• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat...

10 bin lira kac kulce altin yapiyordu kizlar. :KK66:

kulce-altin-kaybettirme-rekoru-kirdi_636276_340_226.jpg

oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
Niye?calisanlar niye evleniyor
Sizin evlilik anlayisiniz bu mu??
Bugun yarin kiziniz olsa bu sekilde yetistireceksiniz o zaman.kizim evlen kocani kayinpederini yol..
Vah ki ne vah....

Ev hanimliginiza bi lafim yok bu bi tercihtir.
Ama caliscaksam niye evleniyim lafiniza irite oldum.
Hayat sartlari senin istedigin gibi gitmeyebilir.cok gordum bu konuda esinden bosanan,esi olup cocuklariyla hayata tutunmaya calisan.
Ha birde su var...calisan kadin senin bos isler pesinde kosup dedikodu yaptigin saatlerde uretiyor..sadece para kazanmak degil bu..

Neyse daha cok sey yazacagimda sizi az cok biliyorum.sig dusunuyosunuz..
O yuzden yormayacagim kendimi

ben pek yazmam okurum genelde yıllardır böyle yazılınca ban yeniyor mu onu bilmiyordum bak çokk özürrr editörlerim bir daha yapmıycammm cici olucammm

Ben de cok yazmam da bu konu benim de yoldan cikmama sebep oldu:) ben simdi konu sahibinin neden yuzlerce konu actigini anliyorum. Surda ben bile 1 aydan kisa bir zaman bos kaldim siteye sardim limoncunun hicbir ugrasi mesguliyeti yok ki napsin kadincagiz.

Ben de cok yazmam da bu konu benim de yoldan cikmama sebep oldu:) ben simdi konu sahibinin neden yuzlerce konu actigini anliyorum. Surda ben bile 1 aydan kisa bir zaman bos kaldim siteye sardim limoncunun hicbir ugrasi mesguliyeti yok ki napsin kadincagiz.
yorum yok

ne yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kayboldu
Yıl olmuş 2016 kafa kalmis 16 da, babanın soyadı ne ya, vayyy efendim soyadını çok merak ettim, turkiyede bir tane galiba... Dümbelekogullari falan mi? Allahım yarabbim...
Zengin adam görmeyen, kendini milyoner sanarmis.... Seninki o hesap...
Külçe külçe altınların var, ohhh deyip rahatca oturacagin bir evin yok, 10 binin hesabını yapıyorsun, krediyle araba alıyorsun.... Öyle zenginlik olmaz olsun... Zaten de olmamış... Sen iki kurusu yanyana görmemissin zamanında şimdi kendini zengin sanıyorsun....
Ben sana birşey diyeyim mi, zenginlikte öyle cok tamah edilecek birşey değil... Önemli olan insanlık... İki günlük dünya, zengin de olsan fakir de olsan gideceğimiz yer aynı.... Baki kalan şu kubbede hoş bir şada imiş... Güzel anilalim yeter...

ne yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kayboldu
Şu yorumunuza gerçekten üzüldüm limoncu:( ciddi diyorum, sizin orda erkek çocuklarına ev alınıp kızlara alınmamasına gerçekten üzüldüm.
Evladın kızı erkeği olmaz çünkü, kıymetli olmak istiyorsunuz kimseden kıymet görmemişsiniz, sizde o yüzden bari malım olsunda kendimi güvenceye alayım diye uğraşıyorsunuz:(

Inşallah birgün evladınızdan Güler yüzünüz.

Bu kadar ince hesaplar bana ters, senet mi var elimizde belki kimse ölmez evi sel alır deprem alır,belki siz pat bir kaza dört kolludasınız, yaşlandım öldüm diye birşey yok, o yüzden madem bedava evde oturuyorsun yaptır adam akıllı, miras işi zamanı gelince konuşulur, senin birsey demen de abes zaten, baba onların babası mal onların malı, ben babamı kaybettim eşim ağzını açıp tek soru sormadı ben anlattım, istersem kalanı Mehmetçik Vakfına bağışlarım yani

Hanımlar,
gerçekten gitmeyin üstüne, ben o yorumu görene kadar anlamıyordum konu sahibesini ama babası sevsin diye çift soyadı taşıyor, çift soyad taşımakta bir gariplik yok, altında yatan sebep içimi burktu:(
Allah inşallah bir evlat nasip etsin, evladını çok sevsin konu sahibesini.

Back
X