- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim
(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz
(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin

Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin