- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yaa burdan c
cıkarmıyım hic kira parasıda vermesinler bana haybeye en azından böyle ben ne otursam kar
Kizlar, uye fake degil mi bilemem ama konu kesin fake, babanin kulceleri kayinpederinin bi ton evi olsun bunlarin hepsinde kendine hak bic, buna ragmen hala binbir guclukle gunlere girerek bilezik yapmaya çalış
Ya da on bin tl nin hesabini yap
Ya da uc bin maasimiz olsaydi keske de
Fake fake fake
valla haklısın hangi semti beğenirsen git orda otur tadılat derdı de yok evlerin içi full yapılı zaten sıfır daire olursa da zaten sorunsuz oluyor tam Yahudi usulü yaşam he he onlar kiracı olup başkalarının evini eskitır eskıtır yenı eve taşınırlarmış paralarıyla da eve bağlamaz ticaret yapıp zengin olurlarmış daHe valla ya ne zavalliyiz ama cok şükür ki kredi çeksin calissin alsin ben parami vermem diyecek kadar sevmedigim bir kocam yok konu sahibi gibi
Ayrica parasını verirsen tum evler senin:)
Kizlar, uye fake degil mi bilemem ama konu kesin fake, babanin kulceleri kayinpederinin bi ton evi olsun bunlarin hepsinde kendine hak bic, buna ragmen hala binbir guclukle gunlere girerek bilezik yapmaya çalış
Fake fake fake
Fake fake fake
oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
gece rüyamda külçe altın görürüm şimdi ben puhahaaa valla böyle geyik konu görmedim ilk kez bir konuyu böyle takip ettim konu sahibi beni güldürdün eğlendirdin teşekkürlerBirakin hepiniz kiskancsiniz iste.![]()
O zaman arkadaslar su an gordugunuz durum simbiyotik yasam altinda inceledigimiz parazit yasama bir ornek:):) daha da konusmayacam yoksa banlanacam.. ben de evde oturmaktan buraya sardim galiba:)
Bilmiyorum daha önceden bu konuya değinen oldu mu ama şahsen eşimin ailesinin ne aldığı kiraya, ne para pul işlerine ne de mirasına karışırım. Bırak eşin düşünsün, bir şeyin hesabını yapacaksa o yapsın. Yaptırdığın tadilatı şimdiye kadar oturduğuna say ve de kimin ne zaman öleceğini Allahtan başka kimse bilmez. Daha adam ölmeden siz miras derdine düşmeyin. Kimin önce gideceği bilinmez. Gerçekten çok çok ihtiyaç sahibi değilsem de birinin bana kalan malda gözü kalacaksa daha azını alıp huzurlu olmayı tercih ederim. Dünya malı sonuçta dünyada kalacak. Bu kadar hırs yapmaya gerek yok.
Tüm hesapları konu sahibi yaptığından hesap yapmaya yapmaya körelmiş demek ki :)Anlattığına göre kocasına annesini şikayet ederken küfür falan edebiliyomus. Adamda hesap kitap yapacak pek bi durum yok yani....
yok valla konu çok eğlenceli devam devammmmO zaman arkadaslar su an gordugunuz durum simbiyotik yasam altinda inceledigimiz parazit yasama bir ornek:):) daha da konusmayacam yoksa banlanacam.. ben de evde oturmaktan buraya sardim galiba:)