürsem kaldırım değiştiririm , insanlara yaklaşırım vs vs saniyede 24432345 ihtimal üzerine düşünürüm yani kontrol manyağıyım ( genelde panik ataklılarda olur bu control freak durumu)

2-toplu taşıma kullanmıyorum

3-çok cazgırım biri bakışla taciz etse herkesin içinde ne bakıyosun diye bağırırım falan o iş elle tacize gitmez..

4-birde çok şükür Allah çok kötülerle karşılaştırmıyor demek ki..(en önemli sebep bu sanırım) çünkü manyağa den gelip dayak yiyen kadınlar var, trafikte falan..

Ben çocukken bir tanıdığımız elini bacağımın üstüne koymuştu gidip babama söylemiştim eğer bunu saymazsak sanırım ben tacize uğramadım..(güzelimdir buarada aklına ucube gibi biri gelmesin:)

Sebepler

1-Hayatımda tanıdığım en şüpheci ve temkinli insanım(çocukluğumdan kalma)yolda yürürken arkama sağıma soluma bakarım tipi bozuk biri görürsem kaldırım değiştiririm , insanlara yaklaşırım vs vs saniyede 24432345 ihtimal üzerine düşünürüm yani kontrol manyağıyım ( genelde panik ataklılarda olur bu control freak durumu)

2-toplu taşıma kullanmıyorum

3-çok cazgırım biri bakışla taciz etse herkesin içinde ne bakıyosun diye bağırırım falan o iş elle tacize gitmez..

4-birde çok şükür Allah çok kötülerle karşılaştırmıyor demek ki..(en önemli sebep bu sanırım) çünkü manyağa den gelip dayak yiyen kadınlar var, trafikte falan..
öyle öyle büyük büyük konuşmayın hanım efendi
ne şanslısınız ki böyle bir tacize uğramamışsınız
ama o tacize uğradığınız anda şaşkınlıktan üzüntüden kızgınlıktan korkudan ne tepki veremeyeceğinizi bilmiyorsunuz cazgırlık edemiyorsun bile

Şimdi okudum haberi. Kimbilir nasıl korktu kızcağız? Adamı da salsınlar tabii tek taciz vakasıyla içeri tıkılır mı hiç??:KK11: Birkaç kızı daha bayıltsın ondan sonra alırlar tabi:KK62:

Bugün izledim haberlerde..
Haberin sonunda "tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı" deyince içime bişey oturdu sanki..............
Sadece yazıklar olsun diyorum.
O Allahın belası pislik herif elini kolunu sallaya sallaya devam edecek rezilligine..

Bende izledim haberi.. adamın suratini yayanlamadilar. Allah bunun gibi adamları ıslah etsin

Ya afedersiniz ama ağzımı bozucam e be salak adam e be gerizekali! Senin de iki çocuğun var el insaf, su kızcağızın düşüş anini gordukten sonra artık o organinla değil beyninle düşünmeye başlarsın diye umut ediyorum!

Pek çok yurdum hanımı gibi benim de basıma geldi tabii. Ve benim de dershane donemimdi, utanmaz adam beklemedigim her an akşam vakti uç kez karsima çıkıp arkadaşlık teklifi ediyor! Ulan yarım akıllı, aklım yerimden çıkmış, gelmiş akşamın bir vakti arkadaşlık deyip tuhaf tuhaf bakıyorsun.. Travma oldu bende de hala akşamları dışarı çok nadir çıkarım cikarsam da çok temkinli olurum, kalbim sıkışır.. Bu dünyayı bilmem de, diğer dunya da layiginizi bulmanız dileğiyle (!).

öyle öyle büyük büyük konuşmayın hanım efendi
ne şanslısınız ki böyle bir tacize uğramamışsınız
ama o tacize uğradığınız anda şaşkınlıktan üzüntüden kızgınlıktan korkudan ne tepki veremeyeceğinizi bilmiyorsunuz cazgırlık edemiyorsun bile

Ne büyük konuşması arkadaşım ne diyosun sen? Büyük konuştuğum cümleyi göster? Öyle bir cevap yazmışsın ki sanki tacize uğrayanları kınamışım gibi..neyin savunmasını yapıyosun ?? Kk da yorumda yazamaz olduk..kadın birde beddua edecek nerdeyse tacize uğramadım diye..sorunun cevabını ve kendimce nedenlerini yazdım.ben asla tacize uğramam gibi bir iddiam falan mı var bu yazıda? Allah aşkına kocanıza,kaynananıza kendinizi ezdirip ezdirip,gelip burda saldırmak için saldırmayın insanlara ya..bu sana ilk ve son yorumumdu !

benim de çok geliyo başıma özellikle trafikte, en son artık dayanamayıp sopayla indim adam kaçtı, gerçekten gözüm döndü dövecektim. ışıklarda 3 ışık boyunca korna çalıyo, beni sıkıştırıyo öpücük atıyo vs, bi sonraki ışıkta durdu soluna geçip arabayı sıfır yanaştırdım kapısı da açılmasın diye, indim elimde sopayla. o gözlerinin büyüyüşünü ve son gaz kaçışını hiç unutmam. artık plakalarını alıyorum polisi aramıyorum bile, yazıyorum bi kağıda veriyorum taksici üç beş arkadaşıma. sağolsunlar ilgileniyolar.

Biber gazı şok cihazı bir de falçata taşıyın çantanızda, hatta hımbıl bir vücut değil çevik bir vücudasahip olun yakın dövüş taktikleri öğrenin, mühimmat tamam ama dövüş kısmı ben de eksik batmandan ankaraya geçince eşimle bende spora yazılıp ögrenicem, Türkiyede kadın olmak sürekli tetikte olmak demek, sadece savunma değil saldırıya da hazırlıklı olmalıyız diyorum, testislere çalışın ters bir durumda

Allah gani gani belalarını versin tacizcilerin tecavüzcülerin topunun evveliyatını s.....

Back
X