• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadı damağımızda kalan lezzetler

gel gel canım. gideriz valla.
birde manzarasıda müthiştir oranın. o gün çekmiştim.13 nisanda hava muhteşemdi bu arada:)
19224506823359382057200.jpg

Ayy nasılda özlemişim okym inan olsun hadi canım bekleyin beni:16:

Ef sen de o dediğimiz yerdemisin ki canım :) yada gelebilirmisin bilemiyorum hadi kalk gel bul bi bahane derim o zaman :9::9::16:

Ispartadayım kuzum ben şu anda:31:Ama arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyor:8:Aama hiç gitmedim buraya:53:
elbette. senide alalım. hem tanışmış oluruz .hem sohbet, hem yemek, hemde böyle bir manzara
daha nolsun.
:46::46:Holley ne zaman gidiyoruz:9::9:

Ispartadayım kuzum ben şu anda:31:Ama arada geliyorum antalyaya teyzoşum konyaaltı gürsu da oturuyor:8:Aama hiç gitmedim buraya:53:

:46::46:Holley ne zaman gidiyoruz:9::9:
Tamam ef çok uygunsun sakıın bi bahane istemem valla bak ,karışmam:9:

ne zaman isterseniz. ben her zaman uyarım size..:34:
Tamam okym ben gelince haberleşiriz o zaman:34:
:52::52:Bu bile yetti:38:

Canım:38:

Ben uzaktayım:59:Resim eklersiniz ben de bakarım artık:56::52:

Bak şimdi üzdün beni Nev ama yaa bende gelirsin sanmıştım ama:14:

kızlar bnde gecen yıl izmir kemeraltında bi koftecıde( ki orda esnafa sor nerde kofte pıyaz yıyım dıye orayı gosterırler :) Kofte pıyaz yemıstım ve haaala tadı damagımda . gecen ıstnbulda eminonunde bı koftecıye gıttık yıne kofte pıyaz yedık ama onun yerını tutmadıııı

kızlar bnde gecen yıl izmir kemeraltında bi koftecıde( ki orda esnafa sor nerde kofte pıyaz yıyım dıye orayı gosterırler :) Kofte pıyaz yemıstım ve haaala tadı damagımda . gecen ıstnbulda eminonunde bı koftecıye gıttık yıne kofte pıyaz yedık ama onun yerını tutmadıııı
Evet bazı lezzetleri bir daha bulamıyoruz tatları damaklarımızda kalıyor:9:
Teyzoşumm:54: Hayırlı olsun topiğin direk daldım:1:
Bende söliyim antepde imamçağdaşda yediğim lahmacunun ve baklavanın tadı damağımda hala:56:

Sağol canım:38:
Evet çok güzeldir:56:

8-9 yıl önce Elazığ'da bingöl yolu üzerinde balık evleri vardı orda balık yemiştim onun tadıda damağımda:9::56:Ah hep yemek zaten başka bildiğim ,düşündüğüm birşey yok:9:

Back
X