Tacize mi ugruyorum?

Yani kusura bakmayinda bi direksiyon ocasinin sizin göbeginizle iyi niyetli olarak nasil bir isi olabilirki:53:daha o dakikada tepkinizi vermeliydiniz bence tabi gec kalmis degilsiniz hadi vites icin elinizi tuttuda göbeginizle kilonuzla ne diyo ugrasiyo anlamadim yani:50:bence alin o vitesin kolunu.......:52:Nail degistirilirmis görsün:27:

allahtan gögüsünüzde cok büyük deyip eliyle onuda göstermemiş:30:töbe bismillah ne günlere kaldık yaaaa:47:sizde tavrınızı koymamıssınızzz:20:o eelini alırr kafasına gecırırdımm ben olsammm:57:

KIZLARR NE OLURR YORUMM YAPINNN...........

kücükken cok yakın akrabalarımızdan yaslı bi adamın cinsel tacizine ugramıstım. evli olmma ragmen hala problemlerim var. 2 gündür direksiyon egitimi alıyorum. bu da 55 yaslarında bi adam. dün arkadasım yanımdaydı. direksiyonu vi tesi gösterirkenn hep elimi tutup yaptırıo. kavramamm içindir heralde die kötüye yormadım.bugün yalnızdım. geri geri gitmeyi gösterirken kolumun altından tutupp cevirdi bi kac kez. o kadarr dönemiyorum dedim gülerek. hata yaptıkca gülerek kendimi rahatlatıyorum cünkü. oda belin kalın ondan dedi. tesekkür ederim dedim gülümseyerek. sonra göbekte var dedi. ne dedigimi hatırlayamıyorum evet olabilir dedim galiba göbegimi tuttu eliyle bak yalan mı söylüyorum dedi. basımdan asagı kaynar sular döküldü. sonra sustumm yok güzelsin ama dikkat etkilo almaya meyillisin dedi. zaten son turdu alel acele sürdüm. yarın gitmek istemiyorum artık ama esime söyleyememm yoksa olay cıkar aynı muhitteyiz. arkadasımı aradıgımda iyi niyetli düsünme bu kadar adamın hareketleri dünde hosdegildi dedi. acaba gercekten rahatsız olmalımıyım yoksa korktugum için kuruntu mu yapıyorum????

Bize sorman hata sımdıye kadar o adamın gözünü eline vermen lazımdı:47:
ona neymıs senın göbegınden be...
töbe ya indirseydın ya tokatı..
farzedelim adam iyi niyetli(!) en azından bir daha bu kadar iyi niyetli olmamayı ögrenir....

Göbeğimde belimde sizi ilgilendirmez siz işinize bakın demeliydiniz :51:
Bu zamanda kimseye güven olmaz .Bir dahakine ya o adamn arabasına binmeyn yada kurs yetkililerine bildirin

Küçüklüğünde tacize ugrayan ve bunu kimseye anltamayan cocuklarda kesinlikle özgüven kaybı oluyor. o yüzdendirki ilk önce ne yaptığını anlamamışsın. hak veriyorumda. benzer durumları yaşadığım için biliyorum ki bu tür durumlar anlık gerçekleşip o an ne yapacağını bilememenden.
bencede ilk önce hocayı değiştirmelisin. Eşine öğretemiyor diye konuyu açıp bayan hocanın seni daha iyi çalıştıracağını söyleyip bu işi halledebilirsin diye düşnüyorum. ve başkalarının bu hareketlere maruz kalmaması için adamı şikayet et. maille faksla sözlü yazılı. nasıl istersen. çoluğu çocuğu var mıdır diye düşünme kesinlikle. çünkü bu tarz adamlar cocuklukta bize bunları yaşatan adamlar. o yüzdendir ki ekmek parasına engel olmayayım diye düşünme. tavrını koy.

gülümsemek yerine tersle adamı bunun tacizden başka açıklaması varmı ne demek göbeğini ellemek bu cesareti nerden buluyor bu adam ?:20:adamın niyeti belli sen tavrını koymazsan daha ileri gidebilir ...eşine söylemeden bunu kendinde halledebilirsin ...aynı muhitteymişsiniz sen bunlara izin verdikçe adam abuk subuk konuşmayada başlayabilir çok dikkat et ...senin kaçacak ,korkacak bişeyin yok git ve dersini ver bu sapığın..

sınırlendıgını bellı et canım sapık herıf nolucak :41::41: boyle erkekler ufak bı gulumsemeyı bıle hemen olumlu dusunur sızın ona tepkı vermedıgınızı gorunce kotuye yorup dha ılerı gıtmeye fln kalkışır bıde :47: tepkınızı bellı edın harktlernzlede bakışınzlada ben olsam derdm napıyosn be çek elını kolunu dıye :41: fızıgınze nekdr dıkkat ettıgınıde bellı etmış yani.tavrnzı koyun sevgılermle:80:

bugün kursa esime bıraktırdım. arabada hiç gülmedim. direksiyonda elimi her tuttugundada cektim. bi süre sonra hiç dokunmadı. kolumdan tutuncada kendim dönebilirim dedim. bozuldu ama hiç yorum yapmadı. dönene kadar dokunmadı. allahım son 7 gün kazasız belasız bi bitse. kurstada baska ögretmen yok.:95:

Ayyyy cok sinirlendim ne igrenc insanlar var ya, midem bulaniyo oylelerinden. igrenc yaratiklar. utanmiyoda yasindan basindan. Salak herif :57:

Sen farketmemissin canim sanirim, bi arkadasta demis parayla degilmi kurs baska hoca iste o seviyesizden ogrenme. Ayyyy deli oluyorum ya ben olsam varya :47:

eşine söyleme derimm.. şu hocanın yaşlarında erkeklere bir yüzsüzlük bi azgınlık gelıyor kasabıda var böyle apartman yöneticiside..

direksiyonda elimi cekince elin kayıyo sabit tutcaksın dedi. bende kaymıo ben öyle tutuyorum dedim. sonra bi daha ellemedi direksiyonu da vitesi de. zaten esimi kapıda arabayla görünce ciddi cıktı icerden. cünkü esimde kayınpederimde ziyadesiyle tanınır orda yan dükkanları bile tanıdık. ama neden insanlar kendilerini korumak zorunda bırakılıo. neden kadınlarda rahat davranamıyor. hep acaba bişi yaparmı der mi yanlıs yorumlarmı die düsünmek zorundayız. neden essek kadar adamlar (hepsi baba kardes dayı dede amca vs iken) onca yas kücük kendini koruyamayabilecek kadınlara kızlara salca oluyor.gerci kendi yasıtına da ayıp ama. ben kücükken olayı dile getirdigimde babam cocuk o hayal kuruyodur deyip olayı örtbas etmişti. kötü niyetli degildi belki ama simdi kendime güvenim yok hiç. acaba yanlıs mı yoruyorum yada buna neden olacak bişi mi yaptım die düsünüorum.. yada dünkü gibi donup kalıyorum işte..:25:

evet kursu arayıp başka bir hoca istediğinizi söyleyin, rahatsız olduğum hal ve hareketleri var belki kötü niyetli değildir ama ben rahatsız oldum değiştirilmesini istiyorum dersiniz..başka hoca yoksa da bununla daha fazla samimi olmayın tersleyin ve çok muhabbete girmeyin..ama mutlaka başka hoca vardır.. ayyy çok sinirlendim çok...

hangi sehirde oldugunuzu merak ettim neden mi cunku aynı yaslarda bi adam kız kardeşimede aynı seyleri yaptı birde dayımın arkadası ders bitiminde bekle sehire kadar sen sur demiş kardeşime oda tmm demiş tam sehir merkezine yaklastıklarında senin gözlerine ne guzel demiş sonra kolunu omzuna atmıs sonrada uzanmıs dudakların ne guzel demiş kardeşimde o an direksiyonu fln bırakıp dizindeki kitapları adamın bir yerine fırlatmıs aglaya aglaya inmiş arabadan eve gitmiş annemlere sölemiş biizmkiler sulalecek kursa gitmişler adamı bulmaya kurstada kızı varmıs adamın annemin yasında biizmkiler bagırınca bide kızınıza suc bulun babam yapmaz öyle seyler demiş biizmkiler bi guzel hırpalamıslar :27: sonra dayımın cevresinden yok oldu adam ........................

canım adam dokunmasına bile gerek yok lafları da bir nevi tacizdir.. keşke hiç gülümsemeseydin bunları derken..bu ne cüret ya!!!

