- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
ya kaynımda görümcemde 40 lıyaşlara merdiven dayamış ve bekarlar... misafir muamelesi yapmazsam yakamı iyice kaptırırım.. kayınvalidemle sorunum yok ki... o gitsin diye birşey demiyorum sadece o iki gerzek evime gelmesin istiyorum...anneleri içinde geliyor olsalarda burası benim evim ve bunu onlara mutlaka anlatmam gerek canım...eşim ablasına ve abisne karşı pasif kalıyo maalesef![]()
o zaman yapman gereken kelimelerini ve nedenlerini çok iyi seçerek eşinle bunu paylaşman.ben şahsen evde bekar kayın istemezdim.neden yanında rahat haraket edemezdim.belki gece geceliğimle tuvalete kalkıcam kalkamazdım vs..bunları dile getir.görümcene gelince,sana yaptıklarını eşine sezdir.görümceninde ağzının payını ver.o evin hanımı sensin.ama lütfen eşinle aranı bozcak derecede kendini sıkıp üzme.tam tersine daha cilveli ve sevgi dolu ol.burda çok sert yorumlar olmuş.fevri hareket edersen eşinle aran bozulabilir.ben biraz olumlu bak diye yazdım.yoksa hepimizin sounları oluyor ailelerle.ama aslolan eşin,seni ezdirmeyecek olan o!bunu sakın unutma
Son düzenleme: