Arkadaşlar merhaba
Kısmetse doğum yapacağım, hastanede giymek için bir geceliğim var ve önü giyemeyeceğim kadar açık. Sabahlık da kapatmıyor önünü.
Bunun önünü Nasıl kapatabilirim? terzide tadilat yaptırabilirim.
Geri iade almadı satan yer, hediye olarak alındı bana, önünün açık olduğu farkedilmemiş. 3 gün sonra değişime gittik başka güzel bir şey yoktu. Tüketici heyetine şikayet edecektim de başka şehirde yaşadığım için uğraşamadım.
Eki Görüntüle 1900947
Teşekkür ederim Laaleciğim :)Pek güzelmiş,çok beğendim.
Tabii sen daha iyi bilirsin.
Allahım yardımcın olsun,kolaylıkla kurtarsın inşallah.
Dugmelerini acarakBöyle geceliklerle Bebek nasıl emziriliyor merak ettim. :/
Canım tesettürlü Değilim ama benim için açık maalesef, görünüyor yani dekolte.Aslında çok açık durmuyor önü.Başka gecelik almalısın eğer giyemeyeceksen.Zaten yedekli olması lazım.Ya da boynuna kırmızı şal/tülbent takabilirsin.
Aynı kumaşından bulayım dedim ama bakalım. İnşallah olur :)Terzi oraya ancak likralı bir kumaş atarak kapatabilir.
Fazla açık gibi değil aslında.
Kollarindaki tulden bulmaya calis yada benzerinden 2 kat olcak sekilde yakanin oldugu yere dikebilirsin.duz tulde olabilir.aklima gelen bu
Gönülcüm saten de düşündüm aslında ama kafam geçer mi giyerken dedim :))Yada mavi saten gecebilirsi oraya
Teşekkür ederim güzel dileklerinize :)Emzireceğinizi varsayarak çok açık olmadığını düşünüyorum. Sürekli açıp emzireceksiniz zira. Üzerine sabahlık tarzı birşey alın,kimono gibi bağlanan yada kruvaze gelen bir model olabilir,hem üşümezsiniz hemde yakanızı ayarlayabilirsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.
Sanırım dügmesi yok,orayı kapatırsanız terzide kumaşla falan emzirmek zor olur ayrıca.
Tül de aklımda, çok teşekkürler :)güzel bir güpür tül ile kapatabilirsiniz
Hani sonradan tadilat olduğu belli olmasın demiştim de :)Ya terziye gerek yok yahu, bi tane atletini gözden çıkar. Atletin dikişli kenarını üste getir. Alt tarafı da üçgen kes, kenardan iğne iplikle dikeceksin. Oldu bitti.
Dugmelerini acarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?