Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbise vardı üstümde zaten bir süre önce ayrılmıştım görüşmek istedi bende herşeyi tam anlamıyla bitirmek için görüştüm bunun farkındaydı herşey bianda oldu anlam veremedim bağırdım dövdüm sonra fark ettim iç çamaşırım kanlanmis ona bile demedimIç çamaşırıyla kaldım demişiniz ne oldu nasıl tecavüze kadar ilerledi
Ve Siz niye şikayetçi olmuyorsunuz
Umarım konu fayktir
Soyismi bile ayni olan akrabanizla mi sevgiliydiniz?
Konunun gercek olmamasini dilerim.
Korkunun ecele faydasi yok. Vakit gecmeden gidin isi resmiyete dokun, sikayetinizi edin ve raporunuzu al
Evet soyisim aynı 26 yaşında hayır yeni olduKaç yaşındasınız ve bu olay ne zaman oldu?O adam kax yaşında?
Daha önce de mi taciz edildiniz?
Sorularin cvplarini bilirsek seni yönlendirmemiz daha kolay olur.
Yaşadığın şey tecavüz.Polise gidip şikayetçi olmalısın.Sikayetci olmazsan tekrar edebilir.
Yahu karakola gidin, savcılığa gidin. Şu an bir şey yapmazsanız yine boşluk bulursa tecavüz etmeye kalkar hiç mi korkmuyosunuz! Ayrıca kuzenle sevgili olmak nasıl bir akıl tutulması. Umarım sahte üyeliksindirsa
Psikologa ve hastaneye gidicem 24 yaşındayım herşeyin nasıl yürüdüğünü biliyorum bir hafta öncesine kadar ahkam kesiyordum başıma gelinceye kadar anlayamıyordumPolis veya psikolog yerine nede bu forum
Kardesim biz kadinlar cesur olmadan bu dunya degismez kimsenin yaptığı yanina kalmasinPsikologa ve hastaneye gidicem 24 yaşındayım herşeyin nasıl yürüdüğünü biliyorum bir hafta öncesine kadar ahkam kesiyordum başıma gelinceye kadar anlayamıyordum
Psikologa ve hastaneye gidicem 24 yaşındayım herşeyin nasıl yürüdüğünü biliyorum bir hafta öncesine kadar ahkam kesiyordum başıma gelinceye kadar anlayamıyordum
Üzerinde elbise varmış, yazmış konuşmalarda. Malum mevsim yazYahu olay nasıl gelişti de birden ip çamaşırla kaldınız ?
Yani görüşmeye gittiniz sevişmeye mi başladınız ?
Görüşmeye gittiniz kavga ederken üstünüzü başınızı mı parçaladı nasıl yani ?
Tamam ama degişik geldi anlatış biçimi.Üzerinde elbise varmış, yazmış konuşmalarda. Malum mevsim yaz
Yahu elbisenin nesini yırtacak, yukarı sıyırsa tamam, adamın derdi sevişmek değilmiş ki, bekaretini kaybedip bana mecbur kalsın istemişTamam ama degişik geldi anlatış biçimi.
Yaz mevsimi evet.
Üzerini yırttı ise çamaşırla mı fırladı sokağa ?
Adam o elbiseyi yırtmadan çıkaramaz malum.
Yırtılan elbiseyi de giyemeyecegine göre
Eeee yolda nasıl yürüdü de evine gitti ?
Hemen toparlanın ve şikayetçi olun, bekledikçe daha çok içinize atar ve korkarsınız. Korkmayın aileniz de yanınızda duracaktır
Tamam ama degişik geldi anlatış biçimi.
Yaz mevsimi evet.
Tamam ama degişik geldi anlatış biçimi.
Yaz mevsimi evet.