tacize sessiz kalmak....

resim kursuna gıdıyorsunuz olabılır kursa geç gıdıyorsunuz olabılırde kurstan neden en son siz cıkıyorsunuz.kusura bakmayın ama bır erkegın ılgısı tacizde olsa hosunuza gıtmıs gibi geldi.yoksa baska turlu hangı kadın sessız kalırkı boyle bır seye laf atma degil sonucta TACİZ ve arkadasınızada yapmıs sızde aranızda konusuyorsunuz arkadasın banada yaptı dıyor.eğerki konu gercekten buysa gidin polıse sıkayet edın neden gelmedın derlersede korktum dersiniz.bir kadın olarak biri bana tacız edecek bu benım tanıdıgım olacak ve ben susacam buyuk konusmayımda yapılacak şey bellı polıse gıtmeden oncede hiç burda konu acmak aklıma bıle gelmez.

Bunu okuyunca aklıma ben ve 3 kız arkadaşın yaşadığı bir olay geldi..Ben teknikerim o yüzden milli eğitimin düzenlediği autocad çizim kursuna gidiyordum 4 sene önce.

Hocamız o kadar gıcık biriydi ki kızlara karşı sulu sulu davranıyordu 4ümüze birden kayıt listemizdeki telefonlardan ulaşıp sinemaya,evine davet ediyordu.Hele bi arkadaş vardı ki ona daha sapıkça mesajlar atıyordu bu kız da nişanlıydı.Ama bu kız kaşındı yanında kakara kikiri sigara içmeler oynak oynak tavırlar sergiledi.Ben sırf o yüzden kurs bitimine 1 ay kala bıraktım..O davet olayları devam etseydi zaten gidip şikayet edecektik.

Daha sonra o hocayı yolda gördüm beni görmesin diye yolumu değiştirdim o derece tiksindim çünkü...

Kısacası böyle durumlara gerçekten sessiz kalmamak gerekiyor,nasıl bir tacizle karşı karşıyasınız bilmiyorum ama taciz tacizdir devam ediyorsa mutlaka şikayet edin...

resim kursuna gıdıyorsunuz olabılır kursa geç gıdıyorsunuz olabılırde kurstan neden en son siz cıkıyorsunuz.kusura bakmayın ama bır erkegın ılgısı tacizde olsa hosunuza gıtmıs gibi geldi.yoksa baska turlu hangı kadın sessız kalırkı boyle bır seye laf atma degil sonucta TACİZ ve arkadasınızada yapmıs sızde aranızda konusuyorsunuz arkadasın banada yaptı dıyor.eğerki konu gercekten buysa gidin polıse sıkayet edın neden gelmedın derlersede korktum dersiniz.bir kadın olarak biri bana tacız edecek bu benım tanıdıgım olacak ve ben susacam buyuk konusmayımda yapılacak şey bellı polıse gıtmeden oncede hiç burda konu acmak aklıma bıle gelmez.

hoşuma gitmek mi? tabii ki hayır. hep engel olmaya çalıştım uyardım ama anlamıyor. bu akşam kursa gitmiyorum polise gitmeye karar verdim.

ama herkese saçma gelmiş biraz daha açıklayayım. evlilikten de söz ediyordu tabiiki buna kanmadım ama fazla ileri gitmediği için susuyordum evliliği de çok üsteledi ailene söyle diye ama istemiyorum evlilik düşünmüyorum dedim. sevgilisi gibi davranıyordu hep ittim onu bırakmadım ama çekip gitmedim.. çekip gitmedim salakça bi hareket yaptım ama farkına vardıktan sonra geç oldu aileme anlatsam bunca zaman nie sustun demezler mi?

hoşuma gitmek mi? tabii ki hayır. hep engel olmaya çalıştım uyardım ama anlamıyor. bu akşam kursa gitmiyorum polise gitmeye karar verdim.

ama herkese saçma gelmiş biraz daha açıklayayım. evlilikten de söz ediyordu tabiiki buna kanmadım ama fazla ileri gitmediği için susuyordum evliliği de çok üsteledi ailene söyle diye ama istemiyorum evlilik düşünmüyorum dedim. sevgilisi gibi davranıyordu hep ittim onu bırakmadım ama çekip gitmedim.. çekip gitmedim salakça bi hareket yaptım ama farkına vardıktan sonra geç oldu aileme anlatsam bunca zaman nie sustun demezler mi?

Konuyu baştan sona güzelce anlatsanız anlayacağız da, bilgileri kopuk kopuk veriyorsunuz, taşlar yerine oturmuyor, yorumlar afaki oluyor..

