Taciz

Kesinlikle ortalik abaza dolu.
Sahile inemez olduk esimle
Arkamizda yavas yavas yuruyen fisildasan tipler
Otursan bakislar
Sap sap bakip kahkahalar insanlari rahatsiz etmeye bayiliyolar.
İnsanlikdan nasibini almamis cahil insanlar.
Midemi bulandiriyolar.
Nesilleri bitsede kurtulsak.

Toplumun %15 inin kafasının yediğini düşünüyorum yani bunun içinde aşırı dindar yetişien ,piskolojik olarak hasta olan içinde tecavüzcüsü olan ama baktığında senin benim gibi normal görünümlü insanlar bunlar nedense şaşırmıyorum bunlar hep olacak bulunduğumuz coğrafyanına etkisi büyük her daimde ortadoğudan göç dalgası olacak ve bir nesil sonra bunların çocuklarıyla uğraşacağız

Ahaha o da olur, nerden geldiğini anlamasın.

Bir kerede giderr hıkkk diyee pusuda bekliyor olacağım,süsledim geldim :ıslık:

26048_m.webp

bu sebeple heryerde muzik dinliyorum kulaklıgım olmadan cıkmıyorum birini beklerken alısveris yaparken bakkala bile gitsem mutlaka yanımda.. salak salak insanların konusmalarını duymuyorum insanlarla baglantımı dısarıda dahi olsam boylelikle en aza indiriyorum ve hayat daha guzel geliyor..birilerinin ne giydigiyle ne yaptıgıyla ilgilenmekten baska isi gucu olmayan hayata gelis amacları sadece bundan ibaret olan basit insancıklar birilerinin nasıl giyinip cıktıgıyla ilgilenemeyecek kadar kendimle mesgulum boyle insanlara birseyde anlatamazsın anlıycak kapasite yokki olsa kimseyi rahatsız etmiycegini bilirler

Geçen de bana bi tane cocuk.gözümde gözluk var.çantamda bişeyler aliyomm.lan önümden bi çocuk aşağı doğru parmak şıklattı. Dedim noluyo. Farkettigimde çoktan uçmustu bile pis pis gülüyordu. Dedim şunun ağzını burnunu kırıyim. Ama vallahi halim yoktu. Allahın tipi

Back
X