canım kayınvaliden kanser hastası olduğu için ailedeki herkesin psikolojisi bozulmuştur emin ol. eşinden de normal şeyler bekleme. kardeşine ve annesine sahiplenme içgüdüsüyle yaklaşıyor o şu anda kaybetme korkusu altında. sana olan sevgisi ilgisi azaldığı için değil. yeni evli olmanız durumunuzu zorlaştırıyor biliyorum ama burada sana büyük bir olgunluk sergilemek düşüyor. hem bırak görümcen de annesine baksın. hastalığın ilerleyen aşamalarında senin altından kalkamayacağın yükler olacak ama kadın kızı ona baksın isteyecek. görümcenin gitmesi aslında senin için bu açıdan kötü bile olur hem çalışan kadınsın. görümcenin hatalarını da kafana takarak kendine hayatı zindan etme, yeterince zor bir durumdasın zaten.
benden sana tavsiye, evde fazla durma. uğraşlar bul, gez, spor yap. evin havası bile boğar seni. olabiliyorsa eşinle başbaşa bi yemeğe çık. eşinden de çok fazlasını bekleme, annesi kanser. allah kourusun benim başıma gelse kaldıramazdım bu durumu, eşim benden değil ben eşimden destek beklerdim diye düşünüyorum.