Başta bir taciz olayı gibiydi, şimdi evlilik vaadleri vs devreye girdi..

peki bunlarda tamamda arkadasınıza karsıda aynı davranıslarda bulunmus onadamı evlenıcez dedıykı acaba.ben cıkamadım işin içinden siz çıkın.egerkı şıkayetcıysen git polıse anlat ifadesını alırlar bir sürede tacızden dolayı içeride yatar.yada hocanıza söyleyin polıse gıdecem artık benı rahatsız etmeyın dıye belkı o zaman sana karsı tutumları degısır.

peki bunlarda tamamda arkadasınıza karsıda aynı davranıslarda bulunmus onadamı evlenıcez dedıykı acaba.ben cıkamadım işin içinden siz çıkın.egerkı şıkayetcıysen git polıse anlat ifadesını alırlar bir sürede tacızden dolayı içeride yatar.yada hocanıza söyleyin polıse gıdecem artık benı rahatsız etmeyın dıye belkı o zaman sana karsı tutumları degısır.

bende onu bilemiyorum konuşup kursa devam mı etsem yoksa polise mi gitsem? 1 yılım daha pis bir mahluk için heba mı olsun. çalışırken öyle kurs bulamam.
polislede uğraşıcak takatim kalmadı çekip gitmek istiyorum yapamıyorum zamanında konuşmadığım için suçluyumda..

bende onu bilemiyorum konuşup kursa devam mı etsem yoksa polise mi gitsem? 1 yılım daha pis bir mahluk için heba mı olsun. çalışırken öyle kurs bulamam.
polislede uğraşıcak takatim kalmadı çekip gitmek istiyorum yapamıyorum zamanında konuşmadığım için suçluyumda..

Kurs sahibine şikayet etmeyi düşünmez misiniz?

Siz gideceğinize; sizi evlilik vaadiyle kandıran pis sapık gitse?

Ben durumu çözemedim tam. Şimdi;

1. Neden başka kursa gitmiyorsunuz kurs değiştirince baştan başlatıcak halleri yok ya neredeysen orada başlatırlar.
2. Hocaya neden bu kadar müsemma gösterdiniz, taciz girişiminde bulunsa bile basarsın tokadı çıkıp gidersin bunu kaç kere tekrarlamış siz sabretmişsiniz adam sessiz kaldığınız için hoşunuza gittiğini düşünebilir!!!
3. Bu kursa gitme sebebiniz nedir. Hobi mi iş için mi?
4. Neden kurstan en son siz çıkıyordunuz? Herkezden önce toparlanmaya başlayıp hemen çıkabilirdiniz.

Bunların cevaplarını verirseniz ben dahil herkes daha sağlıklı yorumlar yapabilir..

Hamile komşumuz vardı ne zaman kurabiye yapsam sevdiği için götürürdüm. Neyse bi akşam yine götürdüm erkek kardeşi açtı kapıyı

Geç ablam içerde dedi. Salona geçtim,kapıyı kapadı. bekliyorum abla hala yok. Ben kalkayım dedim nereye gidiyorsun otur diyip kolumdan çekti

Eciş bücüş ama nasıl güçlü. Bak dedim çekil bağırrım,bağır sen rezil olursun ablam hastanede,annemm yanında. Zeboş yanıma geldi derim ya dediğimi yaparsın

ya da buyur bağır dedi. Baktım kaçamıycam bekle evden izin alayım senle güzel vakit geçirelim,şimdi annem gelir olmaz dedim

Tamam diyip bıraktı. Eve girdim buz gibiyim kardeşim noldu dedi. Dedim böyle böyle oldu. Gitti çekmeceyi açtı,bıçağı aldı, yürü dedi. Ben önden kapıyı çaldım çocuk açtı

Ben adımımı attım kardeşimde ardımdan. Salona çektik vur allah vur,sen misin hem taciz hemde tehdit eden.Bağır hadi dedim komşular şimdi sorsun

ölür diye kafası hariç her yerine vurmuştuk.O sırada beni bırakmasaydı rezil olmayı göze alarak tabi ki bağıracaktım ama benim derdim ona iyi bi ders vermekti

Babam duysa,polis gelse hiç suçum olmadığı halde babamın yasak listesiyle karşılaşacaktım.

Ertesi günde erkek arkadaşım bi temiz dövüp,kolunu kırmış

Evet benim yöntemlerim çağdışı ama herkesin anladığı bir dil var

Asla mecbur değilsiniz

Back
X