- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
Nooolcak bu halimiz sokağa parka çıkmaya korkar olduk
eşiniz gelince anlatın bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence polise şikayet edin . polis kesin biliyordur o adami . tarif edin sikayetci olun.Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz
(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
SagolunPislik herif bulur cezasini birinden gecmis olsun sanada
Neden oyle dediniz sizindemi eşiniz kiskanc biliyorumki söylersem cok abartacakSakın söyleme eşine. Bin pişman olursun söylediğine..
Dibime kadar gelince korktum diyim demi en iyisi böyle heraldeBence eşinize anlatın ama taciz etti demeyin bana dokunamadan bağırdım çığlık attım deyin.
En azından dokunmadığını düşünüp aşırı sinirlenmez.
Çocuklara birşey yapacak sandım ondan öyle bağırdım de daha iyi olur gibi öyle derseniz.
Anlatın bence ama gelmesini bekleyin çünkü mahalleliden duyarsa kuşkulanır o konuda haklısınız.Bende uğradım küçükken 13-14 yaşlarımdaydım o zamanki şokumu bi süre düşüncelerimi hatırlıyorum ama geçiyor gidiyor kötü bir anı olarak kalıyorHayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz
(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
Dibime kadar gelince korktum diyim demi en iyisi böyle heralde
Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz
(((((
Benim eşim yok ama şu yüzden dedim, bin tane soru soracak seni sıkacak ayrıca güvenmeyecek, sen yine yalnızken sokaktayken sürekli arayıp kontrol edecek paranoya yapacak o yüzden pişman eder diyorum. Bir de kendini de suçlu hisseder bu suçluluk duygusunun hıncını senden çıkarır..Neden oyle dediniz sizindemi eşiniz kiskanc biliyorumki söylersem cok abartacak
Cumartesi gelecek.illaki soylemem lazim cunki dort yaşındaki gordu herseyi anlatir adam gelmisti bagirmisti aglamisti filan oda sorar dediginiz gibi psikopata baglar boyle bisey yasanmamisken bile surekli disari cikinca dikkat et dikkat et diyen birisi cunkine zaman gelecek geldiginde soyleyin desem adamin huyunu bilmiyorum bu sapiklar yuzunden sizi kisitlamaya kalkmasin bide, yada psikopata baglamasin ne yaptin nerdesin gibi. Valla kocanin huyunu en iyi sen bilirsin her erkek sinirlenir boyle seye ama insallah ters tepmez bir anne gunduz vakti mahallenin parkina cocugunuda cikaramayacaksa toptan atese verip kapisini cekip cikalim bu ulkenin yani.
Cumartesi gelecek.illaki soylemem lazim cunki dort yaşındaki gordu herseyi anlatir adam gelmisti bagirmisti aglamisti filan oda sorar dediginiz gibi psikopata baglar boyle bisey yasanmamisken bile surekli disari cikinca dikkat et dikkat et diyen birisi cunki
yanindan bile gecmedim.yani bide ben (kimsenin ne giydigi beni ilgilendirmez yanlis anlasilmasin) tesetturlu siyah feraceli siyah turbanli bi kadinim ama adam sapik tahrik olabilecek hic bisey yok ki gorebilecegi yerde yanlis anlaşılmasın bu söylediğim kesinlikle herkes ozgur kimse biseyi hakeder gibi bisey demedim oralara cekilmesin plsEşinize söylemeniz en mantıklısı. Yolda tanıdık birini görür söyler en azından benim haberim var diyebilsin adam. Şaşırıp kalmasın. Ayrıca siz sanki adama kur mu yaptınız şer*fsz gelmiş taciz de bulunmuş.