adam kesinlikle sapık elini göbeğini ellemiş ama senden cesaret almş canım kızma ama...daha sert ve asi olsaydın asla yanaşamazdı baksana kolunu falan mi çevirmiş pek anlamadım gülmüşün göbeğini ellemiş gülmüşün ee dede tabiki cesaretlenir...ne demişler "bakışların bana biraz cesaret versin"" işte bunlarda gülümsemeyle bakışla falan cesaret alıyolar ..sen iyi niyetlisin ama daha dikkatli ol...seni eskiden taciz eden de yine bu dedemiydi:47:

direksiyonda elimi cekince elin kayıyo sabit tutcaksın dedi. bende kaymıo ben öyle tutuyorum dedim. sonra bi daha ellemedi direksiyonu da vitesi de. zaten esimi kapıda arabayla görünce ciddi cıktı icerden. cünkü esimde kayınpederimde ziyadesiyle tanınır orda yan dükkanları bile tanıdık. ama neden insanlar kendilerini korumak zorunda bırakılıo. neden kadınlarda rahat davranamıyor. hep acaba bişi yaparmı der mi yanlıs yorumlarmı die düsünmek zorundayız. neden essek kadar adamlar (hepsi baba kardes dayı dede amca vs iken) onca yas kücük kendini koruyamayabilecek kadınlara kızlara salca oluyor.gerci kendi yasıtına da ayıp ama. ben kücükken olayı dile getirdigimde babam cocuk o hayal kuruyodur deyip olayı örtbas etmişti. kötü niyetli degildi belki ama simdi kendime güvenim yok hiç. acaba yanlıs mı yoruyorum yada buna neden olacak bişi mi yaptım die düsünüorum.. yada dünkü gibi donup kalıyorum işte..:25:

Hayır. Yanlış yorumlamıyorsunuz! Haklısınız. Belki davranışlarınız rahattı ama bunu kötü anlamda söylemiyorum. Nereden bileceksiniz adamın niyetini. Sizin yapacağınız şey; soğuk duracaksınız. Adam ne kadar samimi yaklaşırsa yaklaşsın her zaman resmi olun. Kişisel sohbetlere girmeyin çünkü o adam sizin hocanız, arkadaşınız ya da akrabanız değil. Kurs bittikten sonra adamın suratını görmeyeceksiniz zaten ne gerek var samimiyet göstermeye. Bu söylediklerim her ortam için geçerli. Özgüveninizi geliştirin ve soğuk olun.

Bu adamın niyetini anladın artık, sana ne şekilde olursa olsun dokunmasına izin verme! "Tamam hocam ya ben kendim sürmek, öğrenmek istiyorum yeter ama" deyin çıkışın biraz.

yediğim ekmek boşa gitmiyo bak gücüm yerinde diyip şakayla karışık geçirseydn bi tane:57:

Direksiyon hocalarının hepsi mi sapık oluyor !!

Ehliyet alırken ben de karşılaştım böyle bir durumla.

Hatta çok yakın bir arkadaşım geleyim her ders arkada oturayım dedi. Dedim kendim hallederim.

İlk günler bişey diyememişti bana, dokunamamıştı falan.

Sonra 2.hafta aynı şekilde vitesi göstercem diye elimi tutmaya kalktı çektim hemen. Makyajın çok güzel olmuş, çok güzelsin falan filan deyip konuşmaya çalışıyordu.

Ben de " ben sizinle sohbet etmek için para ödemiyorum, işinizi yapıp bana araba kullanmayı öğretin " dedim.Bir daha sadece günaydın, iyi günler diyebildi.

Tavrınızı koyun. Yoksa başınız ağrır.

Aynı arabanın içindesiniz sonuçta.

Ve ne olursa olsun direksiyona onu geçirmeyin.

Ben kullanayım burdan geçemezsin falan derse izin vermeyin.

Benimki yeltenmemişti ama yeltenenler olduğunu duydum

Okuyunca yorumları benzer seyı yaşayan ne çok kadın varmış

Kendi hocam aklıma geldi,gencti çok yakısıklıydı ama kimseye dokunmamıstı bile

Vitesi değiştirirken bir kere bile elimi tutmadı,ki bekardık...

Allah korusun,kötü bir durum ama sessizliğinizin bedeli olmuş bu!

Back
X