• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım:((((((

Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim :KK43:(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz :KK43:(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
bence soyleyin saklanacak birsey degil ve sizi sucunuz degil lanet gelsin boyle insanlara coluk cocuk biryerede gidemycez artik yeter gercekten.gecmis olsun

Şöyle eşine ilacı da hazirda tut
İlacı filan yokki rahatsizligi psikolojik cok sinirlenince yada biseyi icine atip sesini cikaramayinca oluyor.epilepsi gibi dedim ama o degil otnek vermek icin oyle dedim.eline koluna sahip olamiyor hareketlerine hafiza kaybi felan oluyor cok dr gittik ama bisey bulamadi hic biri psikolojik stres yapmasin diyip gönderiyorlar

Hayatimda ilk defa boyle biseye maruz kaldim cok kotuyum daha bugun oglen olayin sokundayim :KK43:(((( cocuklari parka goturdum enteresan bi tip vardi belliydi hareketlerinden bi halt yiyecegi cocuklara bisey yapmasindan korkup hemen cocuklari alip ciktim parktan baktim bizi takip ediyor yavas yavas yurudum gitsin diye ayakkabısını duzeltir gibi yapiyor oda oyalaniyor yolun karsisina gectim cocuklarla oylandim baktim kosede tlf konuşuyor hizli hizli gittim tam yanindan gectim derken eliyle arkamdan taciz etti serefsizz birden donup napiyosun aen diye ciglik atmamla kacti cocugun bisikleti devrildi onu yerden kaldirana kadar kostu uzaklasti butun mahalle duydu sesimi yakalayinn bu adam beni taciz etti diye bagirdim cocuklari birakip pesinden kosamadim amcalar filan gitti pesinden ama pislik insallah dovmuslerdir belkide ben onun pesinden kosacaktim baska biride gelip cocuklari kaciracakti.komsular beni eve getirdi aglama krizindeydim.kimseye soylemedim esim sehir disinda söylersem kafayi yer cikar gelir is falan demez bilmiyorum zaten sinirle alakali sorunlari var soylesem mi soylemsem mi arada kaldim ama soylemessemde butun mahalle duydu biri soylerse bana guveni sarsilir baska sakladigim seyler oldugunu dusunur bilmiyorum siz olsaniz napardiniz :KK43:(((((
Bu arada esim sinirlendiginde hastalaniyor epilepsi nobeti gibi nobet geçiriyor bu yuzden soyleyip soylememe konusunda çaresiz im.bi akil verin
Esinize sakin birskilde gelince anlatın baskalarindan duymasın bence. ..bu dünyada kotulerde var malesef dilime ck kötü şeyler geliyor o s...fsize soyeleyecemde neyse Allâh ıslah etsin

Hayir hayir kesinlikle bir kere bile olmadi oyle bisey.nasi anlatsam hani parkinson hastalari tiyremeye engel olamaz oda oyle uykuda elimiz kolumuzu savururuz istemsizce oyle beynine hukmedemiyor gibi
anladim bence esine uygun bi dille abartmadan sakin bi sekilde taciz olarak degil sanki cantama yoneldi hirsiz gibi cantami almaya calisacakti gibi soyle tacizi karistirma.en fazla cantani alma yanina der..

anladim bence esine uygun bi dille abartmadan sakin bi sekilde taciz olarak degil sanki cantama yoneldi hirsiz gibi cantami almaya calisacakti gibi soyle tacizi karistirma.en fazla cantani alma yanina der..
Aynen ben de oyle diycekim.Hani çocukları kacircaklardi dediniz falan iste öyle an latin. Erkek tir milletin önünde tacize ugramis olduğunuzu kaldiramayabilir.Kimse de söylemez bence.Taciz olduğunu sanki hirsiz vs bi durummus gibi algilar belki. Bu aradacçocukları kim kaciracakti bu taciz De plan olmasin.Sizi taciz edecek siz soktayken çocukları kaciracaklar boyle mi düşündüler acaba.tabii siz de cingar cikarmis iyi de yapmissiniz.Yardima kosan amcalardan da Allah razi olsun.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah Rabbim kahretsin onu.sende çok takma çocukların için.biber gazı taşıcaz aslında böyle şüphelendiğinde alacan eline sıkıcan kaçabiliyomu adii..pislik

Şerefsiz ya çoluğu çocuğu olan kadına niye gözüne diker biri! Yani adilere farketmiyor; etekli, türbanlı, hamile, çocuklu.. Karakter bozuksa böyle şeyler oluyor. Eşine geline söyle bence, sanmıyorum kimse demez belki ama yine de ne olur ne olmaz densiz çok.

Şerefsiz ya çoluğu çocuğu olan kadına niye gözüne diker biri! Yani adilere farketmiyor; etekli, türbanlı, hamile, çocuklu.. Karakter bozuksa böyle şeyler oluyor. Eşine geline söyle bence, sanmıyorum kimse demez belki ama yine de ne olur ne olmaz densiz çok.
Canim kendi agizlariyla soyluyorlar nefes alsin yeter diye..

Söyleyin tabii ki eşinize çünkü çocuklar büyükmüş babalarına söylerler kesin. Çok korkmuşlar sonuçta. Mahalleden bir densiz de söyleyebilir. Bir de bizim millet abartmayı sever. Eşinize söylersiniz ama dokundu demezsiniz zoruna gitmesin adamın şimdi....
Başkasından duymasın eşinizle paylaşın bu durumu.
Bu gibi durumlarda cesaretli olup tepki koymak lazım korktuğunu anlayınca iyice üstüne geliyorlar. Takip edildiğini anlayınca dönüp "peşimi bırak yoksa polisi arıyorum" denilerek polis aranmalı direkt hatta resmini çekip polise veriyorum demek lazım yoksa akıllanmazlar şerefsizler aslında bu gibi suçlara bence en iyi ceza teşhirdir adı sanı sapığa çıksın da görsün gününü...

Söyleyin tabii ki eşinize çünkü çocuklar büyükmüş babalarına söylerler kesin. Çok korkmuşlar sonuçta. Mahalleden bir densiz de söyleyebilir. Bir de bizim millet abartmayı sever. Eşinize söylersiniz ama dokundu demezsiniz zoruna gitmesin adamın şimdi....
Başkasından duymasın eşinizle paylaşın bu durumu.
Bu gibi durumlarda cesaretli olup tepki koymak lazım korktuğunu anlayınca iyice üstüne geliyorlar. Takip edildiğini anlayınca dönüp "peşimi bırak yoksa polisi arıyorum" denilerek polis aranmalı direkt hatta resmini çekip polise veriyorum demek lazım yoksa akıllanmazlar şerefsizler aslında bu gibi suçlara bence en iyi ceza teşhirdir adı sanı sapığa çıksın da görsün gününü...
Zaten akşam misafir vardi cocuk anlatiyo hirsiz vardi bizi kacircakti annem agladi filan diye ne diyo diyolar bende hayal dünyası cocuk iste dedim :((

Soyle de elledi diye soyleme. Komsulara elledi demediysen. Dibimize kadar geldi niyeti neydi anlamadik cok korktuk vs diye soyle.

Eşin rahatsız ise söyleme. Bir yerden duyarsa samantha hanımın dediği gibi söyle
Ama tepki vermekle çok iyi yapmışsınız. İnş bi güzel pataklamışlardır adi adamı.
Bir daha da yapmaya cesaret edemz inş.

Öyle kalkıp oramı burami eledi demek zorunda değilsin takip edildim adam yanaştı bir şeyler teklif etti bende bağırdım dersin olur biter.hepimizin başına gelen anormal durumlar.

zaten bagirisinizdan herkez duymus taciz etti diye de bagirmissiniz ..esiniz baskasindan duyar mutlaka ..erkenden siz soyleyin bence

Back
X