- 27 Mayıs 2018
- 255
- 241
- 18
- 34
- Konu Sahibi Bezdumdaa53
-
Evet eski konularimda olduğu için yazmadım. Bosanicaktik sonkez deniyelim dedik çocuk için. Ama daha eve dönmeden sorunlar aynı devam ediyorEşinizden ayrilma durumunuz mu var tam anlayamadim
Evet eski konularimda olduğu için yazmadım. Bosanicaktik sonkez deniyelim dedik çocuk için. Ama daha eve dönmeden sorunlar aynı devam ediyor
Çocuk 1 buçuk yaşinda onada bakmaz. PC bağımlısı. Bende ilkokul mezunuyum küçük yerde yasiyoz. Çok isterim ama yok yani öyle imkanım. Yok eşyalar duruyor düzenli işi yok tembel kendisi evlendigimden beri bu sorunla ugrasiyomEvinize dönüp çalışın
Çocuk çok mı küçük
Eşiniz çalışmıyorsa o baksın gerekirse sizin iş bulma imkanınız varsa
Bir de eşyayı vs sattınız mı yani bir iş yaptım para gelecek o Zaman bir araya geliriz diyor da sonra ne yer ne içersiniz düzenli bir iş hayatı yok mu
Yok inanın çok soyledim. Küçük bı yerde yaşıyorum maalesef öyle bı imkan yok.Şimdi okudum
Kardeşinize ısrar edin ve çalışın
Hatta kreşli fabrika vs arayın oralarda varsa
Beğenmemek değil sürekli bı ezme baskı var nefes alamıyorum artık. Asagilanmaktan bıktım. Muhtaç oldum diye ezmeleri gerekir mi. Bide çocuğumdan ötürü ki ben emek veriyorum onaPc bağımlısı ve sorumsuz,bu eşe geri dönüyorsunuz da şuan size kucak açmış ailenizi mi beğenmiyorsunuz,bu da iyiymiş
Amin Allah razı olsun. Baristim ama güven vermiyor. Dun gece konuştuk onlada elimden geleni yapıyorum olmazsa olmaz diyor. Dönersem aynı sorunlar tekrarliycak. Hiç biseyi kabul ettiremiyorum azcik üstüne gidince hemen yol veriyor halbuki dönmem için kendisi yalvardıÇok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Eşinizle kesin barışmaya karar verdiniz mi? Verdiyseniz ve sizi eve geri götürmek istiyorsa şartlarınızı kabul ettirin öyle dönün. Ailenizin size yaptığı baskılardan bunalmışsınız. Sizi anlıyorum. Belki haklısınız da. Ama yine de son çare olarak çalacağınız bir kapı var demek. Buna da şükür.
Amin Allah razı olsun. Baristim ama güven vermiyor. Dun gece konuştuk onlada elimden geleni yapıyorum olmazsa olmaz diyor. Dönersem aynı sorunlar tekrarliycak. Hiç biseyi kabul ettiremiyorum azcik üstüne gidince hemen yol veriyor halbuki dönmem için kendisi yalvardı
Teşekkürler çok güzel anlamissiniz beni Allah razı olsun. Ben tabiki çalışırım hamileyken bile merdiven temizlik herşey yaptım. Şuan çocuğumun büyümesini bekliyorum yine calisicam Allah'ın izniyle. Dediğiniz gibi bu süreç çok zor. İnşallah gecicek. Çok güzel moral oldunuz Allah razı olsun. Bu arada ailem her konuda destek ama bu baskılar inanın çok yoruyor psikolojik olarak bittim. Ya devamlı kalsam ne olur diye hep düşünüyorum. İnsanların yanında da rencide ediliyorum sürekli. Dille olmasa kasları gözle herşeyi anlatıyor birşeylerden sürekli şikayet ediyor ne özelim kaldı ne biseyim. Allah a sığındım gecicek insallahGenelde sana çalış diyecekler yorumlarda. Seninse etraftan gördüğün sanırım erkeğin evin tek başına sorumluluğunu üstlenmesi. Ailene de gittiğinde sana huzur vermiyorlar. Sınanıyorsun arkadaşım. Ben de çok kere aynı durumlarda kaldım. Özellikle bir kadın karar verecekken kendi ailesine bile güvenemiyorsa hayatı çok zor oluyor.
Sana tavsiyem ancak şu olabilir kendi evinde kal,eşini düzeltmeye ugraş olmadı en son bebeğinin büyümesini bekleyip işe girersin.
Yaşadığın çıkmazların haksızlıkların farkındayım ama en azından bebeğin için güçlü dur.
Teşekkürler çok güzel anlamissiniz beni Allah razı olsun. Ben tabiki çalışırım hamileyken bile merdiven temizlik herşey yaptım. Şuan çocuğumun büyümesini bekliyorum yine calisicam Allah'ın izniyle. Dediğiniz gibi bu süreç çok zor. İnşallah gecicek. Çok güzel moral oldunuz Allah razı olsun. Bu arada ailem her konuda destek ama bu baskılar inanın çok yoruyor psikolojik olarak bittim. Ya devamlı kalsam ne olur diye hep düşünüyorum. İnsanların yanında da rencide ediliyorum sürekli. Dille olmasa kasları gözle herşeyi anlatıyor birşeylerden sürekli şikayet ediyor ne özelim kaldı ne biseyim. Allah a sığındım gecicek insallah
İnşallah sagolun.Bebek çok küçükmüş bırakıp çalışamazsınız. Eşiniz de nafaka verebilir gibi durmuyor maddi açıdan. Büyüyene kadar sabır göstermeye bakın. Bu süreçte de açık öğretimden liseyi bitirin. Elinizde diploma olur.
Bir buçuk yasindaÇocuk çok mu küçük anaokula verip çalışsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?