tacizci serbest kalmış

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Daha önce tacize uğradığımdan bahsetmiştim(2016 yılında) 2.5 yıl yemişti iyi halde 1 ya da 1.5 a inmişti cezası kağıtları kaybettiğim için tam bilemiyorum.Geçenlerde alese girdim.Sınav merkeze uzak bir okuldaydı çıktım sınavdan yürürken birde ne göreyim o adam onu geçip koşmaya başladım ve o olduğuna kesinlikle eminim lokanta açmışlardı ve mahkemede yengesi falan bana yalvarmıştı yeni lokanta açtık diye ve lokantada o bölgedeydi tamamen aklımdan çıkmıştı.(bu arada ne adamı ne ailesini tanıyorum).

Koşarak uzaklaştım ama kaç gündür aklımdan çıkmıyor kızlar çok korkuyorum inşallah beni görmemiştir.Artık evliyim ama eşim yurt dışında yanımda değil düğünüm daha olmadı olunca zaten burada yaşamayacağım ama inanın psikolojim yine bozuldu sürekli aklım oraya gidiyor ramazan dolayısıyla zaten evden çıkmıyorum ama aklım sürekli orada çok korkuyorum.Ne yapmam gerek bilmiyorum davama bakan bir polis bana telefonunu vermişti herhangi olursa aramam için ama telefonu değiştiğim için artık numara yok.

Ay çok sakıncalı. Kendini sakınacaksın, yalnız dışarı çıkmayacaksın.
Düğün sürecini hızlandırma imkanı yok mu?

Tecavüzcünün, kadına şiddet uygulayıp hatta öldürenin takım elbise giyip kıravat takarak iyi hal indirimi aldığı güzel ülkemde tacizcinin serbest bırakılmasına şaşırmadım. Allah hakimlere ve yasaları düzenleyenlere vicdan versin.

Iyi ki o polisin de numarasi kalmamis telefonunuzda tacize ugrayan 17 yasindaki genc kiz tacizcisi ile karsi karsiya gelmesin diye ayri odada tutulurken basindaki gorevli polis taciz ediyor, varin gerisini siz dusunun.

Temkinli olun demek istiyorum ama ulkemiz kadinini kim kimden korusun ufff ne yorucu, cok uzucu.

Ben kadınlara hep söylüyorum, öz savunma dersleri alın. Ben de alıyorum, bunu ücretsiz olarak veren kadın dernekleri var başvurabileceğiniz. Yani gönül ister caydırıcı cezalar gelsin ama maalesef yok bu yüzden kendi kendimizi savunma mecburiyetinde bırakıldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…