tacize uğradım :(

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
41
İstanbul
kızlar ne zaman başım sıkışsa sizden yardm alıyorum ne olur bana bi fikir vern.benm güzel bi işim vardı ve son 1 aydr işlermiz durgun olduğu için ara sıra patronum babasının işyerine yardıma gönderiyodu ve bu adam 60 yaşında bana hep kızım die hitap ederdi Allahta şahitki benm aklımdan hiç bi zaman art niyetli olduğu geçmedi taki 2 gün öncesine kadar onun işyerindeydm gene yardıma gitmiştm rafları silerken ( bunu çok utanarak sölüyorum ) arkamdan geldi ve heryerime birden saldrdı ve ben neye uğradığımı şaşırıp adama iki tıkat atıp ordan ayrldm daha sonrada patronuma durumu sölüyemedm ağzımdan birden annem hastalanmş memlekete gitmem lazm dedm oda benden sigorta işlemleri için hastanede yattığına dair evrak istiyo ben napıcm şimdi.babasınıda aradm konuşmaları kaydettim ama adam anladı heralde ben öle bişey yaptığımı hatrlamıyorum yaptıysamda art niyetle değildr dio tabii bunun tartışmasını baya yaptk ve ben bu durumu patronuma anlatmak istiyorum ama patronum babasına resmen aşık ( patronum bayan ) babasıyla araları çok iyi ya adam derse yalan sölüyo die kafam çok karışık bu konuya bugn acil çözm bulmam gerekli psikolojm altüst oldu iştende oldm ooff napcm ben

çüşşşşş ağzım açıkokudum 40 ndan sonra azanı teneşir paklarmış derlerde 60dan sonrasına ne olur bilemem..Allah ıslah etsin

siz doğru olanı yapın söyleyin bence patronunuza, haksızlık yaparlarsa Allah çıkartır zaten onlardan ama çok sinir bozucu bir durum terbiyesiz adama bak

Allahım ne adi insanlar var. Kesinlikle gerçeği söylemelisin düşünsene senden önce de bu durumu yaşayanlar olmuştur belki ve senin gibi susmuşlardır ve onlar sustuğu için senin başına gelmiştir. Ve susarsan aynısını başka biri yaşayacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ortada ne varsa anlatmalısın 2 kuruş para alıcam diye böyle şeylere maruz kalma canım isterse işten çıkarsın, taciz edilip susmaktan iyidir .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben söylenmesi taraftarıyım.Ne kadar inanmasalar da en azından bir şüphe oluşur.Bir daha aynı olay tekrarlanırsa demek doğruymuş,herkes yalan söylemiyor ya derler.
Misal senden önce birisine yaptıysa,o da söylemeden gittiyse kabak sana patlamış oluyor.Veya senden sonra işe girecek kızın başına gelse,sen söylememiş olsan,bu kez o kıza inanmayacaklar.
Söylersin,ister inanır ister inanmazlar ama kulaklarında küpe olur.
İstersen çıkış işlemlerin bitince söyle.

Adama bakya azmış resmen piss sapıkk utanmıyor mu acaba 60 yaşına gelmiş kızı yaşındaki insana saldırmaya. !!! Keşke polise gitseydinizzz

pis yaşlı morukkk
hemen şikayetçi olun ses kaydı ile birlikteee

polise gitmeyide çok düşündm ama cesaret edemedm yanlız yaşıyorum korktm gitmedm çünkü ispat edebileceğim bişey yok

ne ispatı ya zaten polisler sorguda çıkarıyor merak etme şin ustası onlar, her tacize ugrayanın elinde kanıt mı var sanki , susun oturun böyle tamam mı sizin gibiler yüzünden o adamlar rahat rahat geziyor sokakta orda burda , ya sizden sonra baska kadına da yaparsa daha da ileri gidip tecavüz ederse , bahanelerinizin arkasına sıgınıyorsunuz korktum diyerek

karakola gidip hemen şikayetçi olmamla alıyorlamı onu bgün gidicm

ses kaydındainkar ediyo yaptıysamda kötü niyetle değildr dio yaa beni çok kötü bunalıma soktu

kötü niyetle arkana yapışmamış mı amacı neymiş eşeyli üremeyi gerçekleştirerek insanlığa hizmet mi etmekmiş:44:...6 yaşında adam kızı yaşında bile değilsin torunu yaşındasın..60 yaşındaki bir adama bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama dangalağa bak ya:26:

Polise git hemen!!
Tacize ugradim demen yeter kanita ihtiyacin yok!!
Polisler sorguda anlar,eski patronuna anlat polise gittigini de bildir.
Korkma sakin!! Korkarak sinerek anca musade etmis boyun egmis olursun.
Sakin korkma hemen polise bildir,sana birsey yapamadi ya baskasina yaparsa? Duyarsan vicdan azabi cekersin!!
Allah onun belasini versin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ses kaydındainkar ediyo yaptıysamda kötü niyetle değildr dio yaa beni çok kötü bunalıma soktu

Pişkinliğe bak ya ne demek kötü niyetle değildir..beden ölçüsü mü alıyordun sapık...polise git çeksin cezasını.

Neden korkuyorsunuz hiç anlamıyorum oradan direk polise gitseydiniz keşke yalanda söylemişsiniz haklıyken haksız duruma düşeceksiniz

Katılıyorum arkadaşa.
Yani ordan aldığın para için değer mi düştüğün durum. Anlat kadına sizde bayansınız babanız bana böyle yaptı de. Polise git.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…