en iyi köpüklerden biri taft. ama çeşitleri içinden öneride bulunmak zor, hepsi ayrı sertlikte çünkü. ben kaskatı olmasını sevmediğim için 2 numarayı kullanıyorum.
ben bunu kullanıyordum ortadaki mor olanını. saçlarım düz olmasına rağmen koruyordu o şekli .. normalde saçım maşa bile tutmayacak düzlüte ve yapıda.. ama çok dert oluyordu..
taftın da saç spreyi olarak kullandım ..
eğer bunlar da onun gibiyse..
bu ilki .. çok sertti.. mat bi görüntü yaratıyordu
[img]http://www.deveyuku.com/ProdImages/group19/2144_buyuk.jpg
bu fena değildi.. ama pek de memnun kalmamıştım
bundan 2 kutu kullandım. gerçekten çok seviyorum kaskatı yapmıyor ve parlak bırakıyor. matlaştırmıyor
Ben birinciyi kullanıyorum, çok çok memnun olduğumu söyleyemem ama kullandığım jöle wax köpük çeşitleri içinde şu an en iyisi. Ama yine de tam istediğim gibi olmuyor saçlarım. Daha iyisini keşfedene kadar buna devam
ben bunu kullanıyordum ortadaki mor olanını. saçlarım düz olmasına rağmen koruyordu o şekli .. normalde saçım maşa bile tutmayacak düzlüte ve yapıda.. ama çok dert oluyordu..
bundan 2 kutu kullandım. gerçekten çok seviyorum kaskatı yapmıyor ve parlak bırakıyor. matlaştırmıyor
[IMG]http://www.teknoithal.com/images/images/25742654004.jpg[/B][/QUOTE]
Merhaba,
"[B]bundan 2 kutu kullandım. gerçekten çok seviyorum kaskatı yapmıyor ve parlak bırakıyor. matlaştırmıyor[/B]" dediğiniz hangisi, görseli açılmıyor, tam olarak renk ve isim yazabilirmisiniz rica etsem?
Ben dün; [B][SIZE=3]"TAFT SAÇ SPREYİ MEGA GÜÇLÜ KAŞMİR 250 ML[/SIZE][/B]" mor olandan aldım, sertlik derecesi 5, saçlarım düz ve çok akışkan, bukleler çabuk bozuluyor ama kaskatı da olsun istemiyorum. Bu kalsın mı yoksa başka bir tür-renk öneriniz var mı?
Taft için yapılan yorumlar o kadar kötü ki alıpta denemeye bile çekiniyorum açıkçası
Nivea diamond gloss iyi ya. Aylardır onu kullanıyorum memnunum ben. Bu bitsinde tony&guy a geçeceğim. Memnun kalırsam yazarım
ben yesil rengini kullanıyorum sacıma hacim vermesi için. cok cok bi degişiklik yaptıgını söyleyemicem sacı sertlestirdiği için daha dolgun gösteriyo sadece