Tacize uğradım

Yahu elbisenin nesini yırtacak, yukarı sıyırsa tamam, adamın derdi sevişmek değilmiş ki, bekaretini kaybedip bana mecbur kalsın istemiş
zemheri elbiseyi sıyıran çamaşırı niye sıyırmasın ki ?
ip çamaşırımla kalmıştım detayı ilginç geldi bana bilmiyorum.
Kaldı ki gerçekse ciddi ciddi polise gitmeli.

Konu sahibesi sevgilin de olsa amcaoglun da olsa önce annene bu durumu bildir.
Ve gidip şikayetçi olun derhal.
Bu pisliğin yanına mı kalsın ?

Bende öyle düşünüyorum mecbur kalmam için, bir birleşme olmadı hastane gidicem zedelenme olduğunu düşünüyorum annemle paylaşmak istiyorum emin olduktan sonra tabi asla bekaret için de evlilik düşünmüyorum olsa da yanına kalmicak emin olabilirsiniz

zemheri elbiseyi sıyıran çamaşırı niye sıyırmasın ki ?
ip çamaşırımla kalmıştım detayı ilginç geldi bana bilmiyorum.
Kaldı ki gerçekse ciddi ciddi polise gitmeli.
O kadarına kafası çalışmamış demek ki ne bileyim, malafatın gücü çamaşırdan da yeter diye düşündü her halde hayvan, ki istediği de olmuş gibi görünüyor, inşallah tahriş kanaması falandır, yaşanılan coğrafyadaki zihniyet belli, ya evlilik ya ölüm diyor kızcağız. Adamla nasıl başbaşa kaldın suç sende diye yine bu yavrucağa ekşiyecekler

Elinden geleni ardına koyma, boyun eğme bu hayvana, inşallah kolayca kurtulursun bu işten.

Kendini suçlama sakın, onun hayvanlığının sorumlusu sen değilsin, suçlu falan değilsin.

Bir hafta geçmiş üstünden, kaç kez duş aldınız, vücudunuz bile kendini tamir etmiş olabilir. Tecavüz muayenesinde aradan geçen süre çok önemlidir. Bir hafta bişey olmamış gibi gezip foruma konu açar açmaz anneme söyleyecem şikayet edecem kıvamına gelmeniz inandırıcı gelmedi bana.

Acilen hastaneye git rapor al acil ,sonra da polisi devreye sok, kaç yaşındasın ve olay nasıl gerçekleşti tam olarak..

Iyide niye önce gitmedin madem yanına kalmiyacak emin olun diyorsunuz

Biz emin olsak ne olur olmasak ne olur

Burda böyle net net konuşmak yerine ki ilk yorumlariniz böyle değildi tepkiler gelince söyle yapicam böyle yapicam oldu

Madem böyle birisiniz gidin şikayet edin
Buraya gelip millere açıklama yapmak yerine annene anlatsaydın yapsaydın
Ne bileyim baştan beri diyorum gerçek gibi değil

Öncelikle %90ı fake çıkmıyor. Bence bu gayet inandırıcı, bunu yaşayan kaç kadın olduğuna inanamazsınız. Ünvde oda arkadaşım sevgilisinden ayrılmak istediğinde adam onu yolun tenha bir yerine çekip parmağıyla bekaretini bozmaya kalkışmıştı, bildiğiniz şehir içi, kızın üzerinde pantolon var. Herkes aynı hayatı yaşamıyor. Burada kızın doğru söylemediği tek nokta annesine anlatacağı, anlatamaz büyük ihtimalle, döve döve öldürürler. Polise de gitmeyecek kimseye de söylemeyecek. Çünkü adamın çağırdığı yere gitmiş olmasını kimseye açıklayamaz.

Ha kurguysa da herkes yeteri kadar kafa bulmuş açığını aramış ben de düzgün cevap vereyim.

Ay şunu da ekleyeyim, burası sanal ortam. Saf olduğum düşünülse de inan hiç sorun etmem içimden ne gelirse onu yazıyorum

Aynen canim senin belkide hayat felsefen bu herkese ayni yaklasiyorsun millet dalga geciyor bende gecmeyim diyorsun bi konuda daha buna benzer birsey okudugumu hatirliyorum ama gercekten bazilari ben fakeyim diyor sen onlara bile dogru duzgun cevaplar veriyorsun hani taktir etmiyor değilim oda ayri konu ama bence fazla iyi niyetli gibisin yinede iyiki boylesin demek lazim

24 yaşındayım diyorsun, çocuk musun sen?
O iğrenç şeye uğradıysan ki, hiç inandırıcı değil onun adı taciz değil tecavüz ve tecavüze uğradıktan sonra polis ya da jandarmaya gitmeyip koşa koşa foruma yazmaya gelmezsin be.

Burayı okuyan sayısı yazan sayısından çok fazla, bir kişi bile mantıklı bir fikir edinse kardır. Benim "konu sahte ama ben mantıklı bir cevap yazayım" diye başlayan çok mesajım da var, arada iyi niyetli de lazım boşver

Ablacım tamam da biz buradan nasıl yardım edebiliriz sana?
Yani çok normal bir olaymış gibi daha önce bunu yaşayanlardan tavsiye falan mı bekliyorsun?
Allah aşkına git şikayetçi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…