Tacize uğradım

merdum52

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
13
-15
1
27
Merhabalar eski sevgilim akrabam tarafında tacize uğradım tam hatırlamıyorum yaşadığım şeyler yüzünden şoktayım hala düşünmekten kafayı yicem kimseye söylemem üstümde iç çamaşırı ile kalmıştım ama cinsel organının içime girip girmediğini bilmiyorum sadece 2 defa sert bir şekilde zorladı o cebelesmede vajinamdan kan geldi lekelenme şeklinde acı hiç hissetmedim psikolojik olarak çöküntüdeyim adetime yakındı zaten birgün arayla hasta oldum reglim de 1 gün sürdü bunu yaşadım diye kendimi suçlamaya da başladım aklımda deli gibi sorular yardım eder misiniz bu konuda tecrübesiz ve bilgisizim İnternetten sonuç alamadım sizin sohbet ve bilginize ihtiyacım var.

Akrabanız oldugu için mi söylemek istemiyorsunuz?
Herşeyi göze alıp tecavüzde bulunan o zibidi için dayaktan öleceğimi bilsem rezil ederdim açık ce net.
Başkasına bunu yapmasını ancak bu şekilde engellersiniz,başkaları sizden cesaret alıp başına geldigi zaman susmamayı görmüş olur

Merhabalar eski sevgilim akrabam tarafında tacize uğradım tam hatırlamıyorum yaşadığım şeyler yüzünden şoktayım hala düşünmekten kafayı yicem kimseye söylemem üstümde iç çamaşırı ile kalmıştım ama cinsel organının içime girip girmediğini bilmiyorum sadece 2 defa sert bir şekilde zorladı o cebelesmede vajinamdan kan geldi lekelenme şeklinde acı hiç hissetmedim psikolojik olarak çöküntüdeyim adetime yakındı zaten birgün arayla hasta oldum reglim de 1 gün sürdü bunu yaşadım diye kendimi suçlamaya da başladım aklımda deli gibi sorular yardım eder misiniz bu konuda tecrübesiz ve bilgisizim İnternetten sonuç alamadım sizin sohbet ve bilginize ihtiyacım var.
birine bu olaydan bahsettiniz mi?

Şikayetçi olun hemen gidip hastaneden rapor alın yanına bırakmayın.

Hemen şikayetçi olmanız gerekiyordu ama kimseye söyleyemem ne de

Konunuz gerçek değildir inşallah
Çünkü buraya üye olup sohbetinize ihtiyacım var demek yerine karakola gidip şikayetim var demeliydiniz
Çok haklısınız ailemi düşünüyorum erkek kardeşlerimi çünkü daha önce bu tarz birşey yaşadık sonuç ya ölüm ya da evlilik inanin polis ve adalet yürümüyor

kimseden çekinme git şikayetçi ol. o yaptığından utanmayacak da sen yaşadığından mı utanacaksın? kim ne düşünürse düşünsün, yaptığı yanına kalmasın
bu olay oldugunda kaç yasındaydın ? :KK43:
Sikayetci oldunuz mu? Muayene olup rapor almadiniz mi?

Ayrica akraba derken yakinlik dereceniz nedir?
Hayır hiçbir yapamadım şikayetçi olduktan sonra sonuçları düşünmekten muayene olmaktan kısaca herşeyden korkar oldum

Iç çamaşırıyla kaldım demişiniz ne oldu nasıl tecavüze kadar ilerledi
Ve Siz niye şikayetçi olmuyorsunuz

Umarım konu fayktir

Kuzenim amcamın oğlu
Soyismi bile ayni olan akrabanizla mi sevgiliydiniz?

Konunun gercek olmamasini dilerim.

Korkunun ecele faydasi yok. Vakit gecmeden gidin isi resmiyete dokun, sikayetinizi edin ve raporunuzu alin.

Back
X