• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım:((((((

Adamların sapıklık yapması için giyimin bir önemi yok ki. Sapık her türlü sapık. Kimi görünce fantazi dünyası genişliyor, kiminin görmeden...

Ben olsam olayı bire bir anlatırdım eşime. Ama nasıl tepki vereceğini biliyorum o yüzden anlatırdım.
Siz de iyi kötü tanıyorsunuz eşinizi arkadaşların dediği gibi temas olayını anlatmadan aktarırsınız. Böyle bir olayın hiç anlatılmaması taraftarı olmam açıkcası önemli bir olay ve size bile tepki verse (ki tacize uğrayan kişi hak etmiştir mantığını anlamam) en azından şuna emin olur; Eşim benden bişey saklamıyor. Eşim benden böyle birşeyi saklasa ve ben başkasından duysam benimde güvenim sarsılırdı yani.

Geçmiş olsun, umarım kimsenin başına gelmez böyle birşey bir daha

Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim :KK43:(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz :KK43:(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
ne pislikler ya...ben de bir kere işten çıktım peşime takıldı ayakkabılarım topukluydu çıkartıp eve koştum ayakkalarım kanamış sitenin camından baktım aşağıda peşimden gelmiş napıcaksın ki canım parka bir arkadaşın varsa onla git etraf sapık dolu ...

oylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur

çok geçmiş olsun ama nasıl adamlarla evlisiniz siz????

aklım almıyor ya. başka şeyler düşünecek öyle mi?

Canım polise git şikayet et. Parkta falan dolaşan bir sapık. Mobeseler falan adamı belki esgalinden bulurlar. En azından bir kayit olsun poliste. Yarın bir gün bulunursa şikayetiniz yaparsın. Kocan gelince söyle ama çok heyecan yapmadan anlat. Zaten sen şimdi olayın şoku ile böyle heyecanlisin. Üzerinden zan geçsin önemsiz bir mesele gibi anlatabilirsin kocana

Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim :KK43:(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz :KK43:(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
Bence söyleme, söylemen ne fayda sağlayacak ki ? Polise git eşgalini ver. Geçmiş olsun..

Tabi ki üzülmekte kizmakta haklısınız ama biraz tepkileriniz tuhaf mi bana mı öyle geldi.
Ne gibi neyim tuhaf yabanci bi adam vücudunuza dokunuyo normal karsilamamimi bekliyosunuz yada esimin sagligini dusunmem mi tuhaf yada kendi hayatima engel konulmasindan korkmam mi tuhaf yada rahatca mahellemde bile gezememem mi nesini tuhaf buldunuz anlamadim:110:

Sadece senin başına gelmiyor bu durum senin yaşadığını benzerini ben de yaşadım ben de kapalıyim.Ben direk eşimi aradım geldi iyi bir patakladılar.Esin sana sinirleniyorsa böyle bir durumda boşa zaten o adamı senin ne suçun günahın var.

Kickboks kursuna kaydolun hem çocklar hem siz. Böyle durumlarda döversiniz söyleyn eşiniz sizi çok sıkmayacaksa

Arkadaşım tacize uğrayan sen, kocana açıklama derdine düşen sen...
Kız tacize uğramışsın tacize, normal olan kocayla paylaşmaktır tabiki ama sen ötesini berisini hakkında ne düşüneceğini düşünüp duruyorsun. Çok zor ya. Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar bişey sorucam , böyle bir durumda Nasıl tepki vermek lazım cidden? Bu olaylar arttıkça benim korkum artıyor, biber gazı falan demeyin ben korkudan bişey yapamam ki :(
Bi de tacize uğrasam bağırmaya insanlara söylemeye bile utanırım ben :( izmirde çok olurdu otobüste dokunmaya çalışanlar, çok fark ederdim uzaklaşırdım ama sesimi çıkaramazdım, gerçi küçüktüm o Zamanlar.
Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa insanlar bilinçlendirilmeli gerçekten

Polise şikayet et
Ne diyecek millet
Hoş geldin, geçen sen şehir dışındayken mahallenin orta yerinde karını taciz ettiler haberin var mı ? diyecekler
Derler, bizim milletimizden herşey beklenir. "Eşin için çok üzüldük geçmiş olsun ne şerefsiz insanlar var" diye Bi başlarlar söze .

Bence esin eve gelince syl çünkü cocular bile soyleyebilir bir pislik yuzunden esinizin guvenini sarsmauin sizdenduysun daha iyi

Bence tepki verilmeli çünkü ses etmiyor diye dahada cesaret aliyorbu dengesizler ben lisede iken otobuste biyle bursey oldu bana jarsi bagirip cagirdim kimsenin sesi çıkmıyor baktim sofere dedim durdur polis cagirdim diye adami bir guzel divup asahi attilar yani sesimi cikarmasam belki o kalabalik otobüste daha ileri gudecek gerizekalı tepkinizi koyun ne olursa olsun
Arkadaşlar bişey sorucam , böyle bir durumda Nasıl tepki vermek lazım cidden? Bu olaylar arttıkça benim korkum artıyor, biber gazı falan demeyin ben korkudan bişey yapamam ki :KK43:
Bi de tacize uğrasam bağırmaya insanlara söylemeye bile utanırım ben :KK43: izmirde çok olurdu otobüste dokunmaya çalışanlar, çok fark ederdim uzaklaşırdım ama sesimi çıkaramazdım, gerçi küçüktüm o Zamanlar.
Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa insanlar bilinçlendirilmeli gerçekten

Geçmiş olsun
Olan olmus artık eşinize soylemeyın sakin
Daha cok sinirlenir ve bu sefer sizi de kıstlayabilir
Sinirinden size sarabilir sen ne yaptın da seni takip etti nasıl yüz buldu falan der üzülürsünüz

çok geçmiş olsun... pislik ruhlu herif ya birde kaçıyor....
kocanizada ebe gelince söylersiniz hem sınırlı hem rahatsızlığı varmış birde o üzüntü eklenmesin üzerine...

Bilmiyorum suanda soyleyip söylememek konusunda kararsızim.anneme anlattim sakin soyleme dedi ama bilmiyorum.ses cikaramam diyen arkadas oyle bir cikiyorki sesin mahalle inliyor Allah kimseye yasatmasin.iyiki bagirabildim bence bidaha buralara gelemez belki ben ses cikaramasam başkasının cocuguna vs daha kotu birşey yapardi şerefsizz

Back
X