- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi PacemTeAmo
Evet var ama bu ulkede yasamiyorlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha çok güldüm bekar kadına kocana ve kaynana kendini ezdirip saldırmayın demen de çok komikNe büyük konuşması arkadaşım ne diyosun sen? Büyük konuştuğum cümleyi göster? Öyle bir cevap yazmışsın ki sanki tacize uğrayanları kınamışım gibi..neyin savunmasını yapıyosun ?? Kk da yorumda yazamaz olduk..kadın birde beddua edecek nerdeyse tacize uğramadım diye..sorunun cevabını ve kendimce nedenlerini yazdım.ben asla tacize uğramam gibi bir iddiam falan mı var bu yazıda? Allah aşkına kocanıza,kaynananıza kendinizi ezdirip ezdirip,gelip burda saldırmak için saldırmayın insanlara ya..bu sana ilk ve son yorumumdu !
Polisler tutuklayip gotururken yuzu net belli oluyordu. Bugu falan yoktuMobeseden olduğu için çok gözükmüyor zaten ama bulandırmamışlardı yüzünü galiba.. Ben adamın yüzüne dikkat edemedim bile
Ya afedersiniz ama ağzımı bozucam e be salak adam e be gerizekali! Senin de iki çocuğun var el insaf, su kızcağızın düşüş anini gordukten sonra artık o organinla değil beyninle düşünmeye başlarsın diye umut ediyorum!
Ben çocukken bir tanıdığımız elini bacağımın üstüne koymuştu gidip babama söylemiştim eğer bunu saymazsak sanırım ben tacize uğramadım..(güzelimdir buarada aklına ucube gibi biri gelmesin:)
Sebepler
1-Hayatımda tanıdığım en şüpheci ve temkinli insanım(çocukluğumdan kalma)yolda yürürken arkama sağıma soluma bakarım tipi bozuk biri görürsem kaldırım değiştiririm , insanlara yaklaşırım vs vs saniyede 24432345 ihtimal üzerine düşünürüm yani kontrol manyağıyım ( genelde panik ataklılarda olur bu control freak durumu)
2-toplu taşıma kullanmıyorum
3-çok cazgırım biri bakışla taciz etse herkesin içinde ne bakıyosun diye bağırırım falan o iş elle tacize gitmez..
4-birde çok şükür Allah çok kötülerle karşılaştırmıyor demek ki..(en önemli sebep bu sanırım) çünkü manyağa den gelip dayak yiyen kadınlar var, trafikte falan..
Toplu taşıma aracı kullanmıyorum, cok cazgırım falan bunlar taciz yaşamamak için gerekli unsurlar mi? Arkadaşım bu ülkede yolu taşıma aracı kullanmayan kaç kişi var mutlaka hayatımızda bir dönem yada sürekli kullanmisizdir. Cazgirliksa ben otobüste o adama saldırıp kolunu ısırdı m ama tacizi de yaşamıştım. Yani kadının suçu yok öyle ahlaksız şerefsiz ler hr yerde var. Hiç kimsenin yaşamamasi dileklerimle..Ben çocukken bir tanıdığımız elini bacağımın üstüne koymuştu gidip babama söylemiştim eğer bunu saymazsak sanırım ben tacize uğramadım..(güzelimdir buarada aklına ucube gibi biri gelmesin:)
Sebepler
1-Hayatımda tanıdığım en şüpheci ve temkinli insanım(çocukluğumdan kalma)yolda yürürken arkama sağıma soluma bakarım tipi bozuk biri görürsem kaldırım değiştiririm , insanlara yaklaşırım vs vs saniyede 24432345 ihtimal üzerine düşünürüm yani kontrol manyağıyım ( genelde panik ataklılarda olur bu control freak durumu)
2-toplu taşıma kullanmıyorum
3-çok cazgırım biri bakışla taciz etse herkesin içinde ne bakıyosun diye bağırırım falan o iş elle tacize gitmez..
4-birde çok şükür Allah çok kötülerle karşılaştırmıyor demek ki..(en önemli sebep bu sanırım) çünkü manyağa den gelip dayak yiyen kadınlar var, trafikte falan..
Aslında kızın yüzünün kapatılması hata olurdu. Kız suçlu değil ki, utanılacak bir şey yapmamış ki yüzü kapatılsın. Adamın yüzü ise işlediği suç nedeniyle cezası henüz kesinleşmiş olmadığından kapalı.ne idamı ne hadımı arkadaşlar
adam tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış
nezarette bile kalmamıştır
resmen kız yerinden hopluyor bilerek arkadan dokunmuş kıza bomboş yolda yanlışlıkla değecek bir şey yok
ayrıca tacizcinin yüzünü flulaştıran tazcize uğrayan kızın yüzünü açık açık koyup haber yapan medyaya nasıl küfür etsem bilemedim
aman canı sıkılmasın tacizci beyimizin rezil olmasın konusuna komşusuna ama kıza ne olacak canım suçu kesinleştiği halde haberlerde tecavüzcülerin isimlerini adının baş harbi soyadının baş harfi şeklinde veren medya sizde rezilsiniz
Bu adamı çükündende sallandırsalar içim soğumaz. Bu iğrenç herifler her yerde ve tacizin giyimi kuşamı yok mini etekliyi elleyip tahriğin arkasına sığınır bu andavallar ama farketmiyo işte her türlü giyimde pislik aynı pislik.
Başıma bi kere gelmesinin ardından baktım bağırıp çağırmak bir şey değiştirmiyor,metrobüste elimde toplu iğne tuttuğum zamanlar oldu. İki üç kişide o iğneden nasibini aldı. Onlarda sesini çıkaramadı,ödeşmek için küçük bir bedel ama bu ülkede kendi güvenini kendin sağlicaksın
Toplu taşıma aracı kullanmıyorum, cok cazgırım falan bunlar taciz yaşamamak için gerekli unsurlar mi? Arkadaşım bu ülkede yolu taşıma aracı kullanmayan kaç kişi var mutlaka hayatımızda bir dönem yada sürekli kullanmisizdir. Cazgirliksa ben otobüste o adama saldırıp kolunu ısırdı m ama tacizi de yaşamıştım. Yani kadının suçu yok öyle ahlaksız şerefsiz ler hr yerde var. Hiç kimsenin yaşamamasi dileklerimle..
bende yanım da bıber gazıyla gezıyorum...hoş özgecan aslanın elınde de bıber gazı varmıs![]()